The New World - науково-фантастична RPG від авторів The Age of Decadence

Iron Tower Studios   опублікувала перший ролик покрокової «ролевкі»   The New World Iron Tower Studios опублікувала перший ролик покрокової «ролевкі» The New World . Вона розповідає про корабель-колонії, що летить з Землі до Proxima Centauri. Проект натхненний «пасинки всесвіту» Роберта Хайнлайна.

Багато років тому космічний «ковчег» був відправлений з нашої планети Неохристиянські конгломератом. Мета - заснувати релігійний центр в далекому світі. З тих пір на кораблі змінилося кілька поколінь, стався бунт, і населення розкололося на кілька фракцій. Найвпливовіші з них: Protectors of the Mission, такі початкової мети, заколотники The Brotherhood of Liberty і аскети The Church of the Elect. Є й кілька об'єднань поменше, наприклад, мутанти-ізгої.

Вам не потрібно приєднуватися до будь-якої з фракцій. Завдання звучить інакше - з вигодою для себе співпрацювати з усіма. В партію дозволено набрати дюжину авантюристів. У подорожі знадобляться вміння красномовно говорити, навички «стелс», корисні імплантати і, звичайно, зброю ближнього бою і «гармати» - куди ж без них.

Iron Tower як і раніше вірна заповітам нелінійності, достатку тексту і вибору з далекосяжними наслідками. У «ранньому доступі» Steam The New World дебютує наступної осені. Реліз фінальної версії намічений на кінець 2020 року.

The Age of Decadence від Iron Tower удостоїлася від Riot Pixels 88 з 100 балів , Dungeon Rats - 80/100 .

The Age of Decadence   від   Iron Tower   удостоїлася від Riot Pixels   88 з 100 балів   ,   Dungeon Rats   -   80/100

Новости