Телескоп Levenhuk Strike 80 NG - Телескопи в комплекті в Волгограді і Волзькому - магазини «Чотири очі»

Старша модель серії Levenhuk Strike 80 NG, яка відрізняється великими оптичними можливостями. Це рефрактор-ахромат на легкої азимутальному монтуванні, який добре підійде для початківців любителів астрономії будь-якого віку. Завдяки не має аналогів багатій комплектації, що включає все необхідне для проведення спостережень, буде відмінним подарунком для допитливого підлітка. В цей телескоп можна розглянути безліч деталей на місячній поверхні (кратери і інші деталі поверхні крупніше 5 кілометрів), кільця Сатурна, хмарні пояси і супутники Юпітера, фази Венери, яскраві комети, туманності і галактики, безліч подвійних і кратних зірок, зоряних скупчень і інших цікавих об'єктів.

Телескоп Levenhuk Strike 80 NG підійде для початківців спостерігачів різного віку. На трубі телескопа встановлюється зручний шукач типу red dot, з використанням якого наведення на об'єкти не займає багато часу. На відміну від молодших моделей серії, цей телескоп забезпечений рейковим фокусер поширеного стандарту 1,25 ". Це дозволяє використовувати з ним велику кількість додаткових аксесуарів (в тому числі і Т-адаптер для приєднання дзеркального фотоапарата). Телескоп встановлений на легкої азимутальному монтуванні, яка має м'який і плавний хід. Для зручності ведення монтування забезпечена мікрометричним гвинтом по вертикальній осі. Монтування встановлюється на двосекційним металевому штативі регульованої висоти, завдяки чому до окуляра телескопа може дістати навіть дитина. Штатив забезпечений поличкою для аксесуарів.

Телескопи Levenhuk Strike NG - це абсолютно нова серія телескопів для початківців користувачів, при цьому телескопи Strike NG володіють високими оптичними характеристиками. Об'єктив телескопа являє собою довгофокусний ахромат з повітряним проміжком. Завдяки малому відносному отвору зменшено кількість спотворень і аберації, що погіршують якість зображення. Лінзи об'єктива виготовлені з високоякісного оптичного скла, на них нанесено багатошарове покриття - це сприяє зменшенню втрат світла в оптиці і підвищенню яскравості і контрастності зображення. Об'єктив телескопа забезпечений блендой, яка захищає його від випадання роси прохолодними ночами і запобігає появі відблисків від близько розташованих джерел засвічення.

Комплектація телескопа включає весь необхідний набір аксесуарів, а також поставляється в красивій подарунковій упаковці, що дуже важливо, якщо ви вибираєте його в подарунок дитині чи підлітку. Барвиста картонна коробка приверне до себе загальну увагу, а багата комплектація дозволить при першій же можливості приступити до спостережень.

Барвиста картонна коробка приверне до себе загальну увагу, а багата комплектація дозволить при першій же можливості приступити до спостережень

Такий комплектації більше немає ні у одного телескопа:

Такий комплектації більше немає ні у одного телескопа:

1. Книга «У вас з'явився телескоп. Що робити далі?". Цей довідник астронома-любителя містить необхідну при плануванні і проведенні спостережень інформацію. Написана простою мовою вона допоможе зробити перші кроки в аматорській астрономії і не заблукати серед тисяч зірок. Книга містить карти зоряного неба, на які нанесені найцікавіші об'єкти. Коментарі фахівця допоможуть зорієнтуватися і правильно направити телескоп в потрібну точку небесної сфери. Після прочитання цієї книги ви навчитеся швидко знаходити на небі 280 астрономічних об'єктів, отримаєте базові знання про планети Сонячної системи, Місяці, зірках, галактиках і туманностях. Ви навчитеся орієнтуватися на нічному небі, легко знаходити знайомі зірки і сузір'я.

Ви навчитеся орієнтуватися на нічному небі, легко знаходити знайомі зірки і сузір'я

2. 3D-планетарій Stellarium дозволяє побачити на моніторі комп'ютера зоряне небо, як в режимі реального часу, так і в будь-який час в будь-якій точці земної поверхні. Програма може показати вам більше 600 000 зірок, Місяць і планети, комети і астероїди, галактики і туманності. Крім того вона може моделювати реалістичні схід і заходи і навіть такі рідкісні явища як сонячні і місячні затемнення. Все це ви зможете побачити, не виходячи з дому - і незалежно від погоди за вікном!

Все це ви зможете побачити, не виходячи з дому - і незалежно від погоди за вікном

3. Набір постерів «Місяць», «Сонце і інші зірки», «Сонячна система».
Серія постерів, присвячених космічній тематиці, кожен з яких містить велику кількість корисної інформації про різноманітні космічні об'єкти. Історія дослідження супутника Землі, що таке місячні моря, що відомо про інші зірки (які можуть бути в тисячі разів більше нашого Сонця!), Чим відрізняються один від одного планети Сонячної системи - відповіді на ці та безліч інших запитань ви знайдете на цих плакатах.
Для зручності сприйняття інформація розбита на окремі блоки, а барвисті картинки привернуть увагу навіть тих, хто ніколи не цікавився астрономією. Розмір кожного плаката - стандартний формат А1 (84х60 см), вони віддруковані на крейдованому папері з лаковим покриттям.

Розмір кожного плаката - стандартний формат А1 (84х60 см), вони віддруковані на крейдованому папері з лаковим покриттям

4. планісфере - рухома карта зоряного неба. Це кругла зоряна карта дозволяє дізнатися, які сузір'я буде видно на небі в заданому місці в зазначений час. Для цього потрібно знати тільки дату і час. Карта проста у використанні, завдяки невеликим розмірам і малій вазі її можна взяти з собою в будь-яку поїздку, а завдяки подвійному пластиковому покриттю вона не боїться води і не потреться навіть при активному використанні.

Карта проста у використанні, завдяки невеликим розмірам і малій вазі її можна взяти з собою в будь-яку поїздку, а завдяки подвійному пластиковому покриттю вона не боїться води і не потреться навіть при активному використанні

5. Компас. Компас необхідний для астрономічних спостережень в тих ситуаціях, коли визначити напрямок на сторони світу по зірках неможливо - наприклад, при сильному засвіченні або обмеженої видимості з спостережного майданчика. Також він буде корисний і початківцям любителям астрономії, які поки не навчилися знаходити полярну зірку. За допомогою компаса можна легко зорієнтуватися по сторонах світу і зорієнтуватися, зіставивши зірки на небі з картою.

Що в коробці:

  1. Труба телескопа Strike 80 NG на симетричній англійської (альтазімутальная) монтуванні з ярмом і віссю відмін.
  2. Двосекційна металева тринога.
  3. Пластиковий рейковий фокусер, 1,25 ".
  4. Окуляри 1,25 ": F20 мм, F6 мм.
  5. Лінза Барлоу 3х.
  6. Шукач 3x20, з червоною крапкою.
  7. Діагональне дзеркало.
  8. Книга - керівництво до дії «У вас з'явився телескоп. Що робити далі? »З описом 280 найцікавіших об'єктів на нічному небі.
  9. Набір постерів «Місяць», «Сонце і інші зірки», «Сонячна система».
  10. Планісфере - рухома карта зоряного неба.
  11. Диск Stellarium - 3D віртуальний планетарій для зручного орієнтування на просторах зоряного простору.
  12. Компас.
  13. Інструкція користувача.
  14. Гарантійний талон.

Познайомитися з астрономією, вивчити розташування сузір'їв, побачити планети Сонячної системи, доповнити шкільний курс практичними заняттями - все це за доступною ціною від Levenhuk.

Характеристики:


Що робити далі?
Що робити далі?

Новости