Топ-5 ароматів для молодих дівчат

  1. Moschino Funny
  2. Burberry Brit Sheer
  3. Chanel Chance Eau Tendre
  4. Lacoste Joy of Pink
  5. Vera Wang Princess

Улюблені парфуми - вірний супутник жінки в будь-якому віці. Вишуканий аромат прекрасно доповнить навіть найпростіший наряд і додасть впевненості в собі. Що стосується вибору парфумерії для юних дівчат, тут головний акцент варто робити на ніжності і природності. Стиль одягу в такому віці може бути будь-який - від романтичного до рокерского, а ось «важкої» парфумерією захоплюватися не варто.

Чому слід уникати занадто важких і важких запахів? Тому що вони можуть "перевантажити" образ і звучати недоречно на молодій особі. У багатьох ароматів є своя «вік». Коли ви вдихаєте запах, у вас перед очима моментально виникає образ володарки цього запаху.

Візьмемо, наприклад, культовий, пристрасний аромат Poison від Dior - навряд чи він буде доречний на 15-річної ніжній дівчині. Та й сумнівно, що він сподобається їй. Всьому свій час. Молоді дівчата, як правило, віддають перевагу легким, романтичним квітково-фруктовим ароматам, які вигідно підкреслюють їх безтурботність і молодість. До того ж, такі духи універсальні - вони прекрасно поєднуються з будь-яким нарядом і підходять для будь-якого часу доби.

Тому для сьогоднішнього огляду ми вибрали 5 легких, цікавих, популярних ароматів від світових брендів, які чудово підійдуть для молодих спокусниць.

Moschino Funny

Mochino Funny - це яскравий коктейль з радості, оптимізму і світлих почуттів. Ідеальний аромат для молодих, веселих, щирих дівчат, які вміють радіти кожному моменту життя! Ніжний квітково-фруктовий букет принесе масу задоволення не тільки своїй власниці, а й оточуючим її людям!

Burberry Brit Sheer

Ніжний квітково-фруктовий аромат Brit Sheer - це полегшена версія класичного Brit від Burberry. Оптимістична і легка туалетна вода покликана підкреслити оригінальність і безтурботність молодої дівчини. Вона чарівна, ніжна і трохи примхлива. Вона елегантна і знає, що таких як вона більше немає.

Chanel Chance Eau Tendre

Свіжий, дорогий аромат. Запах ніжності, юності, безтурботності, закоханості! Аромат для дівчат, які люблять життя у всіх її проявах, які не упускають можливостей бисть щасливими! Для юних і чарівних, відкритих до нових знайомств і завжди готових зробити крок вперед, назустріч пригодам!

Lacoste Joy of Pink

Назва говорить сама за себе. Солодкий, соковитий, яскравий і запам'ятовується аромат підніме своєї власниці настрій в будь-який час року! Аромат, з яким не доведеться нудьгувати: він наповнений життєвою енергією, яка буде надихати йти вперед, не зупиняючись!

Vera Wang Princess

Ніжний, м'який, гармонійний аромат для справжніх принцес! Нотки шоколаду заряжіют позитивом. Запах ванілі огортає своєю ніжністю. Важка тубероза підкреслить вашу природну ніжність і привабливість. Аромат Princess стане прекрасним подарунком для дівчат, які люблять вишукані речі.

Аромат Princess стане прекрасним подарунком для дівчат, які люблять вишукані речі

Чому слід уникати занадто важких і важких запахів?

Новости