Телефон гарячої лінії Укрпошти

Номер телефону Укрпошти 0800300545

Тепер не треба дзвонити в центральні відділення міст або відділення за місцем проживання і питати про місцезнаходження посилки. Телефон гарячої лінії Укрпошти 0800300545 є єдиним для всієї України.
За цим телефоном клієнти Укрпошти можуть дізнатися про місцезнаходження поштового відправлення, отримати консультацію кваліфікованого фахівця або висловити зауваження або пропозиції до роботи підприємства.
Телефон є безкоштовним, якщо дзвонити зі стаціонарних телефонів в межах України.
Дзвінки з мобільних телефонів на гарячу лінію оплачуються згідно тарифів операторів.
Час роботи Call-центру «Укрпошти» щодня з 8:00 до 23:00, а також у вихідні та святкові дні.

«Серед показніків успішності Укрпошти як сервісного підприємства є самперед задоволений клієнт, - отмечает в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук. - Якість ПІДТРИМКИ КЛІЄНТІВ у процесі Отримання будь-якої необхідної информации про Укрпошту та ее діяльність є важлівім фактором якісного обслуговування. Введення в дію нового контакт-центру на підприємстві спріятіме суттєвому Вдосконалення сервісу обслуговування Користувачів, а отже, підвіщенню якості Надання наших послуг ».

З огляду на різноманітність послуг Укрпошти, вдосконалення технологічних процесів, модернізацію ІТ-інфраструктури, розгортання нового програмного забезпечення, виведення на ринок нових продуктів, новий Call-центр дозволить задовольнити потреби клієнтів в якісному каналі для отримання в режимі реального часу будь-якої інформації про діяльність Укрпошти, вирішити різні нестандартні ситуації, пов'язані з роботою підприємства.

Якщо у вас виникли питання по роботі Укрпошти або є пропозиції або зауваження про надання послуг, звертайтеся за новим телефоном гарячої лінії - 0800300545.

Номер телефону Укрпошти 0800300545   Тепер не треба дзвонити в центральні відділення міст або відділення за місцем проживання і питати про місцезнаходження посилки

Телефон гарячої лінії Укрпошти

Джерело: ukrposhta.ua

Укрпошта з 2016 року впроваділа власний єдиний контакт-центр та ввела в дію новий номер гарячої Лінії - 0 800 300 545.

Задавайте питання "де моя посилка з Китаю" на телефон клієнтської служби пошти України.
Що потрібно зробити, якщо посилка загубилася? Укрпошта пошук посилок .

Зателефонуйте за телефоном клієнтської підтримки Укрпошти, вам допоможуть відстежити вашу посилку по Україні.

Telefon goryachey linii ukrposhta

Що потрібно зробити, якщо посилка загубилася?

Новости