Тариф супер мтс 2010 Україна - умови активації

  1. Послуги тарифу супер мтс 2010
  2. Як підключити Супер Мтс Україна 2010 і його порівняння щодо інших двох тарифів МТС

У наш час існує численне різноманітність тарифів на будь-який смак, в одних вигідно дзвонити, в інших велика кількість інтернету, по-третє безкоштовні SMS та MMS, але який тариф тоді взяти для користувача, якому все це необхідно, але в меншій кількості, вибір простий! Для таких цілей ідеально підходить Супер МТС 2010 Україну, зараз розглянемо чому.

Послуги тарифу супер мтс 2010

Інтернет в цьому тарифі дан у вигляді 1 гб, якого вистачає для повсякденного невеликого користування, одне з його переваг полягає в не поділ трафіку на дні, тобто можна весь місяць не користуватися передачею даних і в останній день використовувати весь гігабайт.

Інтернет в цьому тарифі дан у вигляді 1 гб, якого вистачає для повсякденного невеликого користування, одне з його переваг полягає в не поділ трафіку на дні, тобто можна весь місяць не користуватися передачею даних і в останній день використовувати весь гігабайт

Але якщо 1 гб виявилося мало, тобто додаткові пакети в розмірі 500 мб, яких в день можна підключати до 10 штук, але вже за доплату у вигляді 15 гривень за один пакет.

Швидкість передачі даних здійснюється у вигляді двох варіацій, 2G і 3G.

Ціна передачі SMS І MMS за кордон відносно не дорога, вартість SMS- 3гр / шт., А MMS-10гр / шт., Їх ціна всередині України така, SMS-1гр / шт. ; MMS-1гр / шт.

Дзвінки абонентам МТС в Україні є повністю безкоштовними, а для розмов з абонентами інших мереж всередині України є рівними 1,5 грн за хвилину.

Як підключити Супер Мтс Україна 2010 і його порівняння щодо інших двох тарифів МТС

( «* 101 * 500 #«) За допомогою цієї комбінації можна, як повторно підключитися, так і там же можна підключити додаткові пакети мегабайт, при вичерпанні основного трафіку * 101 * 500 #

Порівняємо Супер МТС Україна 2010 року з « ULTRA VIP 3G »І« ULTRA 3G »

Найголовніша відмінність між ними це вартість, VIP має ціну 949 грн в місяць, а інший ULTRA - 449грн в місяць, в той час як супер мтс коштує 60 грн на місяць

Друга відмінність це інтернет, у випадку з ULTRA ми отримаємо 12 гб і 8 гб інтернету відповідно, так само в них присутні дзвінки за кордон, а у випадку з віп версією до того ж 100 хвилин розмов за кордон безкоштовні, також можна отримати безкоштовно золотий номер (це красиве поєднання цифр в номері) в обох версіях ULTRA.

Всі три тарифу безумовно хороші, але не кожен з них зручний різним абонентам, супер мтс України 2010 підходить людям не сильно користується телефоном, як для дзвінків, так і передачею даних, але у яких іноді виникає дана потреба, інтернет використовують при такому тарифі найчастіше для знаходження інформації в браузері, рідкісному перегляді картинок, а ось для скачування громіздких додатків даний тариф не дуже підходящий.

Умови після знятої абонплати

Абонентська плата

60 грн

На номери абонентів всередині мережі мтс / Водафон

безліміт

Дзвінки іншим мобільним і міським абонентам України

1,50 грн / хв

Смс на українські номери

1 грн / шт

SMS за кордон

3 грн / шт

Ммс на українські номери

1 грн / шт

Ммс за кордон

10 грн / шт

Інтернет технології 2G / 3G

1 гб

Для людей використовують телефон часто, більше будуть зручні тарифи ULTRA, в якому є велика кількість, як інтернету так і безкоштовних дзвінків на різні мережі і різні міста і країни, він більше підійде людям, яким треба бути постійно на зв'язку, яким нерідко треба шукати інформацію на просторах інтернету, дивитися і відправляти відео, дивлячись на ступінь зайнятості беруть різні з двох варіацій ULTRA, для людей дуже зайнятих підійде версія віп, а для трохи менше інтенсивного використання цілком достатньо буде і звичайної версії UL TRA.

Підключення недоступно.

Новости