ТОП-10. Кращі жіночі аромати лета 2012

  1. 1. CK One Summer від Calvin Klein
  2. 2. Armani Code Luna від Giorgio Armani
  3. 3. Amor Amor Summer 2012 на Cacharel
  4. 4. Noa Summer 2012 на Cacharel
  5. 5. Dot Marc Jacobs від Marc Jacobs

Спеціально для літнього сезону 2012 свої аромати представили не тільки парфумерні бренди, але також модні дизайнери і зірки шоу-бізнесу. Які вони - аромати літа 2012 ви зможете дізнатися з нашого огляду.

Спеціально для літнього сезону 2012 свої аромати представили не тільки парфумерні бренди, але також модні дизайнери і зірки шоу-бізнесу 1. CK One Summer від Calvin Klein

Відкриває наш топ-10 кращих ароматів літа Calvin Klein зі своїм ароматом ck One Summer. Тільки один погляд на його яскраво-зелений флакон пробуджує літній настрій. Аромат ck One Summer відкривається нотками м'яти, бергамота, огірка і солодкого лайма. В його серці знаходяться нотки яблука, розмарину і лотоса, які надають аромату неповторний відтінок. У шлейфі відчувається тонкий аромат сандалового дерева і рому.

2. Armani Code Luna від Giorgio Armani

На створення нового аромату Giorgio Armani надихнула місяць - символ чуттєвості і жіночності, в результаті він і отримав назву Armani Code Luna На створення нового аромату Giorgio Armani надихнула місяць - символ чуттєвості і жіночності, в результаті він і отримав назву Armani Code Luna. Цей парфум - нова версія вже відомого аромату Armani Code. Головною складовою нотою Armani Code Luna став аромат місячного квітки Mirabilis. Також новий парфум від Giorgio Armani містить нотки квіток апельсина, бергамота, груші, кедра і ванілі.

3. Amor Amor Summer 2012 на Cacharel

Спеціально для літнього сезону французький бренд Cacharel підготував цілих два аромати, це оновлені версії популярних ароматів Спеціально для літнього сезону французький бренд Cacharel підготував цілих два аромати, це оновлені версії популярних ароматів. Цього літа вийшла лімітована версія аромату Amor Amor Summer 2012. Відкривається парфум фруктовими нотами грейпфрута, ананаса і граната, далі виявляються ноти флердоранжа, троянди і франжипани. У шлейфі Amor Amor Summer 2012 ще теплі деревні нотки сандалу, пачулі, амбри і кедра.

4. Noa Summer 2012 на Cacharel

Другий літній аромат від Cacharel - Noa Summer 2012 Другий літній аромат від Cacharel - Noa Summer 2012. Цей квітково-фруктовий парфум підійде веселим, кокетливим, і в той же час жіночним особам. У ньому містяться нотки мандарина, коріандру, червоного яблука, лимона, квіток апельсина, кави та ін. Яскрава життєрадісна упаковка аромату Noa Summer 2012 наповнить його володарку оптимізмом і створить справді літній настрій.

5. Dot Marc Jacobs від Marc Jacobs

Чергове своє творіння Марк Джейкобс знову уклав в оригінальний флакон Чергове своє творіння Марк Джейкобс знову уклав в оригінальний флакон. Цього разу дизайнер вирішив обіграти тему комах. Свій аромат Dot Marc Jacobs він помістив в червоно-чорний скляний флакон круглої форми з крильцями, вийшла така собі ароматизована сонечко. Dot Marc Jacobs відкривається нотами червоної ягоди і екзотичної пітахайї, після відчуваються нотки флердоранжа, жасмину і жимолості. У шлейфі аромату містяться нотки мускусу, кокоса, ванілі і сирої деревини.

кращі духи, духи на літо, кращі жіночі аромати

Новости