Телефони в МТС в розстрочку в Білорусі. Подробиці акції магазину МТС

  1. Телефони в МТС в розстрочку. опис акції
  2. Телефони в МТС в розстрочку. Як оформити розстрочку?
  3. Телефони в МТС в розстрочку. Як виплачувати розстрочку?

Короткий огляд акції від МТС: телефони в розстрочку.

Мрієте про покупку нового навороченного смартфона або планшета, але не можете собі його дозволити? Не поспішайте ставити на цю затію хрест! Адже для того, щоб здійснити свою мрію, зовсім необов'язково збирати місяцями потрібну суму і харчуватися черствим хлібом.

МТС допоможе Вам у придбанні довгоочікуваного гаджета і позбавить від утомливих місяців очікування в спробах назбирати грошей на нього. Якщо Ви є громадянином Білорусі і маєте дозвіл на проживання, то у Вас є можливість купити смартфон, планшет або інший пристрій в розстрочку на вигідних і доступних умовах.

Якщо Ви є громадянином Білорусі і маєте дозвіл на проживання, то у Вас є можливість купити смартфон, планшет або інший пристрій в розстрочку на вигідних і доступних умовах

Телефони в МТС в розстрочку. опис акції

  • Вам нема чого буде збирати довгий час кошти на покупку нового гаджета. Ви зможете отримати його в користування відразу ж після першого внеску, який може скласти навіть 0 рублів.
  • Вам не доведеться економити на якості товару і обслуговуванні! Ви зможете придбати собі пристрій високої якості, яке не зламається через місяць і тим самим не «пустить ваші гроші за вітром». Так само Вам буде надана гарантія і в разі найменшої несправності Ви зможете обміняти гаджет на новий.
  • Ви отримаєте впевненість в завтрашньому дні! З огляду на той факт, що ціни на багато моделей телефонів з часом тільки зростають, для Вас ціна залишиться незмінною.
  • Ніяких переплат, відсотків і комісій! На відміну від інших компаній, що надають різного роду кредити, вартість вашого товару відразу вноситься в договір, і Ви будете знати наперед, скільки потрібно буде заплатити.
  • Забудьте про поручителів, застави, страховки і купи довідок. Все що потрібно для оформлення розстрочки це ваш паспорт і через якихось 30 хвилин Ви вже щасливий володар крутого смартфона.
  • Розстрочка надається громадянам Білорусі та фізичним особам, які мають посвідку на проживання, з постійною реєстрацією на території країни.
  • На даний момент розстрочка поширюється на 32 моделі мобільних телефонів і планшетів. Серед них є популярні моделі і гарячі. новинки, що дозволяє користувачам МТС не відставати від швидко розвиваються технологій. Кожен зможе знайти собі гаджет до душі або вибрати подарунок для своїх близьких.
  • Детальніше з моделями телефонів, які продаються в розстрочку, Ви можете ознайомитися на офіційному сайті МТС. Так само на сайті можна ознайомитися з бонусами, які Ви отримаєте при покупці телефону. Подивіться каталог телефонів в розстрочку на МТС тут .
  • Якщо потрібна допомога в оформленні замовлення в інтернет магазині М. Відео, або з інших питань, телефонуйте за безкоштовними телефонами.

Відео, або з інших питань, телефонуйте за безкоштовними телефонами

Телефони в МТС в розстрочку. Як оформити розстрочку?

  • Для оформлення договору, Вам необхідно буде продиктувати свої паспортні дані оператору інтернет-магазину МТС, в який Ви можете зателефонувати по телефону +375 (29) 545-00-00.
  • Якщо Ви віддаєте перевагу бути присутнім при складанні договору особисто, зверніться до найближчого до Вас салон зв'язку МТС з паспортом для оформлення розстрочки.
  • Варто відзначити, що розстрочкою можуть скористатися тільки клієнти оператора МТС. Якщо Ви не є абонентом МТС, то Ви можете зробити висновок з оператором договір і стати його клієнтом в будь-якому салоні стільникового зв'язку. Якщо Ви підключилися зовсім недавно, то розстрочка Вам надано не буде. Необхідно бути клієнтом МТС більше одного місяця. Чим довше номер буде обслуговуватися оператором - тим вигідніше будуть умови доступні Вам. Фахівці в салоні проконсультують Вас і дадуть відповідь на будь-які питання, що цікавлять.
  • Якщо ваш номер відповідає всім вимогам для надання розстрочки, Ви можете укласти договір з оператором про користування зв'язком МТС і після внесення першого внеску зможете насолодитися усіма принадами вашого нового придбання.

Якщо ваш номер відповідає всім вимогам для надання розстрочки, Ви можете укласти договір з оператором про користування зв'язком МТС і після внесення першого внеску зможете насолодитися усіма принадами вашого нового придбання

Телефони в МТС в розстрочку. Як виплачувати розстрочку?

  • В укладеному договорі оператор повинен буде вказати рахунок для переказу коштів і суму, яку потрібно буде переводити компанії кожен місяць на цей самий рахунок.
  • Вносити плату слід щомісяця до 25-го числа.

ВАЖЛИВО: Перш ніж підписати договір уважно прочитайте його вміст. Особливу увагу приділіть пункту, в якому прописані можливі наслідки прострочення платежу. Настійно рекомендуємо виплачувати місячну суму вчасно. В іншому випадку це може негативно позначитися на вашій кредитній історії.

  • Оплачувати розстрочку можна через особистий кабінет на офіційному сайті оператора МТС, з банківської карти через особистий кабінет вашого банку і через SMS-повідомлення за допомогою платіжної системи iPay .
  • Так само оплатити розстрочку можна в банкоматах, відділеннях банків і в салонах стільникового зв'язку МТС.
  • Існує можливість дострокового погашення розстрочки або оплати на кілька місяців вперед. Ви не будуть нараховані ніякі штрафи за дострокове погашення.
  • Щоб дізнатися суму, яку потрібно сплатити в поточному місяці, відправте безкоштовне SMS-повідомлення на номер 1 155. У повідомленні вкажіть номер рахунку розстрочки.
  • На один абонентський номер можна оформити тільки одну розстрочку.
  • Максимально можна оформити дві розстрочки. Якщо ви хочете купити третій пристрій, вам необхідно оплатити одну з вже діючих розстрочок.
  • МТС індивідуально для кожного абонента визначає можливість розстрочки, її умови і термін виплати. На рішення оператора впливають такі фактори як активність використання номера, підключення послуги, своєчасна оплата вартості послуг (якщо ви брали довірчий платіж), загальна внесена сума коштів на рахунок і тривалість обслуговування номера оператором. МТС має право відмовити Вам у наданні розстрочки без пояснення причин.

ВАЖЛИВО: Майте на увазі, що сама компанія МТС не є кредитором. Вона виступає партнером, а сам кредит надає який-небудь банк. Наприклад, банк «Російський стандарт», який бере дуже великі відсотки за прострочені платежі. Умови надання розстрочки вигідні тільки в тому випадку, якщо Ви будете виплачувати внески вчасно. В іншому ж випадку Ви можете потрапити на великі гроші. Якщо Ви не впевнені у своїй платоспроможності, радимо утриматися від оформлення даного кредиту. Краще наберіться терпіння і заробите потрібну суму самостійно або займіть у знайомих.

ВІДЕО: Розстрочка в МТС

Як оформити розстрочку?
Як виплачувати розстрочку?
Мрієте про покупку нового навороченного смартфона або планшета, але не можете собі його дозволити?
Як оформити розстрочку?
Як виплачувати розстрочку?

Новости