Теплова гармата

  1. Типи теплових гармат в залежності від джерела нагрівання:

Теплова гармата - це зручна техніка для швидкого обігріву гаража, складу або просушування підвалу. Компактну електричну гармату часто використовують для підігріву невеликого офісу або магазину. Більш потужні гармати на дизельному і газовому паливі взимку опалюють великі складські або виробничі приміщення. А, наприклад, будівельники люблять використовувати теплові гармати для просушування забарвлених, обклеєних або оштукатурених поверхонь. Або при установці натяжної стелі.

Або при установці натяжної стелі

Типи теплових гармат в залежності від джерела нагрівання:

  • електричні;
  • дизельні;
  • газові;
  • На гарячій воді.

Електричні теплові гармати підключаються до мережі в 220 В і 380 В, в залежності від потужності Тена. Головний їх плюс - дуже просте використання. Тому що вони не мають відкритого вогню. І практично не потребують обслуговування. Крім того, тут немає ніяких шкідливих вихлопів або сторонніх запахів. А значить, вони безпечні і екологічні.

На відміну від електричних моделей, нові моделі гармат на дизельному паливі і балонний газ працюють практично без електроенергії. Так як нагрів в них відбувається за рахунок згорання рідкого палива. Відповідно, собівартість кожного кВт тепла виходить набагато нижче. Тому вони здатні недорого обігріти навіть велике нежитлове приміщення.

До того ж газові та дизельні теплові гармати можуть обігріти людей навіть на відкритому вуличному просторі. Завдяки тому, що обігрів тут відбувається за принципом інфрачервоного теплового випромінювання. Адже теплове випромінювання інфрачервоного спектра розігріває не повітря, а тверді предмети. Як наслідок, зберігає високу ефективність на вулиці в мороз і вітер. Тому саме такі прилади використовуються на вуличних об'єктах і забезпечують комфорт під час ремонтних, дорожніх або будівельних робіт.

До речі, така гармата на рідкому паливі легко вирішує питання опалення і там, де є проблеми з електрикою. Адже є будівлі, в яких електрики або немає взагалі, або воно подається з частими перебоями.

У каталозі товарів нашого магазину багато моделей теплових гармат різного типу і виробників. Наприклад, надійні гармати на електричних ТЕНах Тепломаш, Ballu, Neoclima. Моделі на дизельному паливі: Ballu, Paseco, Kerona. А також зручні для обігріву торгових центрів і супермаркетів водяні тепловентилятори Volcano і Тепломаш.

Швидкість обігріву залежить:

  • по-перше, від обсягу повітря, що прокачується: продуктивність по повітрю, повітрообмін;
  • по-друге, від потужності джерела тепла .;

Таким чином, головні технічні характеристики теплової гармати - це потужність нагріву в кВт. Для електричних моделей ще важлива характеристика потоку розігрівається повітря в м3 / год.

Отже, приїжджайте в виставковий зал нашого магазину на вул. Батурина, д. 30 \ 1. Тут можна уточнити ціну, термін гарантії, характеристики. Наші менеджери організують доставку теплової гармати по Красноярську. Також можете задати свої питання в формі online-консультації.

Новости