Технічні вимоги

Надання різних макетів для скачування

Якщо Вам необхідно відправити нам файл, розмір якого більше 8 Мб, вам необхідно буде залити його на файлообменную систему.
Ми завантажуємо файли тільки з файлообмінних систем Letitbit і Ifolder , Розміщення Ваших файлів там безкоштовно. Для того щоб завантажити свій файл на будь-який із зазначених сервісів, потрібно просто зайти відповідно на www.letitbit.ru або www.ifolder.ru і натиснути кнопку «завантажити», після вказати шлях до файлу та відповідно завантажити його. В результаті Ви отримаєте посилання, відсилаєте її нам на електронну пошту і перейшовши по ній ми зможемо завантажити Ваш файл.

Технічні вимоги до файлів для друку

Для друку приймаються растрові і векторні файли в колірній моделі CMYK. Растрові файли не повинні перевищувати обсяг в 300Мб.
1. формат TIFF, збережений c LZW стиснення, без колірного профілю і альфа-каналів;
2. формат Adobe Photoshop, без шарів, без колірного профілю і альфа-каналів;
3. формат Corel Draw (текст переведений в криві);
4. формат векторний EPS (без лінків, текст переведений в криві);
5. формат Adobe Illustrator (без лінків, текст переведений в криві).

Дозвіл зображень для друку:
Зображення до 200 см - 150 dpi;
Зображення від 200 до 300 см - 100 dpi;
Зображення від 300 до 400 см - 72 dpi;
Зображення від 400 до 500 см - 50 dpi;
Зображення від 500 до 1000 см - 30/40 dpi або в масштабі 1:10.
Зображення понад 1000 см приймаються в масштабі 1:10, з пропорційно збільшеним дозволом (в 10 разів).
Текст на зображенні повинен бути не менше 25 пунктів. Сірий колір повинен бути складовим (наприклад: 0,6,10,40).

Технічні вимоги до файлів для плоттерной різання
Макети для плоттерной різання приймаються тільки в векторній програмі Corel Draw. Макети для різання в Adobe Illustrator або PDF попередньо узгоджуються з менеджером.
Всі лінії повинні бути замкнуті, без градієнтів і ефектів, без перетинання ліній і складних нерівних кутів, всі зайві точки прибрати. Мінімальна висота / ширина знаків в макеті - 10мм. Мінімальна товщина між лініями - 2 мм.
Макети для друку і подальшої різанні приймаються в форматі * eps, * cdr, * pdf. Шрифти повинні бути переведені в криві. Файл повинен містити окремі шари із зображенням для друку (растрових або векторних) і векторних шляхом (контуром) для різання по зображенню.

ПРЕТЕНЗІЇ по перенесенню кольорів БЕЗ Кольоропробу НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ !!! (Цветопроба - безкоштовна)

Палітра відтінків ORACAL

Палітра відтінків ORACAL

Трюки з перетворення з CorelDraw в TIFF або PSD.

Проблема експорту файлів з CorelDraw виникає тільки при великих розмірах зображень. Наприклад якщо ви захочете зробити експорт в tiff банер 3 × 6 в натуральну величину при вирішенні 90 dpi, то вибравши пункт File -> Export -> tiff CorelDraw автоматично, по тільки йому відомому алгоритму обмежень, зменшить розмір зображення в кілька разів. Тому в подібних випадках потрібно вдатися до трюкам з цифрами (або глюками) в CorelDraw, щоб в результаті отримати потрібний розмір з потрібним dpi.
Вирішується ця проблема в два етапи:

  • Необхідно вибрати File -> Export -> tiff, далі встановити дуже маленький dpi (наприклад 1 dpi) і зберегти даний файл не звертаючи уваги на розміри зображення.
  • Відразу після цього необхідно повторити операцію експорту в тій же послідовності, тільки тепер вказати потрібні вам dpi, розмір при цьому буде показуватися той, що заданий (без зменшення). Так само для зменшення розмірів файлу на диску рекомендується встановити замість «Uncompression» -> LZW компресію.

Однак, потрібно пам'ятати, що застосування компресії (LZW, ACL) зменшує розміри файлу на диску, але не зменшує час на відкриття та обробку файлу.
Даний трюк був перевірений і працездатний в 11 і 12 версії CorelDraw під WindowsXP. Однак було відмічено, що цей же трюк не працює в CorelDraw 12 версії (11 перевірити не було можливості) під Windows 2000, тут розміри перераховуються на льоту не даючи можливості обдурити механізм внутрішніх обмежень.

Підготовка макетів для друку на штендери:

Для підготовки макетів на друк для штендерів необхідно враховувати розміри рекламного і друкованого поля:

  • Штендер арочний 55-87 см - Розмір друкованого поля: 80-52см.
  • Штендер арочний 66-132 см - Розмір друкованого поля: 123-61см.
  • Штендер прямокутний 66-123см - Розмір друкованого поля: 114-61см.
  • Штендер 2 метри нерозкладний - Розмір друкованого поля: 177-75см.

При підготовці макетів враховуйте: від кожного краю необхідний відступ від картинок і тексту - мінімум 3 см, знизу - 5 см.
Для 2метрового штендера відступ від кожного краю - мінімум 5 см, знизу - 10см.
При підготовці макетів враховуйте: від кожного краю необхідний відступ від картинок і тексту - мінімум 3 см, знизу - 5 см

Шановний замовник!

Звертаємо Вашу увагу, що погоджуючи присланий Вам на затвердження макет і стверджуючи його, означає Вашу згоду з друкованої інформацією!
Уважно перевіряйте адреси, телефон, П.І.Б., посади і т.д.
У разі відповідності інформації на видрукуваної продукції узгодженим макету, претензії до помилок (в тому числі орфографічних) не приймаються !!!

Новости