Тетяна Даниленко: "Після телемарафону на" 5 каналі "безпробудно спала 14 годин!"

  1. Орфографічна помилка в тексті:

7 вересня 2011, 16:20 Переглядів: 7 вересня 2011, 16:20 Переглядів:   Ведучі 5 каналу Павло Кужеєв і Тетяна Даниленко провели рекордний телемарафон

Ведучі "5 каналу" Павло Кужеєв і Тетяна Даниленко провели рекордний телемарафон.

- Що було найскладнішим в проведенні марафону?

Павло Кужеєв: Мабуть, дотримуватися чіткого регламенту. Адже всі гості були цікавими співрозмовниками, деякі взагалі вперше побували в прямому ефірі 5 каналу. З багатьма хотілося продовжувати розмову ще й ще. Часом було нелегко не заснути. Але це додавало пікантності моменту.

Тетяна Даниленко: Найскладнішою була підготовка до марафону, вирішення організаційних питань. Як в кожному великому проекті, їх було більш ніж достатньо. А ось ефір був більше схожий на свято, що триває вже три дні.

- Чи траплялися якісь незаплановані речі під час марафону і як справлялися?

Павло Кужеєв: Бували моменти, коли технічна пауза передбачала 20 хвилин на відпочинок. Ось тоді цей час здавалося мені не те щоб не запланованим, а недоречним - такий був драйв! Не хотілося зупинятися! Але вчасно зробити стратегічну паузу теж буває корисно, щоб потім розвинути ще більшу швидкість. Триразове "Ура!" в честь всіх служб 5-каналу, завдяки яким нічого не зламалося, не підвело. Завдяки гостьовим редакторам запрошені учасники вчасно займали свої місця в студії. Без накладок відпрацювали свої нічні концерти наші друзі-музиканти.

Тетяна Даниленко: Звичайно, адже це прямий ефір. Але їх було навіть менше, ніж я очікувала. Як людина, яка не перший рік веде новини, морально готувалася до чого завгодно - що вийде з ладу якась камера, сервер, що в ефір можуть потрапити неадекватні гості. Але, слава Богу, обійшлося без ексцесів і серйозних неполадок.

- Скільки потім відсипалися провідні після марафону?

Павло Кужеєв: Після Марафону я спав 12 годин. Потім у мене було кілька заохочувальних вихідних. А оскільки кращий відпочинок - це зміна діяльності, то частина цих днів я провів на дачі. (Там завжди є до чого докласти руки). Ще зустрівся з батьками, братом і ми разом провели час. Ну, а тепер готовий, як то кажуть, до праці і оборони. На каналі завжди є над чим працювати.

Тетяна Даниленко: безпробудно спала годин 14-ть, не більше. Могла і більше, але на наступний ранок розбудила моя скучив трирічна дочка.

- Які були відгуки на марафон?

Павло Кужеєв: Такі ж, як і наші глядачі, тобто різні: захоплені, скептичні, вдумливі, обережні, буркотливі. Але, все-таки більше було добрих слів. Багато листів приходило під час і після Марафону з-за кордону. І це не дивно - "Українську Незалежність" транслювали в 50-ти країнах світу. Знаю, за відгуками, що багато глядачів разом з нами йшли на рекорд. Хтось писав до редакції, що переглянув 30 годин Марафону, хтось не перемикав 5-й канал 35 годин! Ось, наприклад цитата з листа Ніни Яківни Власенко, жительки Київської області: "В кінці Марафону у мене текли сльози радості за вас. 5-й канал моя віддушина, моє здоров'я, моя радість і іноді печаль ..." Словом, ми нікого не залишили байдужим .

Тетяна Даниленко: Найрізноманітніші. Було дуже багато слів підтримки, деяких до сліз зворушив останній година марафону. Я весь час була на зв'язку з величезною кількістю людей - в ефір брала з собою і телефон, і ноутбук. Це дуже морально підтримувало. Природно багато людей, які не розуміють, навіщо був цей марафон. Але це нормально, скільки людей, стільки думок. Також нормально, як і те, що в будь-якому суспільстві - українське не виняток - є кілька відсотків населення, яке не в курсі, хто президент, хто прем'єр і хто за гратами.

- Говорили, що це дорогий проект, про які суми йдеться?

Павло Кужеєв: Втілення будь-якої ідеї, особливо на телебаченні, вимагає як інтелектуальних, творчих, так і технічних, фінансових ресурсів і вкладень. Одне неможливе без іншого. При підготовці та проведенні Марафону кожен з нашого колективу був задіяний в певній виконавчої групі. У тому числі і по фінансовій частині. Судячи з того, що все задумане якісно спрацювало під час марафону, грошей вистачило, і витрачені вони були не дарма.

Тетяна Даниленко: Така постановка питання лестить. Але мова не йде про астрономічні суми. Над проектом працювали тільки співробітники 5-го каналу, особливої ​​техніки не купували. Спеціально були замовлені лише декорації. Цей великий проект поглинув близько 200 тисяч гривень з бюджету каналу - за телевізійними мірками сума невелика.

- Є в планах побити свій рекорд, приурочивши марафон ще до якоїсь події?

Павло Кужеєв: Ми не робили Марафон заради марафону. Цим проектом ми вносили свою лепту в Незалежність України. Упевнений, що в недалекому майбутньому 5-й канал ще й ще буде приємно дивувати свого глядача. Телемарафон "Українська Незалежність" фінішував на позначці 52 години. І вже увійшов в історію! Ну, а ми виходимо на нові старти - стежте за ефіром 5 каналу!

Тетяна Даниленко: Планів поки немає, але давайте не зарікатися 

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Тетяна Даниленко:" Після телемарафону на "5 каналі" безпробудно спала 14 годин! "". інші інтерв'ю дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Що було найскладнішим в проведенні марафону?
Чи траплялися якісь незаплановані речі під час марафону і як справлялися?
Скільки потім відсипалися провідні після марафону?
Які були відгуки на марафон?
Говорили, що це дорогий проект, про які суми йдеться?
Є в планах побити свій рекорд, приурочивши марафон ще до якоїсь події?

Новости