тибетська йога

  1. Тибетська практика «Око Відродження»
  2. Як краще виконувати вправи тибетської йоги?
  3. В якому стані виконувати вправи?
  4. Температура і повітря для занять тибетської йогою
  5. Місце для вправ йоги Тибету
  6. Одяг для занять йогою

Тибет здавна приваблював людей таємними знаннями, які сприяють духовному і фізичному розвитку. Довгий час багато техніки цього містичного гірського краю трималися в найсуворішому секреті Майстрами, але з приходом загальної глобалізації, а, точніше, - з вторгненням китайських завойовників, дбайливо збережені вчителями техніки незабаром просочилися в західну цивілізацію. Також західний світ давно інтригували розповіді про тибетських йогів, які вміють управляти своєю свідомістю, переміщаючи його на великі відстані, або здатних левитировать, значно зменшуючи свою вагу.

Також західний світ давно інтригували розповіді про тибетських йогів, які вміють управляти своєю свідомістю, переміщаючи його на великі відстані, або здатних левитировать, значно зменшуючи свою вагу

Тибетська практика «Око Відродження»

Існують п'ять досить простих у виконанні вправ, які називаються «Око Відродження». Цей комплекс представив Пітер Келдер, який вивчився цього мистецтва у тибетських лам.

Дані вправи розраховані на підвищення енергетичного тонусу і поліпшення здоров'я фізичного тіла.

Як краще виконувати вправи тибетської йоги?

Час для вправ ви можете вибрати самі, погодивши це з потребами, нюансами і біоритмами свого організму. Можна виконувати і два рази в день - це піде тільки на користь.

В якому стані виконувати вправи?

Для вправ важлива чистота тілесна - прийнявши душ, ви зможете комфортніше себе почувати. Окреме місце займає заспокоєння розуму - що не ви не станете рядитися в брудний одяг, так і розум краще не засмічувати сміттям негативних думок. І, звичайно, самі вправи розраховані на те, щоб заспокоїти розум, точніше, - структурувати потік розуму, зробити його більш упорядкованим, прибрати хаос думок.

Також вправи з тибетської йоги «Око Відродження» мають більший ефект при заняттях натщесерце. Якщо робити вправи на ситий шлунок, може виникнути відчуття нудоти, також основна частина енергії під час ситної їжі концентрується в травній системі.

Температура і повітря для занять тибетської йогою

Найкраще займатися вправами в не дуже жаркому місці, щоб не було сильного потовиділення.

Місце для вправ йоги Тибету

Потрібно виділити спеціальне місце для занять, бажано на килимку або мате. І потрібно обов'язково дотримуватися порядок і чистоту в місці заняття.

Вправи будуть діяти тільки тоді, коли ви будете відчувати почуття подяки до них. Адже все, що як-небудь допомагає нам, саме потребує відповідної любові.

Одяг для занять йогою

Для занять необхідно надягати вільну і не дуже теплий одяг, яка нічим не обмежує руху тіла і не заважає виконанню вправ.

Прочитали раз: 196

В якому стані виконувати вправи?
Як краще виконувати вправи тибетської йоги?
В якому стані виконувати вправи?

Новости