Tax free в Сінгапурі

  1. Що потрібно для участі в системі tax free
  2. У яких випадках не можна повернути податок GST


Плануючи шопінг в Сінгапурі, необхідно підготуватися до того, що товари обкладаються 7% податком GST, який може бути повернутий іноземним громадянам перед відльотом. Для можливості повернення податку шопінгом необхідно займатися в магазинах, які представляють мережу Global Refund Tax Free Shopping. Магазини, які є учасниками даної програми, можуть бути розпізнані за відповідним логотипом.

При оплаті покупки потрібно попросити у персоналу спеціальну квитанцію, яка повинна бути заповнена і підписана. Квитанція буде надана тільки, якщо ви надасте документ, що засвідчує особу.

Наступний етап проводиться на митну службу. Вам належить пройти митний огляд і пред'явити всі покупки, квитки, чек і паспорт. Митний персонал поставить печатку на документ, який дозволить повернути податок. Для повернення GST необхідно звернутися в службу повернення податку і пред'явити квитанцію зі штампом, паспорт і кредитну карту.

Що потрібно для участі в системі tax free

Tax free в Сінгапурі можна скористатися тільки при виконанні певних умов.

  • Ви повинні зробити одноразову покупку товарів на суму від 100 доларів з урахуванням податку GST. Зважайте на те, що суму можна накопичити, якщо займатися шопінгом в одному торговому центрі і зібрати до трьох чеків в один день.
  • З Сінгапуру потрібно вилетіти літаком не пізніш як через два місяці після того, як відбувся шопінг. Виліт повинен відбутися не пізніше ніж через дванадцять годин після того, як на квитанції буде поставлена ​​митна друк.
  • Покупки потрібно взяти в одну ручну поклажу. При цьому вам буде потрібно надати квитанцію і чек, що дозволяють повернути податок. Товар і документи слід надати співробітникам пункту GST Refund Inspection Counter, розташованому в залі відправлень відразу після паспортного контролю.
  • Митній службі до реєстрації багажу необхідно надати покупки і документи.

У яких випадках не можна повернути податок GST

  • Якщо ви провели в Сінгапурі більше 365 днів до здійснення покупки, податок не можна повернути.
  • Громадяни, які пропрацювали в Сінгапурі протягом півроку перед шопінгом, також не можуть стати учасниками системи tax free.
  • Громадяни та постійні резиденти Сінгапуру позбавляються цього права.
  • Діти до шістнадцяти років також не можуть повернути GST.

Беручи до уваги перераховані вище особливості, можна провести максимально вигідний шопінг в Сінгапурі.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 02.02.2015


фотографії

Популярні статті



Новости