ТОП-10. Жіночі духи з ароматом білого чаю

  1. 1 White Tea Elizabeth Arden
  2. 2 Derbe Te 'Bianco
  3. 3 White Tea The Merchant Of Venice
  4. 4 Eau Parfumee au The Blanc Bvlgari
  5. 5 I Love Ecstasy Dzintars
  6. 6 Harmony of Bamboo by Kilian
  7. 7 Now Women Azzaro
  8. 8 Rampage Women by Rampage
  9. 9 The Blanc Solinotes
  10. 10 The Cachemire Christian Dior для чоловіків і жінок

Парфуми з нотами білого чаю - це насолода для гурманів, здатних оцінити його чуттєве і делікатне пахощі. Сьогодні ноти цього ексклюзивного чаю можна почути тільки в творах нішевих і елітних парфумерних брендів. Надзвичайно тонкий і крихкий аромат білого чаю легко вбирає інші запахи, а тому використовувати його ноти вирішуються тільки досвідчені парфумери.

1 White Tea Elizabeth Arden

Парфуми з нотами білого чаю - це насолода для гурманів, здатних оцінити його чуттєве і делікатне пахощі

Звучання туалетної води White Tea від відомого бренду Elizabeth Arden навіює асоціації з білим бавовняним платтям, яке так приємно надіти в погожий літній день, з сонячними відблисками на водній гладі і невловимим рухом хмар по яскраво-блакитного неба. Легкий і витончений парфум з першого вдиху подарує вам приплив радості і натхнення, допомагаючи втілити будь-яку мрію в реальність.
Початкова нота парфумерної композиції зіткана з пасажів соковитого мандарина, прохолодних морських нот, ефектного мускатного шавлії і свіжого папороті. У серці аромату пахне томний ірис в обрамленні підбадьорливого мате і запашного білого чаю, а базова нота втілюється в нюансах огортає амбри, спокусливою амбретти, зігріваючих бобів тонка і благородних деревних нот. Насолоджуйтеся кожним прожитим миттю з Elizabeth Arden!

2 Derbe Te 'Bianco

Духи Derbe «Білий чай» - рідкісний, вишуканий аромат білого чаю, який завоював серце творця, не міг залишитися не відбитим у його колекції духів. Перефразований для повсякденного парфуму, цей рідкісний аромат напою імператорів можна використовувати як поодинці, так і в поєднанні з іншими ароматами. Свіжий і трохи пудровий, він підходить як для жінок, так і для чоловіків.

3 White Tea The Merchant Of Venice

White Tea - дивно красивий, тонкий і благородний фужерні-зелений унісекс парфум, присвячений аромату знаменитого білого чаю. Парфуми випущений в 2013 році під маркою італійського нішевого парфумерного будинку The Merchant Of Venice і є моноаромати. Парфуми належить до «Музейній колекції» бренду, аромати якої можна носити окремо або нашаровувати один на одного, створюючи унікальні ароматичні композиції. А червоний флакончик з знаменитого муранського скла здатний прикрасити будь-який туалетний столик.
Парфумерна композиція «Білий чай» дарує свіжий, холодний, гіркувато-бальзамічний, камфорний, трохи пряний з відтінками запаху кардамону і мускатного горіха запах, який звучить м'якими шовковисто-пряними переливами з тонким, трохи деревним післясмаком.
Композиція аромату включає ноти: Білий чай.

4 Eau Parfumee au The Blanc Bvlgari

Eau Parfumee au The Blanc від відомого парфумерного будинку Bvlgari відноситься до групи квіткових деревно-мускусних ароматів.
Чуттєва композиція елітного парфуму розкривається буйством запаморочливих запахів ефірних масел апельсинового кольору, гіркого апельсина, чаю, свіжості бергамоту і полину Artemísia.
Аромат унісекс знаходить продовження в чудовому звучанні нот свого «серця», якому чітко чутися акорди перцю, пряного кардамону і коріандру. Східні ноти амбри і стійкого мускусу сприяють ще більшого розкриття звучання кожного компонента розкішного парфуму. Останнє слово за собою залишають квіткові ноти - королівське пахощі троянди і ніжного жасмину, а також деревні акорди чудової композиції.

5 I Love Ecstasy Dzintars


Глибокі і насичені східні парфумерні композиції надають образу прекрасної незнайомки загадковість, таємності та чарівність. Знаючи про це, відома латвійська парфюмерно-косметична компанія Dzintars розробила унікальну формулу нових парфумів для дам I love Ecstasy.
Чарівний аромат ніжної магнолії, вишуканого геліотропа і смачний запах соковитих тропічних фруктів починають цю парфумерну мелодію. Гордовита гвоздика в дуеті з привабливою вершкової туберозою оновлені флером з білого чаю і складають «серце» духів. Чуттєва, зачаровує нота амбри підкреслена чистим подтоном мускусу, а хвилюючий бальзамічний-димчастий фон з благородною сандалової деревини і бензойної смоли надають парфуму гармонійну завершеність і неймовірну жіночність. Мрійте, чарує і залишайтеся собою з улюбленими духами від Dzintars!

6 Harmony of Bamboo by Kilian

Якщо вірити далеким повір'ями, звуки бамбукових паличок очищають простір і благословляють його силами вселенської гармонії. Щось подібне в одному з «казкових ароматів» постаралися передати парфумери, разом з цікавими переплетеннями цитрусових і фужерних ароматів. Ім'я цього творіння - Kilian Bamboo Harmony.
Цікаво, що сам бамбук якраз присутня в складі парфюмированной води Kilian Bamboo Harmony, а конкретніше нота бамбука є основою серцевої ноти парфуму, тут її доповнюють акорди чаю зі спеціями і аромат мімози. Початкова нота унісекс-парфуму побудована на цитрусовом міксі неролі, гіркого апельсина і бергамота. Фінальний шлейф залишає навколо володаря шлейф ноток листа інжиру, мате і дубового моху. Особлива загадковість зберігається в унікальному ароматі, він ніби незримо вливається в саму душу і поселяє там почуття спокою і впевненості.

7 Now Women Azzaro

Azzaro Now Women являє собою ніжний квітковий аромат з нотами бурштинового рому і білого чаю. Azzaro Now Women випромінює тепло і оптимізм. Він адресований молодій, чарівній жінці, незалежною і вільною. Вона чарівна своєю безпосередністю і відкритим поглядом на світ, вона робить цей світ прекраснішим, даруючи усмішки оточуючих. Кожен відтінок аромату так само багатогранний, як і його власниця, яка радісно фліртує з миром, але при цьому завжди залишається вірною самій собі.
Основні ноти: альдегіди, амбровий ром, білий чай, квіткові ноти.
Сімейство ароматів: квіткові.

8 Rampage Women by Rampage

Розроблені в 2003 році духи Rampage Women побудовані як енергійний і, в той же час, легкий квітковий аромат. Його особливістю є збалансована суперечливість призначення. Він одночасно енергійний і легкий, зухвалий і умиротворений. Ця композиція є відмінним доповненням до ділового іміджу молодої сучасної енергійної і активної жінки, яка прагнути підтримувати свою бездоганну ділову репутацію на відповідному рівні. Трохи зухвалий і енергійний аромат відкриється вам яскравими верхніми нотами грейпфрута, медоносної дині і клементина місць, які містять міцна нота білого чаю. У «серці» композиції зібрана барвиста квіткова суміш з нот жовтої мімози, пелюсток півонії, білого латаття і квіток апельсинового дерева оповитих ароматом замороженого ананаса. Фруктовий нектар і мускус створюють чуттєвий теплий шлейф парфуму. Якщо ви за складом свого характеру є лідером, і вам необхідно показати це, але тільки не дуже голосно, то аромат Rampage Women створений саме для вас. Він досить енергійний і навіть зухвалий для того, щоб заявити що ви не така як всі, але в той же самий час легкий і ніжний завдяки вкладеному в нього квітковому букету. І саме така суперечливість характеру побудови аромату дозволяє використовувати Rampage Women жінкам з дуже різним складом характеру. Адже в ньому є і зухвалий виклик, і поступлива м'якість одночасно. Вам варто всього один раз випробувати цю парфумерну композицію на собі і швидше за все ви вже не захочете розставатися з таким універсальним ароматом, чудово підходить для самих різних випадків життя і майже до будь-якого вашого настрою.

9 The Blanc Solinotes

Аромат Arno Sorel Solinotes Thé Blanc - це освіжаюча композиція з нотками білого чаю і пряним відтінком шавлії. Цей парфум є одним з найлегших і повітряних в колекції, тому багато хто воліє посилювати його звучання більш насиченими ароматами. Пірамідка цієї композиції складається з верхніх нот кардамону і бергамота. У серці переплітаються ледь вловимий білий чай і ароматний шавлія. У базових нотах композиції присутні білий мускус і османтус.
Верхні ноти: бергамот, кардамон.
Середні ноти: шавлія, білий чай.
Базові ноти: османтус, білий мускус.

10 The Cachemire Christian Dior для чоловіків і жінок

Ведучий парфумер Будинку Dior, Франсуа Демаші представив унікальну колекцію яскравих ароматів, що будять цілу палітру почуттів і емоцій - "В Maison Christian Dior я можу дозволити собі розкіш слідувати велінням серця і насолоджуватися свободою творчості".
"Композиція аромату така ж тепла, як і розкішний светр кашеміру. Яскравий, але делікатний аромат білого чаю з нотами диму в поєднанні з рожевим акордом і нотами мате. The Cachemire, немов букет білих квітів, чий аромат відтіняє обволікаючими мускусними нотами. "- інформація від бренду.
The Cachemire випущений в 2018 році.

Новости