Топ 15 кращих аксесуарів для смартфонів Xiaomi

  1. Топ 15 кращих аксесуарів для смартфонів Xiaomi Представляємо великий гід по кращих аксесуарів для...
  2. Скло захисне для Mi смартфона
  3. Бампери і чохли для Xiaomi
  4. USB Type-C перехідник
  5. Дивитися всі навушники для вашого Mi смартфона
  6. Придбати RoidMi FM Transmitter
  7. Вибрати заглушку від пилу
  8. 7 USB кабелі
  9. Купити USB кабель для смартфона Xiaomi
  10. Вибрати фітнес браслет і ремінці до нього
  11. Вибрати свою Mi Blutooth гарнітуру
  12. Дізнатися більше про CooWoo
  13. Купити Mi Powerbank
  14. купити AMAZFIT
  15. Вибрати свою Bluetooth колонку
  16. Придбати ваги Mi Scale
  17. Купити IP камеру Xiaomi
  18. Купити Yi Camera
  19. 1 Захисне скло для смартфонів Xiaomi
  20. Скло захисне для Mi смартфона
  21. Бампери і чохли для Xiaomi
  22. USB Type-C перехідник
  23. Дивитися всі навушники для вашого Mi смартфона
  24. Придбати RoidMi FM Transmitter
  25. Вибрати заглушку від пилу
  26. 7 USB кабелі
  27. Купити USB кабель для смартфона Xiaomi
  28. Вибрати фітнес браслет і ремінці до нього
  29. Вибрати свою Mi Blutooth гарнітуру
  30. Дізнатися більше про CooWoo
  31. Купити Mi Powerbank
  32. купити AMAZFIT
  33. Вибрати свою Bluetooth колонку
  34. Придбати ваги Mi Scale
  35. Купити IP камеру Xiaomi
  36. Купити Yi Camera
  37. 1 Захисне скло для смартфонів Xiaomi
  38. Скло захисне для Mi смартфона
  39. Бампери і чохли для Xiaomi
  40. USB Type-C перехідник
  41. Дивитися всі навушники для вашого Mi смартфона
  42. Придбати RoidMi FM Transmitter
  43. Вибрати заглушку від пилу
  44. 7 USB кабелі
  45. Купити USB кабель для смартфона Xiaomi
  46. Вибрати фітнес браслет і ремінці до нього
  47. Вибрати свою Mi Blutooth гарнітуру
  48. Дізнатися більше про CooWoo
  49. Купити Mi Powerbank
  50. купити AMAZFIT
  51. Вибрати свою Bluetooth колонку
  52. Придбати ваги Mi Scale
  53. Купити IP камеру Xiaomi

Топ 15 кращих аксесуарів для смартфонів Xiaomi

Топ 15 кращих аксесуарів для смартфонів Xiaomi

Представляємо великий гід по кращих аксесуарів для смартфонів Xiaomi: навушники , фітнес-браслети , Захисні скла, чохли і бампери. Найнеобхідніші та корисні аксесуари для телефонів Mi, які можна купити в нашому магазині. Поїхали!

1 Захисне скло для смартфонів Xiaomi

1 Захисне скло для смартфонів Xiaomi

Практично всі смартфони Xiaomi оснащуються хорошими захисним склом. Але для більшої захищеності від падінь, ударів об кут стола або випадкових подряпин для телефонів Mi є цілий набір захисних стекол. Плюс цього аксесуара в тому, що він не змінює зовнішній вигляд апарата і додатково захищає дисплей вашого смартфона.

У нашому магазині є як оригінальні захисні скла Xiaomi, так і скла від відомих виробників на зразок Nillkin.

Скло захисне для Mi смартфона

2 Чохли та бампери

2 Чохли та бампери

Якщо ви хочете максимально захистити корпус вашого Mi гаджета, вам підійдуть фірмові чохли-книжки від Xiaomi. У нашому магазині є безліч квітів оригінальних чохлів-книжок: чорні і білі, жовті, рожеві, блакитні та помаранчеві. Також у нас можна купити силіконові бампери, змінні кришки і інший захист корпусу на смартфон.

Бампери і чохли для Xiaomi

3 Перехідник USB Type-C

3 Перехідник USB Type-C

Як відомо, в Mi5 , Mi4C і Mi4S використовується новий двосторонній кабель зарядки і синхронізації, це дуже зручний і швидкий порт, на якщо у вас залишилися які-небудь micro USB сумісні аксесуари - у нас є USB Type-C перехідник для цих цілей. Вартість аксесуара всього 99 грн.

USB Type-C перехідник

4 Навушники 1MORE

4 Навушники 1MORE

Xiaomi не дає що в комплект поставки до своїх смартфонів комплектні гарнітури, це правильний крок, адже зазвичай такі навушники не відрізняються якістю. Замість цього Xiaomi пропонує цілий спектр якісних гарнітури і великих навушників 1MORE. Вони сумісні не тільки з технікою Xiaomi, але і з іншими популярними Android і iOS пристроями. 1MORE, як і гаджети Mi - це топовий якості за доступною ціною.

Найпопулярніші моделі навушників для смартфонів Xiaomi це:

Дивитися всі навушники для вашого Mi смартфона

5 FM трансмітер RoidMi

5 FM трансмітер RoidMi

RoidMi - це компанія партнер Xiaomi (Roid + Mi), яка робить FM трансмітери в автомобілі. Принцип роботи передавача простий: він підключається в прикурювач авто і по Bluetooth приймає програється музику з вашого смартфона Xiaomi, потім він Стрім отриману музику через FM на вбудоване в авто радіо.

Крім цього, RoidMi можна використовувати як звичайний зарядний пристрій, гаждет має два USB порту для одночасної зарядки вашого Mi смартфона і планшета. Вартість аксесуара RoidMi всього 399 грн. Є як чорний так і білий трансмітер RoidMi.

Придбати RoidMi FM Transmitter

6 Заглушки від пилу і Mi Key

6 Заглушки від пилу і Mi Key

Ще один корисний аксесуар для вашого смартфона Xiaomi: заглушки від пилу в 3.5 мм аудіо вихід дозволяють захистити пристрій від потрапляння пилу і найголовніше вали в аудіо вихід вашого Mi смартфона. Всі заглушки різні, є навіть у формі невеликого кактуса.

Ще одним аксесуаром для вашого Mi девайса є модифікована розумна заглушка під назвою Mi Key. Це невелика кнопочка вставляється в аудіо порт і за допомогою Mi смартфона можна задавати на неї цільове дію на кшталт: запуску камери, активації будь-якої програми або швидкого виклику.

Вибрати заглушку від пилу

Вибрати Mi Key

7 USB кабелі

7 USB кабелі

У нашому магазині є безліч різних USB і USB Type-C сумісних кабелів, ви можете підібрати свій за кольором і довжині для вашого Xiaomi.

Купити USB кабель для смартфона Xiaomi

8 Mi Band / Mi Band 1S / Mi Band 2

8 Mi Band / Mi Band 1S / Mi Band 2

Ще одним корисним фітнес аксесуаром для вашого Mi смартфона є браслет Xiaomi Mi Band. На сьогодні існують три модифікації трекера:

Браслет на стільки популярний, що розповідати про всіх його функціях немає сенсу, варто згадати лише основне, а саме: вимірювання кроків, вібро повідомлення зі смартфона, вібро будильник, автономність від 20-45 днів, а також вимір пульсу (Mi Band 1S і Mi Band 2) і наявність дисплея в Mi Band 2.

Вибрати фітнес браслет і ремінці до нього

9 Bluetooth гарнітури Mi

9 Bluetooth гарнітури Mi

Це простий і стильний аксесуар, який дозволить звільнити ваші руки від Mi смартфона під час розмови. Bluetooth гарнітура Mi отримала престижну нагороду iF Design в області промислового дизайну, як і багато інших продуктів Xiaomi.

Час заряду гарнітури складає всього 2 години, а час роботи - 180 годин. Є три основних кольори: білий, чорний і темно синя.

Вибрати свою Mi Blutooth гарнітуру

10 Зарядка і Bluetooth гарнітура CooWoo

10 Зарядка і Bluetooth гарнітура CooWoo

CooWoo - це ще один партнерський продукт Xiaomi, давальний огляд аксесуара можна прочитати на нашому сайті . Це одночасно і зарядка в авто, як RoidMi, так і Bluetooth гарнітура, яка заряджається від основної частини CooWoo.

У комплекті поставки йде USB кабель, який підключається до CooWoo і заряджає ваш смартфона. На верхній грані CooWoo є знімний Bluetooth навушник, який і виступає в ролі hands-free гарнітури.

Дізнатися більше про CooWoo

11 Павербанкі Mi Powerbanks

11 Павербанкі Mi Powerbanks

Звичайно наш гід кращих аксесуарів для смартфонів Xiaomi не міг обійтися без візитної картки компанії - павербанков. У світі по-достоїнству оцінили якість і надійність роботи Mi Powerbanks, спробуйте і ви!

На сьогодні в лінійці зовнішніх батарей Xiaomi є безліч павербанков з різними ємностями і дизайном:

  • класичні Mi Powerbanks
  • павербанкі ZMI (компанія виробник батарей для Xiaomi)
  • партнерські павербанкі EMIE.

класичні Mi Powerbanks   павербанкі ZMI (компанія виробник батарей для Xiaomi)   партнерські павербанкі EMIE

Також в нашому магазині ви можете замовити соверешнно безкоштовно ексклюзвную гравіювання на павебранк або інший гаджет Xiaomi.

Купити Mi Powerbank

11 Фітнес браслет AMAZFIT

11 Фітнес браслет AMAZFIT

AMAZFIT - це красивий і стильний аксесуар і ношений фітнес гаджет одночасно. Пристрій має корпус з оксиду цирконію, виглядає це стильно, є як жіночі, так і чоловічі варіанти. Браслет підключається до вашого Mi смартфону і відображає прогрес вашої активності.

Ще однією цікавою деталлю AMAZFIT є наявність різних аксесуарів у вигляді ремінців, кожен зможе підібрати під свій стиль.

купити AMAZFIT

12 Бездротові Bluetooth колонки

12 Бездротові Bluetooth колонки

Якщо вам не вистачає гучності вашого смартфона, або ви хочете взяти музику з собою - в продуктовій лінійці Xiaomi є безліч різних бездротових колонок. Їх все можна розділити умовно на два типи спортивні колонки і колонки для дому та офісу. Щоб максимально швидко ознайомитися з Bluetooth колонками Xiaomi подивіться наше відео, де ми розповідаємо про всіх популярних моделях.

Bluetooth колонка на сьогодні є корисним аксесуаром для Mi смартфона, також це відмінний подарунок для друзів або колег.

Вибрати свою Bluetooth колонку

13 Розумні ваги Mi Scale

13 Розумні ваги Mi Scale

Ваги Mi Scale часто набувають в парі з Mi Band, адже цей пристрій не тільки вимірює ваш вага, але і інтерпретує дані у вигляді красивого графіка вашого прогресу в додатку MiFit на смартфона або планшеті Xiaomi. Вони точні і стильні, не займають багато місця в будинку, відображають вагу за допомогою білих LED індикаторів. Детальніше про ваги Mi Scale в нашому огляді .

Детальніше про ваги   Mi Scale в нашому огляді

Крім того Mi Scale - це відмінні ваги для сім'ї, вони вміють запам'ятовувати до трьох членів сім'ї і вести окрему статистику для кожного. Працює функція, коли вага членів сім'ї різниться хоча б на 2-3 кг.

Придбати ваги Mi Scale

14 IP камери для будинку

14 IP камери для будинку

IP камери Xiaomi Ants - це самостійний гаджет, але так як він вміє поключаться до вашого Mi смартфону, ми вирішили також включити його в наш гід по кращих аксесуарами для смартфонів Xiaomi.

Камера поставляється як в білому, так і в ексклюзивному чорному кольорі. Вона вміє знімати HD відео з частотою кадрів 20 в секунду, а також передавати картинку на Mi смартфон (або Android / iOS сумісний гаджет). Є підтримка карт пам'яті формату microSD до 32 Гб. Це відмінне доповнення до вашого Xiaomi смартфону для спостереження за будинком, офісом або іншим об'єктом. Є модель і з сенсором нічного бачення.

Купити IP камеру Xiaomi

15 Екшн-камера Yi Camera

15 Екшн-камера Yi Camera

У нашому магазині недавно з'явилася чорна міжнародна версія Yi Camera, крім неї є ще й жовта з білою камери для Mi смартфона. Цей гаджет вміє підключатися до телефону або планшету Xiaomi (також є підтримка інших Android і iOS пристроїв) і знімати круте відео. Є кілька режимів зйомки на кшталт Timelapse і Slomo, нижче приклад Timelapse відео відзнятого на Майдані:

Зняті ролики можна завантажувати прямо на ваш смартфон, адже екшн-камера Xiaomi має вбудований Wi-Fi.

Купити Yi Camera

Топ 15 кращих аксесуарів для смартфонів Xiaomi

Топ 15 кращих аксесуарів для смартфонів Xiaomi

Представляємо великий гід по кращих аксесуарів для смартфонів Xiaomi: навушники , фітнес-браслети , Захисні скла, чохли і бампери. Найнеобхідніші та корисні аксесуари для телефонів Mi, які можна купити в нашому магазині. Поїхали!

1 Захисне скло для смартфонів Xiaomi

1 Захисне скло для смартфонів Xiaomi

Практично всі смартфони Xiaomi оснащуються хорошими захисним склом. Але для більшої захищеності від падінь, ударів об кут стола або випадкових подряпин для телефонів Mi є цілий набір захисних стекол. Плюс цього аксесуара в тому, що він не змінює зовнішній вигляд апарата і додатково захищає дисплей вашого смартфона.

У нашому магазині є як оригінальні захисні скла Xiaomi, так і скла від відомих виробників на зразок Nillkin.

Скло захисне для Mi смартфона

2 Чохли та бампери

2 Чохли та бампери

Якщо ви хочете максимально захистити корпус вашого Mi гаджета, вам підійдуть фірмові чохли-книжки від Xiaomi. У нашому магазині є безліч квітів оригінальних чохлів-книжок: чорні і білі, жовті, рожеві, блакитні та помаранчеві. Також у нас можна купити силіконові бампери, змінні кришки і інший захист корпусу на смартфон.

Бампери і чохли для Xiaomi

3 Перехідник USB Type-C

3 Перехідник USB Type-C

Як відомо, в Mi5 , Mi4C і Mi4S використовується новий двосторонній кабель зарядки і синхронізації, це дуже зручний і швидкий порт, на якщо у вас залишилися які-небудь micro USB сумісні аксесуари - у нас є USB Type-C перехідник для цих цілей. Вартість аксесуара всього 99 грн.

USB Type-C перехідник

4 Навушники 1MORE

4 Навушники 1MORE

Xiaomi не дає що в комплект поставки до своїх смартфонів комплектні гарнітури, це правильний крок, адже зазвичай такі навушники не відрізняються якістю. Замість цього Xiaomi пропонує цілий спектр якісних гарнітури і великих навушників 1MORE. Вони сумісні не тільки з технікою Xiaomi, але і з іншими популярними Android і iOS пристроями. 1MORE, як і гаджети Mi - це топовий якості за доступною ціною.

Найпопулярніші моделі навушників для смартфонів Xiaomi це:

Дивитися всі навушники для вашого Mi смартфона

5 FM трансмітер RoidMi

5 FM трансмітер RoidMi

RoidMi - це компанія партнер Xiaomi (Roid + Mi), яка робить FM трансмітери в автомобілі. Принцип роботи передавача простий: він підключається в прикурювач авто і по Bluetooth приймає програється музику з вашого смартфона Xiaomi, потім він Стрім отриману музику через FM на вбудоване в авто радіо.

Крім цього, RoidMi можна використовувати як звичайний зарядний пристрій, гаждет має два USB порту для одночасної зарядки вашого Mi смартфона і планшета. Вартість аксесуара RoidMi всього 399 грн. Є як чорний так і білий трансмітер RoidMi.

Придбати RoidMi FM Transmitter

6 Заглушки від пилу і Mi Key

6 Заглушки від пилу і Mi Key

Ще один корисний аксесуар для вашого смартфона Xiaomi: заглушки від пилу в 3.5 мм аудіо вихід дозволяють захистити пристрій від потрапляння пилу і найголовніше вали в аудіо вихід вашого Mi смартфона. Всі заглушки різні, є навіть у формі невеликого кактуса.

Ще одним аксесуаром для вашого Mi девайса є модифікована розумна заглушка під назвою Mi Key. Це невелика кнопочка вставляється в аудіо порт і за допомогою Mi смартфона можна задавати на неї цільове дію на кшталт: запуску камери, активації будь-якої програми або швидкого виклику.

Вибрати заглушку від пилу

Вибрати Mi Key

7 USB кабелі

7 USB кабелі

У нашому магазині є безліч різних USB і USB Type-C сумісних кабелів, ви можете підібрати свій за кольором і довжині для вашого Xiaomi.

Купити USB кабель для смартфона Xiaomi

8 Mi Band / Mi Band 1S / Mi Band 2

8 Mi Band / Mi Band 1S / Mi Band 2

Ще одним корисним фітнес аксесуаром для вашого Mi смартфона є браслет Xiaomi Mi Band. На сьогодні існують три модифікації трекера:

Браслет на стільки популярний, що розповідати про всіх його функціях немає сенсу, варто згадати лише основне, а саме: вимірювання кроків, вібро повідомлення зі смартфона, вібро будильник, автономність від 20-45 днів, а також вимір пульсу (Mi Band 1S і Mi Band 2) і наявність дисплея в Mi Band 2.

Вибрати фітнес браслет і ремінці до нього

9 Bluetooth гарнітури Mi

9 Bluetooth гарнітури Mi

Це простий і стильний аксесуар, який дозволить звільнити ваші руки від Mi смартфона під час розмови. Bluetooth гарнітура Mi отримала престижну нагороду iF Design в області промислового дизайну, як і багато інших продуктів Xiaomi.

Час заряду гарнітури складає всього 2 години, а час роботи - 180 годин. Є три основних кольори: білий, чорний і темно синя.

Вибрати свою Mi Blutooth гарнітуру

10 Зарядка і Bluetooth гарнітура CooWoo

10 Зарядка і Bluetooth гарнітура CooWoo

CooWoo - це ще один партнерський продукт Xiaomi, давальний огляд аксесуара можна прочитати на нашому сайті . Це одночасно і зарядка в авто, як RoidMi, так і Bluetooth гарнітура, яка заряджається від основної частини CooWoo.

У комплекті поставки йде USB кабель, який підключається до CooWoo і заряджає ваш смартфона. На верхній грані CooWoo є знімний Bluetooth навушник, який і виступає в ролі hands-free гарнітури.

Дізнатися більше про CooWoo

11 Павербанкі Mi Powerbanks

11 Павербанкі Mi Powerbanks

Звичайно наш гід кращих аксесуарів для смартфонів Xiaomi не міг обійтися без візитної картки компанії - павербанков. У світі по-достоїнству оцінили якість і надійність роботи Mi Powerbanks, спробуйте і ви!

На сьогодні в лінійці зовнішніх батарей Xiaomi є безліч павербанков з різними ємностями і дизайном:

  • класичні Mi Powerbanks
  • павербанкі ZMI (компанія виробник батарей для Xiaomi)
  • партнерські павербанкі EMIE.

класичні Mi Powerbanks   павербанкі ZMI (компанія виробник батарей для Xiaomi)   партнерські павербанкі EMIE

Також в нашому магазині ви можете замовити соверешнно безкоштовно ексклюзвную гравіювання на павебранк або інший гаджет Xiaomi.

Купити Mi Powerbank

11 Фітнес браслет AMAZFIT

11 Фітнес браслет AMAZFIT

AMAZFIT - це красивий і стильний аксесуар і ношений фітнес гаджет одночасно. Пристрій має корпус з оксиду цирконію, виглядає це стильно, є як жіночі, так і чоловічі варіанти. Браслет підключається до вашого Mi смартфону і відображає прогрес вашої активності.

Ще однією цікавою деталлю AMAZFIT є наявність різних аксесуарів у вигляді ремінців, кожен зможе підібрати під свій стиль.

купити AMAZFIT

12 Бездротові Bluetooth колонки

12 Бездротові Bluetooth колонки

Якщо вам не вистачає гучності вашого смартфона, або ви хочете взяти музику з собою - в продуктовій лінійці Xiaomi є безліч різних бездротових колонок. Їх все можна розділити умовно на два типи спортивні колонки і колонки для дому та офісу. Щоб максимально швидко ознайомитися з Bluetooth колонками Xiaomi подивіться наше відео, де ми розповідаємо про всіх популярних моделях.

Bluetooth колонка на сьогодні є корисним аксесуаром для Mi смартфона, також це відмінний подарунок для друзів або колег.

Вибрати свою Bluetooth колонку

13 Розумні ваги Mi Scale

13 Розумні ваги Mi Scale

Ваги Mi Scale часто набувають в парі з Mi Band, адже цей пристрій не тільки вимірює ваш вага, але і інтерпретує дані у вигляді красивого графіка вашого прогресу в додатку MiFit на смартфона або планшеті Xiaomi. Вони точні і стильні, не займають багато місця в будинку, відображають вагу за допомогою білих LED індикаторів. Детальніше про ваги Mi Scale в нашому огляді .

Детальніше про ваги   Mi Scale в нашому огляді

Крім того Mi Scale - це відмінні ваги для сім'ї, вони вміють запам'ятовувати до трьох членів сім'ї і вести окрему статистику для кожного. Працює функція, коли вага членів сім'ї різниться хоча б на 2-3 кг.

Придбати ваги Mi Scale

14 IP камери для будинку

14 IP камери для будинку

IP камери Xiaomi Ants - це самостійний гаджет, але так як він вміє поключаться до вашого Mi смартфону, ми вирішили також включити його в наш гід по кращих аксесуарами для смартфонів Xiaomi.

Камера поставляється як в білому, так і в ексклюзивному чорному кольорі. Вона вміє знімати HD відео з частотою кадрів 20 в секунду, а також передавати картинку на Mi смартфон (або Android / iOS сумісний гаджет). Є підтримка карт пам'яті формату microSD до 32 Гб. Це відмінне доповнення до вашого Xiaomi смартфону для спостереження за будинком, офісом або іншим об'єктом. Є модель і з сенсором нічного бачення.

Купити IP камеру Xiaomi

15 Екшн-камера Yi Camera

15 Екшн-камера Yi Camera

У нашому магазині недавно з'явилася чорна міжнародна версія Yi Camera, крім неї є ще й жовта з білою камери для Mi смартфона. Цей гаджет вміє підключатися до телефону або планшету Xiaomi (також є підтримка інших Android і iOS пристроїв) і знімати круте відео. Є кілька режимів зйомки на кшталт Timelapse і Slomo, нижче приклад Timelapse відео відзнятого на Майдані:

Зняті ролики можна завантажувати прямо на ваш смартфон, адже екшн-камера Xiaomi має вбудований Wi-Fi.

Купити Yi Camera

Топ 15 кращих аксесуарів для смартфонів Xiaomi

Топ 15 кращих аксесуарів для смартфонів Xiaomi

Представляємо великий гід по кращих аксесуарів для смартфонів Xiaomi: навушники , фітнес-браслети , Захисні скла, чохли і бампери. Найнеобхідніші та корисні аксесуари для телефонів Mi, які можна купити в нашому магазині. Поїхали!

1 Захисне скло для смартфонів Xiaomi

1 Захисне скло для смартфонів Xiaomi

Практично всі смартфони Xiaomi оснащуються хорошими захисним склом. Але для більшої захищеності від падінь, ударів об кут стола або випадкових подряпин для телефонів Mi є цілий набір захисних стекол. Плюс цього аксесуара в тому, що він не змінює зовнішній вигляд апарата і додатково захищає дисплей вашого смартфона.

У нашому магазині є як оригінальні захисні скла Xiaomi, так і скла від відомих виробників на зразок Nillkin.

Скло захисне для Mi смартфона

2 Чохли та бампери

2 Чохли та бампери

Якщо ви хочете максимально захистити корпус вашого Mi гаджета, вам підійдуть фірмові чохли-книжки від Xiaomi. У нашому магазині є безліч квітів оригінальних чохлів-книжок: чорні і білі, жовті, рожеві, блакитні та помаранчеві. Також у нас можна купити силіконові бампери, змінні кришки і інший захист корпусу на смартфон.

Бампери і чохли для Xiaomi

3 Перехідник USB Type-C

3 Перехідник USB Type-C

Як відомо, в Mi5 , Mi4C і Mi4S використовується новий двосторонній кабель зарядки і синхронізації, це дуже зручний і швидкий порт, на якщо у вас залишилися які-небудь micro USB сумісні аксесуари - у нас є USB Type-C перехідник для цих цілей. Вартість аксесуара всього 99 грн.

USB Type-C перехідник

4 Навушники 1MORE

4 Навушники 1MORE

Xiaomi не дає що в комплект поставки до своїх смартфонів комплектні гарнітури, це правильний крок, адже зазвичай такі навушники не відрізняються якістю. Замість цього Xiaomi пропонує цілий спектр якісних гарнітури і великих навушників 1MORE. Вони сумісні не тільки з технікою Xiaomi, але і з іншими популярними Android і iOS пристроями. 1MORE, як і гаджети Mi - це топовий якості за доступною ціною.

Найпопулярніші моделі навушників для смартфонів Xiaomi це:

Дивитися всі навушники для вашого Mi смартфона

5 FM трансмітер RoidMi

5 FM трансмітер RoidMi

RoidMi - це компанія партнер Xiaomi (Roid + Mi), яка робить FM трансмітери в автомобілі. Принцип роботи передавача простий: він підключається в прикурювач авто і по Bluetooth приймає програється музику з вашого смартфона Xiaomi, потім він Стрім отриману музику через FM на вбудоване в авто радіо.

Крім цього, RoidMi можна використовувати як звичайний зарядний пристрій, гаждет має два USB порту для одночасної зарядки вашого Mi смартфона і планшета. Вартість аксесуара RoidMi всього 399 грн. Є як чорний так і білий трансмітер RoidMi.

Придбати RoidMi FM Transmitter

6 Заглушки від пилу і Mi Key

6 Заглушки від пилу і Mi Key

Ще один корисний аксесуар для вашого смартфона Xiaomi: заглушки від пилу в 3.5 мм аудіо вихід дозволяють захистити пристрій від потрапляння пилу і найголовніше вали в аудіо вихід вашого Mi смартфона. Всі заглушки різні, є навіть у формі невеликого кактуса.

Ще одним аксесуаром для вашого Mi девайса є модифікована розумна заглушка під назвою Mi Key. Це невелика кнопочка вставляється в аудіо порт і за допомогою Mi смартфона можна задавати на неї цільове дію на кшталт: запуску камери, активації будь-якої програми або швидкого виклику.

Вибрати заглушку від пилу

Вибрати Mi Key

7 USB кабелі

7 USB кабелі

У нашому магазині є безліч різних USB і USB Type-C сумісних кабелів, ви можете підібрати свій за кольором і довжині для вашого Xiaomi.

Купити USB кабель для смартфона Xiaomi

8 Mi Band / Mi Band 1S / Mi Band 2

8 Mi Band / Mi Band 1S / Mi Band 2

Ще одним корисним фітнес аксесуаром для вашого Mi смартфона є браслет Xiaomi Mi Band. На сьогодні існують три модифікації трекера:

Браслет на стільки популярний, що розповідати про всіх його функціях немає сенсу, варто згадати лише основне, а саме: вимірювання кроків, вібро повідомлення зі смартфона, вібро будильник, автономність від 20-45 днів, а також вимір пульсу (Mi Band 1S і Mi Band 2) і наявність дисплея в Mi Band 2.

Вибрати фітнес браслет і ремінці до нього

9 Bluetooth гарнітури Mi

9 Bluetooth гарнітури Mi

Це простий і стильний аксесуар, який дозволить звільнити ваші руки від Mi смартфона під час розмови. Bluetooth гарнітура Mi отримала престижну нагороду iF Design в області промислового дизайну, як і багато інших продуктів Xiaomi.

Час заряду гарнітури складає всього 2 години, а час роботи - 180 годин. Є три основних кольори: білий, чорний і темно синя.

Вибрати свою Mi Blutooth гарнітуру

10 Зарядка і Bluetooth гарнітура CooWoo

10 Зарядка і Bluetooth гарнітура CooWoo

CooWoo - це ще один партнерський продукт Xiaomi, давальний огляд аксесуара можна прочитати на нашому сайті . Це одночасно і зарядка в авто, як RoidMi, так і Bluetooth гарнітура, яка заряджається від основної частини CooWoo.

У комплекті поставки йде USB кабель, який підключається до CooWoo і заряджає ваш смартфона. На верхній грані CooWoo є знімний Bluetooth навушник, який і виступає в ролі hands-free гарнітури.

Дізнатися більше про CooWoo

11 Павербанкі Mi Powerbanks

11 Павербанкі Mi Powerbanks

Звичайно наш гід кращих аксесуарів для смартфонів Xiaomi не міг обійтися без візитної картки компанії - павербанков. У світі по-достоїнству оцінили якість і надійність роботи Mi Powerbanks, спробуйте і ви!

На сьогодні в лінійці зовнішніх батарей Xiaomi є безліч павербанков з різними ємностями і дизайном:

  • класичні Mi Powerbanks
  • павербанкі ZMI (компанія виробник батарей для Xiaomi)
  • партнерські павербанкі EMIE.

класичні Mi Powerbanks   павербанкі ZMI (компанія виробник батарей для Xiaomi)   партнерські павербанкі EMIE

Також в нашому магазині ви можете замовити соверешнно безкоштовно ексклюзвную гравіювання на павебранк або інший гаджет Xiaomi.

Купити Mi Powerbank

11 Фітнес браслет AMAZFIT

11 Фітнес браслет AMAZFIT

AMAZFIT - це красивий і стильний аксесуар і ношений фітнес гаджет одночасно. Пристрій має корпус з оксиду цирконію, виглядає це стильно, є як жіночі, так і чоловічі варіанти. Браслет підключається до вашого Mi смартфону і відображає прогрес вашої активності.

Ще однією цікавою деталлю AMAZFIT є наявність різних аксесуарів у вигляді ремінців, кожен зможе підібрати під свій стиль.

купити AMAZFIT

12 Бездротові Bluetooth колонки

12 Бездротові Bluetooth колонки

Якщо вам не вистачає гучності вашого смартфона, або ви хочете взяти музику з собою - в продуктовій лінійці Xiaomi є безліч різних бездротових колонок. Їх все можна розділити умовно на два типи спортивні колонки і колонки для дому та офісу. Щоб максимально швидко ознайомитися з Bluetooth колонками Xiaomi подивіться наше відео, де ми розповідаємо про всіх популярних моделях.

Bluetooth колонка на сьогодні є корисним аксесуаром для Mi смартфона, також це відмінний подарунок для друзів або колег.

Вибрати свою Bluetooth колонку

13 Розумні ваги Mi Scale

13 Розумні ваги Mi Scale

Ваги Mi Scale часто набувають в парі з Mi Band, адже цей пристрій не тільки вимірює ваш вага, але і інтерпретує дані у вигляді красивого графіка вашого прогресу в додатку MiFit на смартфона або планшеті Xiaomi. Вони точні і стильні, не займають багато місця в будинку, відображають вагу за допомогою білих LED індикаторів. Детальніше про ваги Mi Scale в нашому огляді .

Детальніше про ваги   Mi Scale в нашому огляді

Крім того Mi Scale - це відмінні ваги для сім'ї, вони вміють запам'ятовувати до трьох членів сім'ї і вести окрему статистику для кожного. Працює функція, коли вага членів сім'ї різниться хоча б на 2-3 кг.

Придбати ваги Mi Scale

14 IP камери для будинку

14 IP камери для будинку

IP камери Xiaomi Ants - це самостійний гаджет, але так як він вміє поключаться до вашого Mi смартфону, ми вирішили також включити його в наш гід по кращих аксесуарами для смартфонів Xiaomi.

Камера поставляється як в білому, так і в ексклюзивному чорному кольорі. Вона вміє знімати HD відео з частотою кадрів 20 в секунду, а також передавати картинку на Mi смартфон (або Android / iOS сумісний гаджет). Є підтримка карт пам'яті формату microSD до 32 Гб. Це відмінне доповнення до вашого Xiaomi смартфону для спостереження за будинком, офісом або іншим об'єктом. Є модель і з сенсором нічного бачення.

Купити IP камеру Xiaomi

15 Екшн-камера Yi Camera

15 Екшн-камера Yi Camera

У нашому магазині недавно з'явилася чорна міжнародна версія Yi Camera, крім неї є ще й жовта з білою камери для Mi смартфона. Цей гаджет вміє підключатися до телефону або планшету Xiaomi (також є підтримка інших Android і iOS пристроїв) і знімати круте відео. Є кілька режимів зйомки на кшталт Timelapse і Slomo, нижче приклад Timelapse відео відзнятого на Майдані:

Зняті ролики можна завантажувати прямо на ваш смартфон, адже екшн-камера Xiaomi має вбудований Wi-Fi.

Купити Yi Camera

Новости