Топ жіночих ароматів сезону арабської парфумерії

  1. Отже, що ж на вершинах Олімпу? Які аромати вийшли на лідируючі позиції в цьому сезоні?

У світі моди і краси існує маса тенденцій. Вони хороші тим, що допомагають не розгубитися в морі представленої продукції парфумерних брендів.

Життя таке, що в пріоритеті парфюмированная вода (спреї, парфуми). Духи частіше завдають в святкові або святкові дні, коли хочеться насиченого і пристрасного звучання. У повсякденному гармидері міні-версії дуже актуальні, невипадково багато брендів випускають нові лінійки саме в лаконічному форматі, залишаючи красивим, майстерно виготовленим флаконах роль безпрограшного подарунка.

У першій трійці серед явних лідерів можна виділити ... Але почнемо, як прийнято, з ароматів, замикаючих умовну десятку. Багато зберігають свої позиції.

Банафсадж Ніч , Полонить цільної трояндою, яку суничний з кислинкою аромат лічі доводить до досконалості, особливо хороша в ранковому поспіху і плутанині: збереже ваш спокій, допоможе сконцентруватися і не упустити себе ні в чиїх очах.

Сучасне місто - парфум більш ніж відповідає назві, адресуючи себе прекрасним «заручницям урбанізму». І не обов'язково вникати в подробиці, аромат все скаже за вас і підвищить самооцінку.

Вишукані пані, як і раніше, вважають за краще цукор . Бути бажаною, як ласощі, - чи це не затаєна мрія кожної? А милуватися обтічної форми флаконом з ефектним навершием і зовсім приємно.

новинка Платинум Кристал вже підкорила не одне серце. Без перебільшень, аромат божественний, і тільки нескромне вартість лагодить часом перешкоди.

Блискучі відверто і мило золотий пилком на плічках і личку не змінюють свого кумира - Моатар Дхаб продовжує користуватися попитом.

полюбився Королівський Синій - ймовірно, справа не тільки в назві, а й внутрішнє достоїнство більш ніж прекрасної композиції.

Діаманти для повсякденності, погодьтеся, - нонсенс. Дівчата вважають, що СОЛІТЕР не тільки їх доповнює, а й успішно заміщає, створюючи ореол мерехтіння, таємниці і холоднувато блиску.

Романтика тягне кожну дівчину, що б там вона не говорила і ні демонструвала, тому парфуми з цією назвою користуються незмінним успіхом. Трес Романтик і Флер Романтик спокусили не одну особу, пахучу квітково-фруктовим, найпопулярнішим, ароматом.

Гарна ідея - відразу набір. Вагомість подарунка багаторазово зростає, чим і користуються набувачі набору Леді в блакитному . Особливо спритні доповнюють його неминучим синім , І тріумф забезпечений!

Солодкі ноти парфуму Фарес Аль Жазіра радують ненав'язливо, аромат добре збалансований, що і є запорукою сталого вихваляння.

Піднесені в строгому вбранні Ана і Чорна орхідея підкреслюють чуттєвість і пластику рухів. І можна зрозуміти жінок, не зраджувати цим парфуму.

Серед фаворитів особливо виділяється парфум Кетрін , Представлений в трьох іпостасях обсягу. Історія замовчує про те, чи є зв'язок між ним і іконою стилю, герцогинею Кембриджської, але парфумери завжди, образно кажучи, тримають ніс за вітром. Хоча ... Збіг, всього лише збіг! Чому вірити - справа ваша, але багатьом парфум припав до душі.

Золоті аромати привертають увагу, і навіть складно пояснити, в чому саме криється секрет чарівності, але Маржан Голд - на перших позиціях рейтингу.

Ніжність, пудровий, вершкове, відчуття другої шкіри і чистоти не можуть не вабити справжніх жінок, і навіть злегка шорстке для нашого слуху назву Ехсас Аль Хуб - не завада. Його замовляють знову і знову, нарікаючи, якщо зник з доступу.

Отже, що ж на вершинах Олімпу? Які аромати вийшли на лідируючі позиції в цьому сезоні?

Не секрет, що під час між холодом і теплом любить долати душі якась приреченість, туга, ностальгія, непереборна і незрозуміла смуток-печаль. Яскрава фруктово-квіткова Нура - справжня палочка виручалочка. Багато запасаються цим ароматом запас, щоб благополучно минути смутні і прилипливі моменти буття.

Жіночна і уявно простувата, бездоганна при будь-якому іміджі, незмінно приваблива і чарівна Футейна визнана королевою балу! Саме вона виявилася найбільш затребуваною і бажаною.

Саме вона виявилася найбільш затребуваною і бажаною

Очікували? Результат виявився сюрпризом? Є привід замислитися і висловитися про свої уподобання.

Парфумерна продукція арабських брендів - ваша щаслива доріжка до втілення мрії!

Рейтинг чоловічої парфумерії

Отже, що ж на вершинах Олімпу?
Які аромати вийшли на лідируючі позиції в цьому сезоні?
Бути бажаною, як ласощі, - чи це не затаєна мрія кожної?
Отже, що ж на вершинах Олімпу?
Які аромати вийшли на лідируючі позиції в цьому сезоні?
Очікували?
Результат виявився сюрпризом?

Новости