Ти в антістіля? Топ-10 помилок чоловічого гардероба

  1. Як чоловіки вибирають одяг неправильного розміру
  2. Піджак або чоловік, як гірлянда на ялинці
  3. Краватка і помилки чоловічого гардероба
  4. Спортивні штани - популярна помилка чоловічого стилю
  5. Шкарпетки
  6. ремінь
  7. взуття
  8. По приколу - як чоловічий стиль стає смішним
  9. аксесуари

Ти витратив дорогоцінний час, щоб виглядати, як стильний мачо або солідний бізнесмен, але улюблена знову незадоволена твоїм видом, а колеги натякають, що варто змінити краватку? У чоловічій моді багато свободи і мало правил, але ти повинен знати, чому не можна надягати все краще відразу, як уникнути несмаку, і бути завжди стильним і модним.

Як чоловіки вибирають одяг неправильного розміру

7 разів відміряй - один раз одягни! Ось твій головний девіз. Ти вже великий хлопчик, і одяг на виріст тобі ні до чого. Хочеш, щоб плечі стали ширше - біжи в спортзал, а футболка, сорочка і піджак на три розміри більше тобі не допоможуть. Будь напоготові! Якщо штани збираються в гармошку - бери інший розмір або шукай швачку, яка правильно їх вкоротить.

Піджак або чоловік, як гірлянда на ялинці

Не купуй піджаки з блискучою синтетики, будеш переливатися, як гірлянда на ялинці, бізнес-партнери подумають, що у тебе немає грошей навіть на пристойний костюм, а офісні леді відзначать, що у тебе немає смаку.

У правильному піджаку, кардігані, жилетці тільки три гудзики, ніколи не застібають найнижчу з них. Подивися, як це роблять дипломати і політики.

Під піджак можна надягти тільки сорочку з довгим рукавом, її манжет повинен красиво виглядати з-під рукава. Піджак повинен бути коротше куртки і пальта.

Купив піджак - відірви ярлик, він захований на рукаві, на плечі пошукай білу нитку, і відріж, поки не надів обновку.

Ти витратив дорогоцінний час, щоб виглядати, як стильний мачо або солідний бізнесмен, але улюблена знову незадоволена твоїм видом, а колеги натякають, що варто змінити краватку

На фото: помилки чоловічого гардероба - під піджак можна надягти тільки сорочку з довгим рукавом, її манжет повинен красиво виглядати з-під рукава. На фото: помилки чоловічого гардероба - під піджак можна надягти тільки сорочку з довгим рукавом, її манжет повинен красиво виглядати з-під рукава На фото: помилки чоловічого гардероба - під піджак можна надягти тільки сорочку з довгим рукавом, її манжет повинен красиво виглядати з-під рукава. На фото: помилки чоловічого гардероба - під піджак можна надягти тільки сорочку з довгим рукавом, її манжет повинен красиво виглядати з-під рукава. На фото: помилки чоловічого гардероба - під піджак можна надягти тільки сорочку з довгим рукавом, її манжет повинен красиво виглядати з-під рукава. На фото: помилки чоловічого гардероба - під піджак можна надягти тільки сорочку з довгим рукавом, її манжет повинен красиво виглядати з-під рукава.

Краватка і помилки чоловічого гардероба

Подружка запропонувала сходити на вечірку аристократів, і ти вирішив побалувати себе смокінгом? Не забудь про метелика, на краватку навіть не дивись, смокінг і краватка - це закляті вороги. Про те, які є краватки, і в яких випадках вони підходять, ми вже розповіли в нашому огляді - Види краваток, і для яких випадків вони підходять.

Одягнув сорочку з коротким рукавом? Краватка залиш вдома. Якщо ти хлопець з громадського харчування, і у вас така уніформа, ну що ж, всяке в житті буває.

Штани, джинси - які помилки роблять чоловіки
Штани повинні закривати шкарпетки, якщо на них багато складок, значить, вони великі.

Мішкуваті джинси зроблять твою фігуру потворною, тим більше цей модний колись тренд давно канув у Лету.

Якщо вирішив заправити сорочку в штани, обов'язково підбери ремінь. А ось ремінь і підтяжки одночасно - табу. Вибирай щось одне.

Вибирай щось одне

На фото: помилка чоловічого гардероба - краватка не повинен бути нижче або вище пряжки ременя.

Спортивні штани - популярна помилка чоловічого стилю

Якщо ти коли-небудь одягав спортивні штани з діловими туфлями, це була твоя головна помилка в житті! Якщо приміряєш прямо зараз, знімай негайно. Ці дві речі з різних планет модною всесвіту, їм ніколи не можна зустрічатися.

Шкарпетки

Дитячий садок, білі шкарпетки і сандалики .... Якщо ти до сих пір так ходиш, терміново взрослей. У світі чоловіків, коли мерзнуть, надягають кросівки, літні туфлі. Правильні шкарпетки - це шкарпетки, які підходять за кольором.

Правильні шкарпетки - це шкарпетки, які підходять за кольором

На фото: помилки чоловічого гардероба - правильні шкарпетки - це шкарпетки, які підходять за кольором.

ремінь

Якщо ти зібрався в офіс, вибирай ремінь під колір черевик. Носиш чохол від телефону на ремені? Значить, у тебе є машина часу, і ти все ще живеш в далеких 90-х.

взуття

Взуття підбирай під колір костюма і ременя. Хочеш туфлі неординарного кольору, тоді готуйся до костюму і сорочці неординарних квітів. Яскравість краще внести за допомогою деталей. Добре почистити взуття перед виходом у світ. Запам'ятай правило: кросівки дружать тільки з джинсами, а туфлі - з костюмом.

Запам'ятай правило: кросівки дружать тільки з джинсами, а туфлі - з костюмом

На фото: помилки чоловічого гардероба - взуття підбирають під колір костюма і ременя. На фото: помилки чоловічого гардероба - взуття підбирають під колір костюма і ременя На фото: помилка чоловічого гардероба - взуття підбирають під колір костюма. На фото: помилка чоловічого гардероба - взуття підбирають під колір костюма.

По приколу - як чоловічий стиль стає смішним

Любиш футболки з принтами? Думай про оточуючих, раптом хтось знайде твою оригінальну напис на футболці образливою. Тобі все одно? Тоді уяви, що дівчина прийшла до тебе на побачення в футболці з принтом: «Все мужики сво ...». Загалом, гумор люблять все, але ринок рясніє одягом з абсолютно тупими, дурними, несмішними написами, краще витрать гроші на хороший чоловічий парфум.

аксесуари

Визначся, яким ти сьогодні хочеш бути: елегантним, позбавленим смаку або неординарним. Чи не переборщи з браслетами й ланцюжками, зухвалими окулярами, дивними кільцями. Купи хороші наручний годинник - і корисний, і стильний аксесуар.

Купи хороші наручний годинник - і корисний, і стильний аксесуар

На фото: помилки чоловічого гардероба. На фото: помилки чоловічого гардероба На фото: помилка чоловічого гардероба. На фото: помилка чоловічого гардероба. На фото: помилка чоловічого гардероба.

З любов'ю, Редакція ЯвМоде.ру

ру

Одягнув сорочку з коротким рукавом?
Носиш чохол від телефону на ремені?
Тобі все одно?

Новости