ТОП-10. Найпопулярніші жіночі парфуми в США влітку 2013 року

  1. 1. J'Adore (Christian Dior)
  2. 2. Guilty (Gucci)
  3. 3. Flowerbomb (Viktor & Rolf)
  4. 4. La Vie est Belle (Lancôme)
  5. 5. Brit (Burberry)

Представляємо вам саму продавану десятку (ТОП-10) популярних жіночих парфумів в США в першому кварталі 2013 року.

1. J'Adore (Christian Dior)

Найпопулярніші зараз духи J'adore Eau de Parfume від Dior з групи квіткові фруктові аромат для дам Найпопулярніші зараз духи J'adore Eau de Parfume від Dior з групи квіткові фруктові аромат для дам. J'adore Eau de Parfume створений в 1999. Автор парфумерної композиції Calice Becker. Композицію відкривають: магнолія, диня, персик, груша, бергамот і мандарин. У серці композиції: мексиканська тубероза, слива, фіалка, орхідея, фрезія, жасмин, конвалія і троянда з Непалу. Базові ноти складають: мускус, ваніль, техаський кедр і ожина.

2. Guilty (Gucci)

Не менш популярні парфуми Gucci Guilty - це теплий, зачаровує аромат зі східним характером і нотами квітів, що втілює радість життя і насолоди Не менш популярні парфуми Gucci Guilty - це теплий, зачаровує аромат зі східним характером і нотами квітів, що втілює радість життя і насолоди.
Він привертає увагу іскрометними верхніми нотами мандарина, яскравими і по-сучасному прозорими, оттеняющими зухвалу, сміливу нотку рожевого перцю.

3. Flowerbomb (Viktor & Rolf)

Перший аромат марки Viktor & Rolf - Flowerbomb Перший аромат марки Viktor & Rolf - Flowerbomb. Концепція аромату передбачає відсутність в запаху домінуючих нот будь-якого однієї квітки, гармонійно сплітаючись один з одним, вони утворюють чуттєву і хвилюючу суміш дуже небезпечну для представників протилежної статі. Жінка, яка взяла на озброєння цей модний аксесуар, демонструє, властиві їй сміливість, рішучість, почуття гумору і, звичайно-ж, відмінний смак!

4. La Vie est Belle (Lancôme)

Єдиний в світі аромат, який представляє ольфактівную групу «гурманський ірис» Єдиний в світі аромат, який представляє ольфактівную групу «гурманський ірис». Концентрат розкоші, створений кращими французькими парфюмерами з дорогоцінних натуральних компонентів. Використання натуральної сировини дозволило створити справді дорогоцінний парфумерний шедевр ...
Елегантний і аристократичний Ірис паллідо, теплий і чуттєвий Пачули, пудровий Жасмин, ніжний Квітка апельсина, приправлені апетитними нотами ванілі, карамелі, бобів тонка, праліне і смородини ...
Назва La Vie Est Belle в перекладі з французької означає «життя прекрасне». Чуттєвий і ніжний аромат щиро відповідає на найбільш хвилюючий питання: «Що таке щастя?»

5. Brit (Burberry)

У 2003 році відома парфумерна компанія з Англії Burberry представила на суд громадськості свій новий жіночий аромат, який отримав назву Burberry Brit У 2003 році відома парфумерна компанія з Англії Burberry представила на суд громадськості свій новий жіночий аромат, який отримав назву Burberry Brit. Особливістю даної туалетної води є те, що вона розроблялася знаменитим дизайнером Nathalie Gracia-Cetto (Наталі Граса-Кетті), яка взяла за основу аромату сімейства квіткових фруктових запахів. Burberry Brit складається з чудових нот півонії, лайма, ваніль, груші, зеленого мигдалю, а також з нот бобів тонка. Таке співвідношення дозволяє парфумерам Burberry створити по-справжньому свіжий і енергійний аромат. Він жіночний завдяки своїй ніжності і ласці, але в той же час динамічний.

духи найпопулярніші

Чуттєвий і ніжний аромат щиро відповідає на найбільш хвилюючий питання: «Що таке щастя?

Новости