Тарифи на інтернет від Теле2: опис і порівняння, вартість

  1. Опис інтернет тарифів
  2. додатковий опції
  3. Послуга «День в мережі»
  4. Інтернет для ПК
  5. Вигідні пропозиції від Теле2
  6. Як вибрати найкращий тарифний план?

Сучасне життя неможливо уявити без інтернету. Багато тільки і мріють не переживати про тарифи і швидкості. Підключаючи інтернет від Теле2, абонент отримує все, що йому необхідно. У 2015 році компанія отримала дозвіл на запуск 3G і 4G мереж. Сьогодні вона стрімко розвиває мобільний інтернет, а тарифи відповідають вимогам всіх користувачів - доступна ціна, висока швидкість, простота підключення.

Опис інтернет тарифів

У Теле 2 є безліч тарифних планів для виходу в мережу, серед яких можна вибрати найбільш підходящий під свої потреби:

  1. «Чорний» - це найдешевший тариф, який оцінюється в 90 рублів. Він дозволяє спілкуватися з абонентами Tele2 з домашнього регіону абсолютно безкоштовно. З тим, хто знаходиться за межами вашого регіону, ви зможете розмовляти безкоштовно тільки перші 100 хвилин, за кожну наступну хвилину треба доплачувати 2 р. Кількість наданого трафіку 1 Гб, ви можете користуватися ним цілий місяць або продовжити, включивши опцію «Додати швидкість». Коли доступний трафік закінчиться, швидкість істотно зменшитися (до 64 кб / с), але доступ у всесвітню павутину не зникне.
  2. «Дуже чорний» - другий тариф за популярністю. Кількість наданого трафіку залежить від регіону проживання і складає від 10 до 15 Гб. Користувач може слухати музику онлайн, працювати з файлами, спілкуватися в соціальних мережах. Більш того, надається пакет безкоштовних хвилин для дзвінків і SMS-повідомлень.
  3. «Найчорніший» - найбільш цікавий тарифний план від Теле2. Наприклад, абоненти Ленінградської і Санкт-Петербурзької області за місячну плату в 400 р. отримують 6 Гб трафіку, 500 хвилин на дзвінки по території Росії і 500 смс повідомлень.
  4. «Сверхчерний» - найвигідніший тарифний план, створений для тих, хто не випускає з рук свій гаджет. Для абонентів Москви і області ліміт трафіку досягає 15 Гб, а на дзвінки та повідомлення виділяється по 2 000 хвилин і смс.

Увага: Щоб несподівано не залишитися без зв'язку, зрідка перевіряйте залишок трафіку за номером * 155 * 0 #. Даний номер підходить всієї «чорної» лінійки.

додатковий опції

Крім лінійки «Чорних» тарифів, стільниковий оператор надає абонентам безліч цікавих послуг і пакетів трафіку.

Навіть, якщо у вашому регіоні ще не поширена мережа 3G від Теле2, не турбуйтеся, у вас є можливість підключитися до всесвітньої павутини з гаджета іншим способом. Для цього треба підключатися зі свого телефону до однієї з послуг - «Інтернет з телефону» або ж «Безлімітний Opera Mini». За будь-яку з цих послуг плата знімається щодня.

  1. «Інтернет з телефону» - ця опція дозволяє «заходити» в мережу з різних браузерів за 4,5 р. на добу.
  2. «Безлімітний Opera Mini». Для користування цією послугою потрібно завантажити веб-браузер Opera Mini, налаштувати і підключити послугу. Виконати цей процес можна через особистий кабінет або комбінації * 149 * 1 #. Ціна першого підключення, а також розмір щоденної плати, залежить від області, в якій знаходиться абонент. Як тільки ви виїдете за межі домашнього регіону, послуга буде відключена. Середні розцінки за опцію «Безлімітний Opera Mini» складають: 10 руб. - за перше і кожне наступне підключення, абонентська плата 4 руб. на добу.

Трафік, який абонент отримує і передає через браузер Opera Mini не оплачується. Але, якщо завантажуються файли з використанням інших браузерів, трафік потрібно оплачувати за тарифним планом.

Послуга «День в мережі»

Якщо перераховані вище тарифи вас не влаштовують, тому що ви користуєтеся Інтернетом досить-таки рідко, вам варто зупинити свій вибір на опції «День в мережі». Вона має на увазі стягування плати лише в той день, коли абонент вийшов в мережу. Всі тарифи на мобільний інтернет від компанії Теле2 дозволяють підключити цю опцію. Винятком є ​​тарифні плани «Модем» і ті, які є пакети трафіку.

Ціна за користування послугою залежить від області проживання абонента. Наприклад, користувачам Санкт-Петербурга і Московської області є 250 Мб на добу, а ціна складає всього 15 р. Перший раз підключення виконується безкоштовно, наступні ж потрібно оплачувати. Плата знімається тільки, якщо користувач вийшов в мережу, якщо ж цього не сталося, то 15 р. з рахунку не стягуються. Зрозуміти, скільки залишилося достпуно МБ можна, натиснувши комбінацію * 155 * 16 #.

Важливо: Якщо доступного ліміту вам не вистачило, а доступ в інтернет все ще потрібен, ви можете замовити послугу «Додати швидкість 100 Мб».

Інтернет для ПК

Багатьох користувачів хвилює питання - чи можна вибрати інтернет від компанії Теле2 для комп'ютера. Перераховані вище тарифні плани навряд чи можна використовувати для цієї мети. Компанія надає користувачам тариф для модемів і роутерів. Тарифний план «Інтернет для пристроїв» пропонує пакет трафіку в кількості 30 Гб, вартість якого становить 899 р. у місяць.

Якщо гігабайти закінчилися, вийти в мережу неможливо. В такому випадку можна замовити послугу «Додати швидкість 100 МБ», «Додати швидкість 3 ГБ» або «Додати швидкість 5 ГБ».

Увага: Тарифи мобільного інтернету Теле2 в Москві і області доступні, якщо гаджет підтримує 3G або 4G.

Вигідні пропозиції від Теле2

Вигідні пропозиції від Теле2

Теле2 пропонує величезну кількість вигідних послуг. Наприклад, послуга «Чемодан інтернету» підходить тим, хто багато часу проводить в мережі і, хто потребує високої швидкості. Пакет включає в себе 30 Гб трафіку, вартість 450 р. у місяць. Коли ліміт вичерпується, швидкість покриття знижується до 64 Кбіт за секунду.

Серед користувачів, які витрачають багато гігабайтів без обмежень в швидкості, популярна опція «Портфель інтернету». За 350 р. в місяць ви отримуєте 10 Гб. Щоб визначати залишок трафіку, використовуйте комбінацію * 155 * 020 #.

Як вибрати найкращий тарифний план?

Так як компанія Тele2 пропонує велику різноманітність пакетних пропозицій, кожен користувач зможе підібрати найкращий для себе варіант. Для цього заздалегідь подумайте, скільки часу ви проводите в мережі, і як часто робите дзвінки. Якщо стільниковий телефон буває в ваших руках рідко, то вам цілком буде досить тарифу «Чорний». Якщо ж ви часто виходити в мережу, то розумніше буде вибрати тариф «Сверхчерний».

Мобільний інтернет від Tele2 заслужив величезну кількість позитивних відгуків. Зверніть увагу, що швидкість і якість інтернету безпосередньо залежить від регіону і від завантаженості мережі.

Як вибрати найкращий тарифний план?

Новости