Тарифи МГТС Москва на домашній телефон на 2018 рік

Начебто домашній телефон вже давно перестав бути засобом зв'язку першої необхідності Начебто домашній телефон вже давно перестав бути засобом зв'язку першої необхідності. Світ стрімко розвивається і не стоїть на місці, мобільні телефони купують навіть бабусям, щоб завжди бути на зв'язку. Тим більше як показує практика і отримані рахунки, спілкуватися по мобільному телефону з певним тарифом або по інтернету набагато дешевше, ніж по телефону міському.

Однак для багатьох залишається актуальним питання про те, які тарифи МГТС Москва на домашній телефон на 2018 рік будуть. Тому що, від домашнього телефону повністю відмовилися не багато. Навіть якщо дзвінки по цьому апарату не відбуваються, є абонентська плата. Так що, звільнити себе від платежів повністю точно не вийде.

Про підвищення тарифів оплати

Як відомо в нашій країні вже не перший рік спостерігається досить складне економічне становище. Це означає, що фактичні заробітні плати у людей падають, а ось оплата різного роду ЖКГ послуг зростає. У тому числі в минулому році Федеральна служба по тарифах МГТС підвищила їх з 1 червня 2016 року. Було зафіксовано підвищення тарифів в середньому на 3,5%, хоча спочатку прогнозували, що підвищення складе 3,1%.

Звичайно, з одного боку таке підвищення тарифів досить закономірно і мінімально. Його необхідність пов'язують з рівнем інфляції, який не стоїть на місці. З іншого боку для деяких людей, особливо бюджетників і тих, хто вже перебуває на заслуженої пенсії, будь-яка копійка на рахунку. Тому, навіть до мінімального підвищення тарифів люди готуються серйозно і вкрай засмучуються від такої інформації.

Детальніше про подорожчання

Ясна річ, що тут є свої схеми, розібратися в яких з першого разу досить складно. Тому що, не всі тарифи піднімаються, а деякі напрямки за рівнем оплати залишаються зовсім без змін. Наприклад, ціна пакетів MVNO з телефонією не змінюється, а при правильному підході на ці послуги ще можна і заощадити. При тому, що кількість послуг в пакеті буде збільшено на 42%. Тут же варто відзначити, що тарифи пакетів «Розширений» і «Преміальний» теж не торкнуться зміни.

Тут же варто відзначити, що тарифи пакетів «Розширений» і «Преміальний» теж не торкнуться зміни

Якщо розглядати фіксовану телефонію, яку пропонує держава населенню, то потрібно розуміти, що тарифи на неї складаються з абонентської плати (списується обов'язково незалежно від того, чи користується людина своїм міським телефоном чи ні), а також вартості конкретних телефонних з'єднань. Тарифи МГТС Москва на домашній телефон на 2018 рік абонентам фізичним особами за користування абонентською лінією не змінюються. Вони складають 205 рублів на місяць. Але схема включення підбирається індивідуально.

Оплата стягується щомісяця за абонентське підключення і тут від тарифного плану нічого не залежить. Кінцева вартість з'єднання буде комбінованої і вона складається з погодинної оплати плюс абонентської плати.

Про популярних тарифах

Найбільш популярним серед абонентів МГТС є безлімітний тарифний план. За його фіксовану оплату в результаті можна отримати необмежений обсяг телефонних з'єднань. Проіндексована оплата цього тарифного плану на 3,1%, що в грошовому еквіваленті становить 12 рублів. Тобто, повна оплата в місяць нині за даним тарифним планом становитиме 499 рублів.

Також ФСТ підтвердило індексування оплати за базовий обсяг одержуваних місцевих з'єднання, якщо обраний тариф комбінований. У другому випадку вартість плати за послуги підвищилася з 410 рублів до 429 рублів. Але базовий обсяг розмова, який пропонує цей тариф, 400 хвилин, зберігся повністю.

Якщо розглядати вартість хвилини розмови для людей, які вибирають більш прийняту раніше погодинну вартість оплати, то з середини минулого року вона склала 0,6 рублів. При цьому, раніше вартість хвилини розмови в такому випадку була 0,54 рубля. На комбінованому тарифі, якщо 400 включених хвилин вже витрачено протягом місяця, оплата буде не про, 52 рубля (як це було до 1.06.2016 року), а вже 0,58 рубля. наскільки підвищать тарифи на електроенергію в цьому році.

За з'єднання абонентів всередині мережі тариф залишається незмінним і абонентська плата становить один рубль 58 копійок за кожну використану хвилину. Вартість місцевих пакетів для телефонних з'єднань всередині міста також не змінювалася і становить вона 625 рублів. Це актуально для пакета «Розширеного», про який вже говорилося в цьому матеріалі. В рамках цього пакету обсяг місцевих з'єднань не обмежує, включені у вартість 100 хвилин розмов. А ось тариф «Преміальний» коштує 850 рублів (вартість його також не змінювалася). У цьому тарифі буде 300 хвилин для вільних розмов.

Також потрібно відзначити пакети, в які включені не тільки хвилини розмови всередині міської мережі, але також дзвінки на мобільні телефони. Тут тарифи не змінювалися і вони становлять від 600 до 1850 рублів на місяць в залежності від умов.

Важливо! Тариф на установку телефону в міській квартирі з 01.06.2016 року також не зазнав змін і як і раніше становить 1800 рублів.

Голосовий зв'язок

Домашня телефонія сьогодні для багатьох - це як і раніше тільки кошти для голосового зв'язку. Але МГТС намагається крокувати в ногу з часом і постійно вводить якісь нові послуги. Наприклад, якщо вже встановлений стаціонарний телефон і абоненти хочуть підключити додаткові послуги компанії, вони можуть розраховувати на знижки 10-40% за вартість кожної послуги окремо.

Багато абоненти МГТС, які користуються оптичну мережу GPON вже змогли оцінити інновації - це швидка телефонія і цифрове телебачення, інтернет високій швидкості, сучасний стільниковий зв'язок і навіть можливість замовити послуги охоронної сигналізації.

В майбутньому планується ввести конвергентні пропозиції, які об'єднають домашній і мобільний телефон. Такж компанія планує розширити діяльність, пропонуючи послуги відкривання дверей під'їзду. Домашній телефон таким чином стане багатофункціональним пристроєм. Почитайте також про підвищення тарифів на воду .

Так виглядають Тарифи МГТС Москва на домашній телефон на 2018 рік. Як видно, підвищення було не по всім тарифам, проте навіть те, де вони були підвищені, досить незначні. Сподіваємося, що кожна людина, яка користується послугами міського телефону і гідно за них платить, задоволений якістю послуг, що надаються.

Новости