Термометр QJack допомагає перетворити вимір температури в гру

  1. Як користуватися?
  2. Що всередині?
  3. Де купити?

Всі, у кого є діти, знають, наскільки буває складно виміряти температуру у дитини 2-6 років. Дітлахи часто вважають градусник чимось небезпечним і неприємним, намагаючись з усіх сил уникнути процедури вимірювання температури. В общем-то, є електронні градусники, які дозволяють зняти показання температури тіла за набагато менший час, ніж звичний ртутний прилад. Але все одно, вимірювання температури для дитини - це обов'язок, неприємна процедура.

Не так давно на вітчизняному ринку з'явився градусник QJack, що дозволяє перетворити вимір температури в веселе і захоплююче заняття. Крім того, точність цього пристрою досить висока, а сам девайс надійний: досить сказати, що автором його є кандидат фізико-математичних наук, завідувач лабораторією Інституту загальної фізики РАН Мартин Нунупаров.

можливості пристрою

В общем-то, багато розписувати немає сенсу: пристрій Монофункціональне, призначене воно тільки для одного, а саме - вимірювання температури тіла. Функції і можливості такі:

  • Вимірювання температури тіла з похибкою всього 0,05 градуса;
  • Можливість збереження результатів вимірювань з супутніми коментарями, для подальшого аналізу;
  • Можливість проведення вимірювань за двома шкалами: Цельсія і Фаренгейта;
  • Тонка настройка вимірювань QJack.

При цьому QJack є приставку для смартфона, підключається девайс через аудіо-роз'єм. Термометр сумісний з широким рядом пристроїв на Android, під Android OS написано відповідну програму .

Під iOS і Windows (мобільний і десктопну ОС) додатки будуть готові в жовтні і листопаді відповідно.

Під iOS і Windows (мобільний і десктопну ОС) додатки будуть готові в жовтні і листопаді відповідно

Як користуватися?

Просто підключити термометр в аудіо-роз'єм мобільного пристрою (планшета або телефону), запустити додаток. Датчик термометра потрібно розмістити під язиком, або під пахвою (кому як зручніше), і почекати 20 секунд.

Результат буде показаний в додатку, яке під час вимірювання демонструє динамічну заставку. Інтерфейс програми дозволяє забути дитині про те, що він проходить, власне, медичну процедуру, і захопитися процесом. Крім усього іншого, програма дозволяє вести журнал вимірювань, що може виявитися дуже корисним при довгограючою вірусної / бактеріальної інфекції.

Крім усього іншого, програма дозволяє вести журнал вимірювань, що може виявитися дуже корисним при довгограючою вірусної / бактеріальної інфекції

Що всередині?

Користуючись нагодою, ми розібрали термометр, щоб ви мали можливість побачити, що ж всередині. За словами розробника, вся схема розроблялася з нуля, включаючи протокол обміну даними з пристроєм.

Ось, що говорить про девайсе його творець: «Залізка звичайно набагато складніше, ніж програмний додаток. Це серйозний метрологічний прилад, ми витратили більше двох років на його розробку. Працювали фізики метрологи, фахівці по мікропроцесорах, програмісти в різних платформах (Андроїд, iOS, Win Phone). Сьогодні такий набір професіоналів досить рідкий. А ще і організація виробництва - це не міжнародна кооперація з усіма її особливостями для російського підприємця »(повне інтерв'ю можна прочитати тут ).

А ще і організація виробництва - це не міжнародна кооперація з усіма її особливостями для російського підприємця »(повне інтерв'ю можна   прочитати тут   )

Де купити?

зараз девайс можна купити у Medgadgets , Ціна цілком порівнянна (або нижче) з ціною інфрачервоних і електронних термометрів з більш-менш високою точністю вимірювання температури.

Висновок: термометр цілком можна використовувати і в якості іграшки для здорових діточок, які зможуть вдавати з себе докторів і медсестер.

При вимірах температури під час хвороби діти зможуть відволікатися від самої процедури на процес, що відбувається на екрані телефону або планшета. А точність вимірювання, як уже говорилося вище, дуже висока.

Так що залишається тільки побажати: Так що залишається тільки побажати:

Мітки QJack , гаджети , вимір температури , термометр

Як користуватися?
Що всередині?
Де купити?
Як користуватися?
Що всередині?
Де купити?

Новости