Топ-10 недорогих мультіварок на 5 л

  1. 1. Delfa DMC-08 від 439 грн
  2. 2. Shivaki SMC-8557 від 649 грн
  3. 3. Polaris PMC 0508D від 717 грн
  4. 4.Rotex RMC510 від 756 грн
  5. 5.Philippe Ratek PR-HT1008 від 795
  6. 6.Shivaki SMC-8651 від 799 грн
  7. 7.Redmond RMC-M4503 від 886 грн
  8. 8.Redmond RMC-M20 від 899 грн
  9. 9.SCARLETT SC-MC410S 02 від 899 грн
  10. 10.Redmond RMC-M4525 від 927 грн

Універсальність застосування мультіварок в звичайному житті важко переоцінити. Ще б пак, адже цей кухонний електричний прилад готує каші і плов, супи і йогурти, випічку і хліб. З мультиваркою відпадає необхідність миття заляпаний плити, використання декількох посудин, а головне, багато процесів проходять без вашої участі, при цьому молоко не втече, а каша не пригорить. Словом, мультиварка набагато функціональні та практичніше в побуті, ніж, скажімо, ті ж мікрохвильові печі. Які начебто і випікати, і смажити можуть, але на практиці ми частіше їх використовуємо для розігріву або розморожування.

Для сімей, де важливо дотримуватися правильного харчування, мультиварка - це must have кухонний прилад, оскільки в ній можна готувати на пару - і немає проблем з дилемою: вибрати пароварку або мультиварку, тобто мультиварка - набагато функціональніша. Фактично, цей агрегат поєднує в собі можливості і хлібопічки, і йогуртниці, і пароварки, при цьому в ній і смажать, і гасять, і випікають здобні кекси-пиріжки, і варять, і парять.

В общем-то, з'явившись на нашому ринку, мультиварки стали предметом таємних мрій багатьох господинь - будучи не найдоступнішим продуктом, перешкодою до масового придбання мультіварок була, перш за все, їх ціна. Але, як відомо, попит народжує пропозицію, і поступово виробники стали пропонувати більш широкий модельний ряд своєї продукції, де можна було знайти мультиварку, що оптимально підходить за кількістю функцій і ціною.

Про те, як вибрати мультиварку , ціни на мультиварки якого бренду відповідають якості, який бренд мультиварки краще - про це ми вже розповідали в наших статтях, в тому числі і про те, що може мультиварка .

Тут же ми вибрали найдоступніші мультиварки і в той же час він і все - надійні помічники, які не «одноразові» з оптимальною кількістю програм-функцій.

Складаючи рейтинг, ми керувалися трьома параметрами: ціна до 1000 грн, обсяг чаші на 5 л і потужність - не нижче 650Вт. Наш список починається з найдешевших моделей, і звертаємо вашу увагу, що на ціну впливає також матеріал корпусу і матеріал чаші. Кераміка - дорожче, антіпрігарное- дивлячись яке - дешевше, тефлонове - найдоступніший.

1. Delfa DMC-08 від 439 грн

Мабуть, одна з найдешевших мультіварок, однак вона володіє всім необхідним функціоналом з 14 програм Мабуть, одна з найдешевших мультіварок, однак вона володіє всім необхідним функціоналом з 14 програм. У ній є таймер автовідключення, відстрочка старту, чаша - антипригарная поверхню, всього - 2 шари, оскільки бюджетне рішення, хоча потужність-900 Вт. Словом, дуже доступна мультиварка з базовим набором приготування страв.

2. Shivaki SMC-8557 від 649 грн

Дуже цікава модель Дуже цікава модель. Потужність 900 Вт. На корпусі з нержавіючої сталі панель управління сенсорна, всього 12 програм, можна виставляти час готування вручну. Чаша- з тефлоновим покриттям. Модель підтримує автоподогрев, в ній можна пекти - нагрівання 3D забезпечить рівномірний вципеканіе навіть верху.

3. Polaris PMC 0508D від 717 грн

Polaris PMC 0508D від 717 грн

Мультиварки Polaris - досить відомі на ринку, що часто споживачі думають: яку мультиварку вибрати Поларіс або Редмонд? Оскільки цей бренд - прямий конкурент Redmond по співвідношенню функціоналу та ціни. Ця модель PMC 0508D змогла випередити редмондовскіе, які також є в нашому списку, по ряду причин. Незважаючи на потужність в 700Вт, мультиварка багатьох приваблює приємним дизайном, простотою інтерфейсу установки програм. Д анная модель за одними даними - комплектується керамічної чашею, по другим- антипригарним покриттям. Мультиварка PMC 0508D володіє 11 програмами і вміє готувати від каш до випічки. Втім, вона не претендує на звання «кращої», але якщо для вас важлива ціна, то придивіться до цієї моделі. Прочитайте відгуки про мультиварці на незалежних форумах: на сторінках інтернет-магазинів бувають фейковий.

4.Rotex RMC510 від 756 грн

Rotex RMC510 від 756 грн

Ця модель цікава насамперед керамічної робочої чашею і електронним управлінням, а в усьому іншому, у неї ті ж характеристики, що й у інших моделей в нашому рейтингу - 5 л, потужність 900 Вт, таймер, функція підтримки тепла, електронне управління. У цій моделі 10 встановлених програм. Багато виберуть цю мультиварку за корпус з нержавійки.

5.Philippe Ratek PR-HT1008 від 795

Philippe Ratek PR-HT1008 від 795

Ця модель потрапила в наш список, незважаючи на те, що чаша у неї на 4 л, проте, функціонал готування під тиском за ці гроші здається однією з головних її достоїнств.

8 автопрограм, корпус з нержавіючої сталі, матеріал чаші напевно не ізвестен- вказують, що антипригарний. Дана модель - явна калька відомих брендів від китайського виробника, однак функція скороварки дуже багато їй прощає.

6.Shivaki SMC-8651 від 799 грн

Shivaki SMC-8651 від 799 грн

Ще одна гідна модель, в якій оптимально поєднується дизайн, функціонал і невисока вартість. При потужності в 900 Вт, ця мульти оснащена 30-ю програмами, вона також зі знімним контейнером для конденсату вологи, а панель управління - сенсорна. Мультиварка не має функціоналу мультіповар, але 30 варіантів готування передбачають найрізноманітніші страви. Чаша в даній моделі - з антипригарним покриттям. Є відстрочка старту готування, автоподогрев.

7.Redmond RMC-M4503 від 886 грн

Redmond RMC-M4503 від 886 грн

Якщо ви хочете недорогу мультиварку Redmond, але спантеличені питанням, яку мультиварку Редмонд вибрати, то ця модель задовольнить ваш запит. ПосколькуRedmond RMC-M4503 - одна з бюджетних, але дуже гідних варіантів цього американського бренду. Обсяг мультиварки на 5 літрів, потужність - 800 Вт а кількість програм - найоптимальніше - 10. Дуже великий плюс, що з цією моделлю ви можете вибирати вручну час для того мул іншого блюда. Чаша - з тефлоновим покриттям, автовідключення немає, але є відстрочка старту до 24 годин. В цілому - збалансована бюджетна надійна модель, в комплекті до якої йде книга на 120 рецептів

8.Redmond RMC-M20 від 899 грн

Redmond RMC-M20 від 899 грн

Потужність - 800Вт, 20 програм, корпус металевий, чаша - з антипригарним тефлоновим покриттям. Ця модель може коштувати і дорожче у різних рітейлерів, але великі магазини пропонують цю модель в рамках до 1000 грн. RMC-M20 незважаючи на бюджетность, здатна виконувати такі додаткові функції, не властиві попереднім учасникам списку: расстойка тесту, фондю, йогурт, стерилізація. Таймер відстрочки старту, автоподогрев до 24 год - є.

9.SCARLETT SC-MC410S 02 від 899 грн

SCARLETT SC-MC410S 02 від 899 грн

Ця модель в тій же ціні, що і попередня модель від Redmond.

Відрізняються вони в потужності: у SCARLETT - 900 Вт, чашею: у цій моделі - з подвійним антипригарним покриттям, а також кількість програм збільшено до 24. Є таймер автовідключення, таймер відстрочки старту, можна вручну регулювати час готування в будь-якому режимі це дорогого коштує . Також ця модель відмінно пече хліб - деякі так і вказують назву - мультиварка-хлібопічка.

10.Redmond RMC-M4525 від 927 грн

Redmond RMC-M4525 від 927 грн

Ця модель також орієнтована на ощадливих покупців, тому Redmond пропонує в ній всього 6 програм, але хорошу потужність в 900Вт, можливістю відкладати старт до 12 годин, підтримувати приготоване страви в режимі автоподогрева. Чаша з антипригарним покриттям на 5 л. Практична модель, де немає нічого зайвого, безвідмовна в експлуатації, судячи з відгуків.

Цей список, безумовно, не самий повний, формувалися місця виключно за зростанням ціни. Кожна з даних мультіварок має свої плюси і мінуси, ні в однієї з моделей немає виключно позитивних відгуків, так само як і повністю негативних. Тому на питання «яку мультиварку вибрати Філіпс або Панасонік» можете відповісти тільки ви самі: все залежить від ваших уподобань і ваших розставлених пріоритетів.

Варто відзначити, що купуючи електроніку, варто звертати увагу на гарантійний термін, на наявність мережі сервісних центрів, а також пам'ятати, що техніка ламається будь-яка, що у будь-якого бренду може зустрітися шлюб, але в той же час - не всі найдорожче - краще. Ознайомитися з іншими пропозиціями ринку за доступними Мультиварки ви можете тут

Читайте також

Новости