ТМ "Білосніжка" - бренд соціальний. У січні Білосніжка надала благодійну допомогу суспільству "Червоний хрест": інтернет-магазин товарів медичного призначення в Києві - "Білосніжка"

ТМ "Білосніжка" - бренд соціальний. У січні Білосніжка надала благодійну допомогу суспільству "Червоний хрест"

Соціальна відповідальність провідних брендів є предметом пильної уваги громадськості вже тривалий час. Особливо це стосується тих компаній, які досягли певного успіху в своїй галузі.

Прийнято вважати, що компанії, які дійсно ведуть соціально відповідальний бізнес, - це рідкість. Найчастіше добровільний внесок у розвиток суспільства в різних сферах життя, в більшості випадків пов'язаний безпосередньо з основною діяльністю компанії і перевищує визначений законом мінімум - це чудовий PR хід. Насправді ситуація не така складна, більшість компаній дійсно мають спеціальний матеріальну чи нематеріальну фонд, кошти якого призначені для допомоги окремим соціальним групам і спрямовані на первинне задоволення потреб, які потребують цього людей.

Насправді ситуація не така складна, більшість компаній дійсно мають спеціальний матеріальну чи нематеріальну фонд, кошти якого призначені для допомоги окремим соціальним групам і спрямовані на первинне задоволення потреб, які потребують цього людей

Людинолюбство, співчуття, милосердя - це поняття, які врівноважують економічну і соціальну складову будь-якого успішного бізнесу. Якщо є можливість надати допомогу нужденним, то будь-яка компанія, місія якої полягає не тільки в отриманні прибутку, а й у поліпшенні життя суспільства, обов'язково допоможе, не афішуючи свої дії в кожному придатному для цього ЗМІ. Іноді, щоб уникнути пересудів, керівництво компанії налагоджує заборона на поширення інформації про благодійні акції тощо Але немає сенсу щось приховувати, люди, які отримують допомогу, повинні знати і розуміти, що сучасне бізнес-співтовариство це не тільки гроші, але і повагу і підтримка.

Іноді, щоб уникнути пересудів, керівництво компанії налагоджує заборона на поширення інформації про благодійні акції тощо  Але немає сенсу щось приховувати, люди, які отримують допомогу, повинні знати і розуміти, що сучасне бізнес-співтовариство це не тільки гроші, але і повагу і підтримка

ТМ «Білосніжка» тільки починає свій соціально відповідальний шлях, надаючи допомогу різноманітним громадським благодійним організаціям. Після нового року представники ТМ «Білосніжка» передали в нематеріальний фонд Червоного хреста продукцію медичного призначення, призначену для надання першої допомоги постраждалим від різноманітних хвороб, таку як перев'язувальні матеріали ( бинти , вату ), Медичні засоби з продукції при нетриманні ( підгузники для дорослих і гігієнічні пелюшки ).

Після нового року представники ТМ «Білосніжка» передали в нематеріальний фонд Червоного хреста продукцію медичного призначення, призначену для надання першої допомоги постраждалим від різноманітних хвороб, таку як перев'язувальні матеріали (   бинти   ,   вату   ), Медичні засоби з продукції при нетриманні (   підгузники для дорослих   і   гігієнічні пелюшки   )

Цей крок - лише мала частина того, що ТМ «Білосніжка» запланувала до виконання в 2012 році. Соціальна відповідальність, яку бере на себе компанія, є проявом турботи і підтвердженням того, що сучасне суспільство, потребуючи допомоги, дійсно може її отримати від тих, хто може її надати.

Новости