Теплі місця в серпні на Алтаї з Омська

Що тобі найбільше подобається на Алтаї в серпні? Звичайно, відчуття!
Те почуття, коли на каруселі катаєшся ... Дух захоплює.
Ось так і в мене тут весь час захоплює дух від змін. У магазинах незнайомі назви продуктів, кумедні назви вулиць і населених пунктів ... Кош-Агач, село Біляші, Боочі, Усть-Лебідь ...)))
Алтай контрастний. Тут в одному районі ще насичено-зелене літо, трохи далі вже починають жовтіти дерева, а в іншому - взагалі фіолетові якісь квіти розпустилися.
На Алтаї око відпочиває. Рідко зустрінеш туриста з надувним кругом. Зате гори ...
Завжди помічаєш щось незвичне.
Приїжджайте на Алтай! Тут все по-іншому і сприйняття загострене.
Що тобі найбільше подобається на Алтаї в серпні
Найчастіше, ми не мислимо повноцінного відпочинку без водойми! Якщо літо видалося спекотним, як зараз, дуже хочеться купатися! Де можна відпочити на Алтаї , Щоб було весело і було поблизу озеро з теплою водою?
Таких місць на Алтаї небагато: озеро Ая і штучна водойма під назвою " бірюзова Катунь "І" Рубльовка ". Вартість відпочинку безпосередньо залежить від обраної категорії проживання: літній будиночок, полублагоустроенний і повністю упорядкований номер або окремо стоїть котедж. Зазвичай у другій половині серпня ціни на відпочинок на Гірському Алтаї знижуються.

До Гірського Алтаю можна дістатися різними способами: з Омська до Барнаула, Бійська або Новосибірська на поїзді, а далі автобусом, можна відразу на автобусі з нашого міста. Підібрати зручний для Вас варіант подорожі, купити залізничні квитки, вибрати місце відпочинку на Алтаї допоможуть наші менеджери.

Що тобі найбільше подобається на Алтаї в серпні?

Новости