Тонкий натяк: як носити прозорі речі

Прозорі речі - безсумнівний тренд літнього сезону. Але часом вони можуть зіграти злий жарт, перетворивши делікатність в вульгарність Прозорі речі - безсумнівний тренд літнього сезону

ДеПо розповість, як носити прозорі речі зі смаком і почуттям такту

Блузи і топи

Топ чи блуза з напівпрозорої тканини - найпростіший в застосуванні варіант. Такий верх можна поєднувати з джинсами, брюками, шортами, спідницею, вдягати вдень і на вечірку, створюючи безліч образів - від простого повсякденного casual до урочистого вечірнього.

Офісний варіант - надягати під прозорий верх щільний облягаючий топ або боді. В такому випадку вам не доведеться бентежитися. Увечері або в неформальній обстановці можете відчувати себе розслаблено і надіти корсажна ліф або дуже короткий кроп-топ.

Не забудьте про великих виразних аксесуарах. Крім того, що важкі кольє в тренді, вони ще відволікають вся увага на себе. Так що якщо вам ніяково в прозрайной блузі, надіньте кидається в очі кольє.

Сукні та спідниці

Такі виглядають легко і повітряно і дуже доречні влітку. Щоб відчувати себе комфортно, до таких речей потрібно придбати ще парочку - нейтральне трикотажна сукня чорного або бежевого кольору і таку ж спідницю. Вони створять потрібний фон для вишуканого прозорого вбрання і при цьому не дозволять навколишнім споглядати вашу нижню белье.Кстаті, будь-які речі з дуже тонких тканин сидять набагато краще на якийсь основі.

Ще один цікавий варіант - багатошаровість. Можна надіти кілька прозорих речей, що поєднуються за стилем і фактурою, убезпечивши себе від косих поглядів і збентеження і при цьому потрапивши в тренд. Можна змішувати однотонний і прінтование варіанти.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

Новости