телефонія | телефонія

  1. 1. IP-телефонія. Підключення прямих міських номерів
  2. 2. Налаштування міні-АТС.
  3. 3. Налаштування GSM-шлюзу.

Наша компанія готова запропонувати вам раціональні рішення в області телефонії, які зроблять ваши вихідні дзвінки та комунікації в рази дешевше. Для цього вам потрібно придбати деяке обладнання і звернутися до нашої команди для його підключення та налаштування.

Послуги, що надаються:

1. IP-телефонія. Підключення прямих міських номерів

Наша компанія готова запропонувати вам раціональні рішення в області телефонії, які зроблять ваши вихідні дзвінки та комунікації в рази дешевше

Хочете дешево телефонувати за кордон і на міжмісто?

Компанія "ITComfort" підключає по SIP-лініях прямі міські телефонні номери в Києві, Одесі, Дніпропетровську і Харкові. Наявність прямого міського номера, закріпленого за вами назавжди, допомагає вирішити безліч практичних завдань. Прямий телефонний номер, який працює через цифрову мережу, не тільки захистить вас від втрат клієнтів під час переїздів, а й відкриє нові горизонти. Навіть якщо ви поїдете у відрядження, дзвінок, що надійшов на ваш корпоративний телефон, знайде вас, де б ви не знаходилися. Прямий телефонний міський SIP-номер більш зручний і практичний, ніж класичне підключення. Почати з того, що підключити такий номер набагато простіше, ніж звичайний, а IP телефонія пропонує набагато більш високу якість зв'язку та працює всюди, де є Інтернет. Підключіть прямий міський SIP-телефонний номер, і ви будете на зв'язку в будь-якому місці, де підключений Інтернет!

IP-телефонія (Інтернет-телефонія) - система свзяи, яка використовується в Internet для передачі мовних сигналів.

IP-телефонія - одна з найбільш розвинутих галузей телекомунікаційного ринку України. Постійне збільшення попиту на послуги IP-телефонії можна пояснити рядом переваг:

  • більш низькі тарифи у порівнянні з традиційною телефонією;
  • простота і зручність використання, мобільність;
  • безпеку з'єднання (кодування мовної інформації);
  • висока швидкість зв'язку;
  • розширений функціонал (конференція, переадресація дзвінка, автоматичний перенабор, визначення номера абонента, IVR, LCR і т.д.).

У зв'язку із зростанням популярності послуг IP-телефонії ми пропонуємо вигідні умови настройки даних послуг організаціям і приватним підприємцям в Києві і регіонах України. Використання послуги IP-телефонії дозволить Вам знизити свої витрати на міжнародний зв'язок при високій якості. При цьому великих фінансових вкладень в нову технологію не потрібно (придбати деяке обладнання і звернутися до нас за налаштуванням). Ми забезпечимо безкоштовне навчання Ваших співробітників у використанні технології IP-телефонії і надамо Вам інформаційну підтримку.

2. Налаштування міні-АТС.

Міні-АТС - автоматична телефонна станція, яка призначена для використання всередині організації. АТС дозволяє значно заощадити кошти на організацію зв'язку в офісі, так як внутрішні дзвінки в офісі є безкоштовними, час встановлення з'єднання маленьке. Кожна компанія може запрограмувати офісну АТС під свої потреби, розподіливши серед своїх співробітників наявні у організації міські лінії, право виходу в місто, налаштувавши голосові меню і багато іншого.

Наші фахівці нададуть всю необхідну допомогу в установці і настройці міні-АТС. Ми допоможемо Вам досягти максимальної ефективності використання телефонного зв'язку у Вашому офісі. А якщо ви витрачаєте на мобільні, міжміські та міжнародні дзвінки значні кошти в місяць, то ми пропонуємо Вам істотно скоротити витрати за допомогою установки GSM і VOIP-шлюзів. Шлюзи програмуються і функціонують спільно з міні-АТС та дозволяють робити дзвінки не через лінії традиційного зв'язку, а за допомогою GSM і IP мереж.

3. Налаштування GSM-шлюзу.

Хочете дешево телефонувати на мобільні?

Якщо Ви витрачаєте невиправдано багато грошей на мобільні дзвінки співробітників вашого офісу, то ми допоможемо знизити витрати в кілька разів. Дана можливість здійснюється шляхом підключення спеціального пристрою - GSM-шлюзу до офісної міні-АТС. В GSM-шлюзі використовується безлімітна карта будь-якого з операторів мобільного зв'язку. Налаштування GSM-шлюзу відбувається таким чином, що всі мобільні і іногородні дзвінки проходять через цей шлюз. І якщо раніше ви користувалися корпоративним мобільним зв'язком або оплачували дзвінки своїх співробітників окремо, то в разі використання GSM-шлюзу ви значно економите на змобільних дзвінках співробітників свого офісу, так як ви оплачуєте тільки один белімітний номер. А якщо врахувати, що витрати на покупку шлюзу і його налаштування не дуже великі, то дана рішення окупає себе за місяць або два.

Реклама:

Меблі для заклад громадського харчування відіграє важливу роль в його відвідуваності, а в кінцевому підсумку і рентабельності проекту. Вітчизняний виробник меблів пропонує якісну меблі для кафе , Аптек, ресторанів за низькими цінами. Досвідчені дизайнери в найкоротші терміни розроблять унікальний дизайн меблів для закладів, а виробництво втілить Вашу ідею в комфортну меблі.


br /> br /> br /> br /> br /> br />

Хочете дешево телефонувати на мобільні?

Новости