Тиждень чоловічої моди в Парижі: дефіле в підв'язках і колготах

Van Beirendonck. яскравий папужка

Ось і отдефіліровала Тиждень чоловічої моди в Парижі (сезон осінь-зима 2011-2012). Від іменитих дизайнерських марок в очах просто рябіло: Kenzo, Issey Miyake. Louis Vuitton, Dior, Givenchy, Jean Poul Gaultier і багато інших. І судячи з представлених колекцій, сучасний чоловік все менше і менше зобов'язаний бути схожим ... на чоловіка.

дивіться фото Чоловіча тиждень моди в Парижі: на подіумі - брутальні м'ясники і моделі-бомжі

Так, на думку Джона Гальяно, на шию представників сильної статі варто почепити газову косиночку, на голову - безформну шапку-тюрбан, на ніжки - гумові чобітки і підкреслюють гідність гетри в обліпку (в подібних дами зазвичай зганяють вагу на аеробіці), а торс прикрити рожевим піджаком, чиї кінчики грайливо зав'язані під пупком. При цьому Гальяно стверджує, що при створенні колекції він надихався ... класичним російським балетом. Той же Гальяно, вважає, що справжній чоловік повинен виглядати як бомж, тягає на поясі свою нехитру посуд (чашки), і з штучної недоглянуті бородою.

Жан-Поль Готьє не тільки підтримав ідею з бородатими чоловіками, але пішов ще далі: закував чоловіків в глухі двобортні піджаки, одягнув у фривольні шортики і ... грайливі підв'язки на стегнах.

Givenchy вивів на подіум моделей в шерстяних колготах і шапках-каструльках (з двома дірявими ручками з боків). Від зворотного пішов Тьєрі Мюглер, вирішивши взяти модників підкресленою брутальністю. Його моделі були лисі, тіла їх покриті павутиною татуювань, на торсах сріблом відливали мясницкие фартухи, а на головах газовим облочки здувалися ... вуалі. Єдине, в чому були солідарні майже всі дизайнери: в моді буде колір крові - червоний, з аксесуарів: рукавички з крагами (по типу водійських початку минулого століття) і "збиті" перуки, замість власного волосся.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Новости