Теплі почуття: тріо ароматів Si від Giorgio Armani

З приходом осені в свої права вступають п'янкі, теплі аромати. Нові принципи парфумерного дрес-коду розкриває Родина запахів Si від Giorgio Armani.

Нові принципи парфумерного дрес-коду розкриває Родина запахів Si від Giorgio Armani

Про покров - особлива пора року: повітря наповнене глибокими, терпкуватим нотками листя, останніх ягід і квітів. Осінні аромати такі ж таки - не холодні, але в міру зігріваючі, деревні, ванільні, солодкі. Ідеальними для прохолодною сирої погоди стануть запахи квітів в поєднанні з ароматами стиглих фруктів і ягід, які загортають м'якою, затишною вуаллю.

Ідеальними для прохолодною сирої погоди стануть запахи квітів в поєднанні з ароматами стиглих фруктів і ягід, які загортають м'якою, затишною вуаллю

Si Eau de Parfum звучить ніжно і солодко: нотами чорної смородини і ванілі в оточенні травневої троянди і фрезії. Пачулі і біле мускусне дерево забезпечують густий і чуттєвий шлейф, який здатний зігріти навіть в найхолодніший і вітряний день. Композиція одночасно м'яка і пікантна, її легко запам'ятати і важко забути. Дивно, як за допомогою всього пари крапель парфуму можна створити образ спокусливої ​​і при цьому витонченою жінки!

Дивно, як за допомогою всього пари крапель парфуму можна створити образ спокусливої ​​і при цьому витонченою жінки

Якщо вам потрібно щось складне, пристрасне, вибирайте більш інтенсивну версію улюбленого парфуму. Щільна, багата композиція Si Eau de Parfum Intense розкривається нотами все тієї ж смородини. Її пікантність підкреслюють ноти бергамота, мандарина і фрезії. Квіткову солодкість надають травнева троянда і неролі, а глибину і бархатистість - пачулі, смолистий смерековий бальзам і обволікає амбра. Ідеальний варіант для зими і вечірньої опери!

Ідеальний варіант для зими і вечірньої опери

Якщо вам здається, що парфюмированная вода занадто інтенсивна, щоб користуватися нею щодня, ваш варіант - аромат в концентрації EDT. Якщо перша композиція - більш стійка і насичена, то друга звучить більш легко і свіжо.

Si Eau de Toilette володіє безтурботним характером, вона легка і делікатна. У центрі уваги - солодкуватий смак смородинового і грушевого сорбета, який стає більш соковитим і іскристим завдяки цитрусовим і квітковим акордах. Теплий і глибокий характер аромату додає класичний «осінній» шлейф - ваніль, мускус і амбра.

Стати володаркою п'янкого аромату Si Eau de Parfum від Giorgio Armani, взявши участь в конкурсі на нашій сторінці Facebook Стати володаркою п'янкого аромату Si Eau de Parfum від Giorgio Armani, взявши участь в конкурсі на нашій сторінці Facebook. подробиці тут .

Сподобалася стаття? Оцініть:

Сподобалася стаття?

Новости