TeXet DVR-571G

  1. Середньоціновий реєстратор із записом в Super FullHD! Все частіше і частіше в продаж надходять моделі...
  2. Міцний і стильний корпус «під метал»
  3. Міцне вакуумне кріплення на присоску

Середньоціновий реєстратор із записом в Super FullHD!

Все частіше і частіше в продаж надходять моделі авторегистраторов, що записують поїздки в новому і підвищеному дозволі 1296p, що гарантує високу чіткість, яскравість і контрастність навіть в найгірших умовах освітлення. Тобто представлена модель авторегістратора TeXet DVR-571G відмінно підійде як для запису відео днем, так і для нічних поїздок, а вбудований стабілізатор зображення позбавить відеозапису від «смазанності» і «замиленості», що особливо часто проявляється на записах в сутінках або пізно вночі. Замовте цей відеореєстратор зараз, і ми доставимо Вам його додому або в офіс абсолютно безкоштовно!

Коротке зведення параметрів апарату

Міцний і стильний корпус «під метал»

Якщо зовнішній вигляд апарата для Вас також важливий, як і його можливості, то тоді модель DVR-571G Вас дуже зацікавить. Подивіться на фотографії - пристрій виглядає дуже здорово: маленький і акуратний незграбний корпус, невеликий об'єктив по центру апарату, дисплей на задній частині. Всі разом це створює відмінний стиль, дивлячись на який ось вже варто сказати, що компанія Тексет вирішила переглянути дизайн своїх апаратів, раніше рідко виділялися на тлі пристроїв інших середньоцінових виробників.

Так як в реєстратор вбудований дисплей, то це означає, що Ви в будь-який момент можете програти записані відеозаписи, наприклад, для автоінспектора, який зупинив Вас з будь-якими претензіями. Втім, записи відмінно сприймаються і на суді, тому всім сучасним автомобілістам ми рекомендуємо збирати власну базу поїздок, так, про всяк випадок.

Міцний і стильний корпус «під метал»

Окремо варто звернути увагу на те, що представлений автомобільний реєстратор Тексет ДСР-571Ж працює на суперсучасному відеопроцесорі Ambarella A7 - саме завдяки йому виробник зміг домогтися підвищеної якості відеозапису. А наявність в апараті додаткового GPS-модуля дозволить маркувати відеофайли географічними координатами і швидкістю руху. Цю інформацію можна віднести до додаткових доказовим відомостями - вона не буде зайва, особливо при судових розглядах.

Відеофайли будуть зберігатися на картку пам'яті, тому відразу порекомендуємо Вам звернутися в розділ нашого магазину Карти пам'яті , Щоб одночасно з реєстратором замовити ємний модуль, що запам'ятовує. Чим більше пам'яті, тим більше відеофайлів може одночасно зберігатися в ній, а як тільки пам'ять заповнитися, то спрацює цикл, і старі відеозаписи перезаписуватимуть новими. Але не варто переживати, дійсно важливі відеозаписи, які були записані в момент навіть самих невеликих зіткнень, будуть відзначатися G-сенсором як «не видаляються», тому вони будуть зберігатися окремо.

Міцне вакуумне кріплення на присоску

Міцне вакуумне кріплення на присоску

Купуючи у нас техніку, Ви нічим не ризикуєте - ми торгуємо оригінальними пристроями, які нам відвантажують офіційні постачальники виробників. Саме тому у нас не буває «сірих» апаратів, а в асортименті на сайті представлені всі пристрої, які мають сертифікат РосТест, ліцензії, необхідні документи і гарантії. Крім усього іншого ми ретельно перевіряємо техніку на працездатність, тому Ви ніколи не отримаєте шлюб у нас в магазині.

Кожне куплене пристрій в обов'язковому порядку комплектується гарантіями: гарантією від виробника, для звернень за ремонтом і обслуговуємо в сервісний центр, а також і гарантією від нашого інтернет-магазину, яка дозволить повернути-поміняти апарат протягом 14 днів після його придбання.

Ви можете прочитати відгуки наших вдячних клієнтів на   Яндекс Маркеті Ви можете прочитати відгуки наших вдячних клієнтів на Яндекс Маркеті . Ми працюємо для вас і робимо все щоб співпрацювати з Navigator-Shop.Ru було зручно і комфортно!

Новости