ТОП-10 найдорожчих годинникових брендів | економічні Новини

  1. ТОП-10 найдорожчих годинникових брендів Протягом декількох століть великі майстри годинникової справи...
  2. ТОП-10 найдорожчих годинникових брендів
  3. ТОП-10 найдорожчих годинникових брендів
  4. ТОП-10 найдорожчих годинникових брендів
  5. ТОП-10 найдорожчих годинникових брендів
  6. ТОП-10 найдорожчих годинникових брендів

ТОП-10 найдорожчих годинникових брендів

Протягом декількох століть великі майстри годинникової справи старанно працювали над розробкою унікального дизайну, точністю механізму і якістю матеріалу чоловічих годинників. Новітні технології та інновації дозволили багатьом компаніям без перебільшення досягти досконалості і представити світові справжні витвори мистецтва. Крім цього, чоловічий годинник - не тільки найважливіший аксесуар, який чудово доповнює образ, але і є таким собі мірилом успішності і індикатором соціального статусу.

наприклад, годинник на руках деяких «сильних світу цього» стоять як розкішні квартири, автомобілі, яхти. Їх вартість може бути, як пенсії пересічних громадян цілих населених пунктів. Психологи стверджують, що годинник з платини, білого і рожевого золота, алмазів або з ремінцем з крокодилової шкіри - не якась життєва потреба, а хворобливе бажання зайвий раз себе підняти над іншими, підкреслити в очах інших свій особливий статус. Відзначимо, що серед західних чиновників таких надмірностей немає, так як суспільство відразу відреагувало б на це негативно, інформують.

«І» представляє рейтинг найдорожчих світових брендів годин.

Десяте місце рейтингу зайняла компанія Rolex. Її логотип у вигляді корони - один з найвідоміших і дорогих марок в усьому світі. Їх годинник є показником розкоші і престижу. Даним механізмам властива незрівнянна хронометрична точність, факт якої підтверджується відповідними сертифікатами. Сучасний дизайн і професійна збірка зробили годинник цього бренду затребуваними у всіх країнах світу. Показники якості, точність виробів і міцність матеріалів знаходяться на висоті. Крім естетичних даних годинник характеризують бездоганною функціональністю, яка відчувається в процесі експлуатації. Найбільш популярні колекції: «Yacht-Master», «Datejust», «Daytona», «Explorer». До речі, в рік випускається понад 500 тисяч годин бренду. За найдорожчий годинник їх компанії Rolex Paul Newman Daytona вам потрібно буде віддати $ 175,000.00. Цей годинник вважають найуспішнішою моделлю. Їх відмінна риса - це білий циферблат і золоті цифри.

Їх відмінна риса - це білий циферблат і золоті цифри

Читайте: Анатолій Гриценко: "Тепер всі, хто заходить до кабінету Порошенко, знімають годинник"

На дев'ятому місці розташувалася швейцарська марка Girard Perregaux На дев'ятому місці розташувалася швейцарська марка Girard Perregaux. Їх годинник давно поповнюють колекцію найвимогливіших світових покупців. Хронометри цих аксесуарів - це щось більше, ніж символ престижу і високого становища в суспільстві. Індивідуальні розробки і наукові дослідження дозволяють компанії створювати по-справжньому гідні і дуже дорогі екземпляри годин для найвимогливіших покупців. Кожна модель ідеально лягає на зап'ясті за рахунок анатомічної форми браслетів. Girard-Perregaux Opera One - найдорожчий годинник компанії, їх вартість коливається близько 450 000 $. Їх відмінна риса в тому, що вони здатні програвати мелодію щогодини. Мелодію, а не просто якийсь звук. Корпус годинника виготовлений з платини.

Восьме місце почесно зайняла швейцарська компанія Audemars Piguet. Компанія була заснована в 1875 році Жюлем-Луї Одемара і Едвардом-Огюстом Піге. Одемар відповідав за технічну частину виробництва, а Піге був спонсором. Справжня популярність до фірми прийшла в 1889 році після відкриття філії в Женеві. Протягом багатьох років дизайнерам і інженерам компанії вдається віддавати данину традиціям, дотримуватися сучасних модних тенденцій, використовувати інновації і при цьому створювати яскраві, помітні і часом химерні вироби. Збираються всі механізми виключно вручну, і кожної моделі присвоюється індивідуальний серійний номер, а також автограф автора. В процесі виготовлення застосовуються такі матеріали, як золото, нержавіюча стати, алмази, смарагди та діаманти. Циферблат прикрашає декор у вигляді ручного розпису. Особливо такий годинник полюбилися відомим спортсменам. Найпопулярнішою моделлю є Audemars Piguet Royal Oak Grande Complication за 631 484,00 $. Відзначимо, що марка потрапила в книгу рекордів Гіннеса за найтонші годинник.

Читайте: The Telegraph назвав британські бренди, що стежать за покупцями в магазинах

На сьомому місці нашого рейтингу розмістився швейцарський виробник дорогих наручних годинників Ulysse Nardin На сьомому місці нашого рейтингу розмістився швейцарський виробник дорогих наручних годинників Ulysse Nardin. Їх годинник - високоякісні і відносяться до класу «люкс». Характеризуються відмінною якістю і екстравагантним зовнішнім виглядом. Вироби цієї торгової марки користуються величезною популярністю серед заможних учасників аукціонів. Шедеври з логотипом компанії занесені в книгу рекордів Гіннеса. Ulysse Nardin Genghis Khan - одна з найпопулярніших моделей, вартістю 811.000 $. Відзначимо, що це марку полюбили і українські політики. Годинники цієї компанії можна зустріти в колекції регіонала Юрія Іванющенка, а також генпрокурора Юрія Луценка.

У наш рейтинг потрапила швейцарська марка Blancpain У наш рейтинг потрапила швейцарська марка Blancpain. За період свого існування годинник цієї компанії стали культовими, а деякі екземпляри навіть займають почесні місця в різних світових музеях. Кожна модель гармонійно поєднала в собі технічні інновації, а також майстерність художників і самих майстрів. Витончений і елегантний дизайн механізмів прекрасно поєднується з благородним класичним стилем. Найдорожчою моделлю компанії є Blancpain Grande Complication за ціною 800.000 $ Механізм цього годинника зроблений з 329 деталей виконаних вручну і одного заводу вистачає на 168 годин ходу. Механізм прикрашений рубінами, які можна побачити через сапфірове скло.

На п'ятому місці розмістилася марка, яку дуже любить президент України Петро Порошенко, в його колекції кілька годин цього бренду. Hublot можна з упевненістю назвати «новачком» в світі дорогого годинника, про який буквально кілька років ніхто не знав. Компанію в 1980 році заснував Карл Крокко, і йому вдалося досягти небувалих висот. Дизайн циферблата грунтується на стилі «фьюжн», в якому поєднуються, здавалося б, несумісні деталі. Розбурхавши світ незвичайним ремінцем з каучуку з ванільним запахом, компанія Hublot експериментує з комбінуванням різних матеріалів. У годиннику переплітаються кераміка і золото, кевлар і титан, а також каучук, платина і нержавіюча сталь. Циферблати в годиннику прикрашаються Гільйошування і дорогоцінним камінням. Hublot Big Bang chronograph - цей годинник мають нагороду на виставки Geneva Watchmaking Grand Prix 2005, як краще дизайнерське рішення. Корпус годинника Big Bang прикрашений 493 діамантами від фірми Wesselton. Вартість годинника 1 млн $.

Вартість годинника 1 млн $

На четвертому місці рейтингу розмістилася компанія Jaeger LeCoultre На четвертому місці рейтингу розмістилася компанія Jaeger LeCoultre. Висока вартість оригінальних годин швейцарської торгової марки є її своєрідною візитною карткою. Такий надійний і якісний механізм перевершив всі очікування. Кожна одиниця вироби підлягає самим різним етапам обробки, завдяки чому вони максимально стійкі до ударів. Професійна збірка і ретельно підібрані деталі роблять годинник довговічними і функціональними. Jaeger-LeCoultre Hybris Mechanica à Grande Sonnerie за ціною 1,47млн $, найдорожчі в компанії. Годинники зібрані з 1300 деталей, деякі з них відповідають за те, щоб видзвонювати ту ж саму мелодію, що куранти лондонського Big Ben.

Швейцарський годинниковий будинок Vacheron Constantin зумів заслужити бездоганну репутацію, завдяки відмінній якості і шикарним зовнішнім даним. Марка була заснований в 1755 році. Тоді молодий і недосвідчений годинникар в нотаріальній конторі оформив договір найму підмайстер. І практично відразу послугами стали користуватися представники аристократії (наприклад, дружини Наполеона). Цей бренд став популярним завдяки не зовсім звичайного поєднанню консервативної класики і яскравих сучасних стилів. Символом оригінального годинника прийнято вважати мальтійський хрест. Висока вартість даних виробів обумовлена ​​тим, що в процесі їх виробництва використовуються високоякісні матеріали, дорогоцінні камені і художній розпис. Годинники Vacheron Constantin Tour de l'Ile були випущені до 250 річного ювілею Vacheron Constantin. На створення моделі майстрам знадобилося 10 000 годин роботи. Годинники Tour de l'Ile від Vacheron Constantin вважаються найскладнішими в світі і складаються з 834 деталі. Їх вартість становить 1.500.000 $.

000 $

Друге місце зайняла німецька компанія Lange & Sohne. Вона відома як одна з найдорожчих серійних виробників годин. Наручний годинник від Lange & Sohne призначені для справжніх цінителів високої якості. Кожна модель відрізняється досконалим зовнішнім виглядом і довговічним механізмом. Всі екземпляри виготовляються із застосуванням золота, платини і дорогоцінного каміння. Особливою привабливості годинах надає гравірування. А ручна шліфування та полірування робить зовнішній вигляд ще більш акуратним і благородним. Такі годинники є своєрідною ознакою того, що людина має високий статус і репутацію. Найдорожчий екземпляр від Lange & Sohne Grand Complication був оцінений в $ 2.5 млн. Годинник оснащений секундоміром, календарем і показом місячних фаз.

Годинник оснащений секундоміром, календарем і показом місячних фаз

І лідером нашого рейтингу стає швейцарська торгова марка Patek Philippe. Компанія була заснована в 1839 році простим поляком-іммігрантом Антонієм Патеком і його неймовірно талановитим приятелем французом Адріаном Філіпом. Годинники цієї марки вважаються найдорожчими в світі, а символом бренду є хрест іспанського ордена Калатрави. Їхні вироби відрізняються досконалим дизайном, унікальною механічною конструкцією і бездоганною надійністю. Для виготовлення кожного екземпляра застосовуються різні нестандартні матеріали. Найдорожча модель Patek Philippe була продана за 11 млн $. Patek Philippe Henry Graves Supercomplication - цей годинник були зроблені на замовлення нью-йоркського банкіра Генрі Грейвза, який хотів мати найскладніші години в світі. На виконання замовлення пішло близько 5 років 900 деталей.

На виконання замовлення пішло близько 5 років 900 деталей

Тож не дивно, що найбагатша людина в Україні за версією журналу Forbes Рінат Ахметов має в своєму арсеналі годинник цієї марки. Йому належить Patek Philippe Minute Repeater. Це дорогі платинові астрономічний годинник з колекції Grand Complications. Вони мають вічний календар, вказівник фаз місяця, репетир, турбійон. Виготовлені з платини або білого золота, сапфірове скло. Ремінець зі шкіри алігатора.

ТОП-10 найдорожчих годинникових брендів

Протягом декількох століть великі майстри годинникової справи старанно працювали над розробкою унікального дизайну, точністю механізму і якістю матеріалу чоловічих годинників. Новітні технології та інновації дозволили багатьом компаніям без перебільшення досягти досконалості і представити світові справжні витвори мистецтва. Крім цього, чоловічий годинник - не тільки найважливіший аксесуар, який чудово доповнює образ, але і є таким собі мірилом успішності і індикатором соціального статусу.

наприклад, годинник на руках деяких «сильних світу цього» стоять як розкішні квартири, автомобілі, яхти. Їх вартість може бути, як пенсії пересічних громадян цілих населених пунктів. Психологи стверджують, що годинник з платини, білого і рожевого золота, алмазів або з ремінцем з крокодилової шкіри - не якась життєва потреба, а хворобливе бажання зайвий раз себе підняти над іншими, підкреслити в очах інших свій особливий статус. Відзначимо, що серед західних чиновників таких надмірностей немає, так як суспільство відразу відреагувало б на це негативно, інформують.

«І» представляє рейтинг найдорожчих світових брендів годин.

Десяте місце рейтингу зайняла компанія Rolex. Її логотип у вигляді корони - один з найвідоміших і дорогих марок в усьому світі. Їх годинник є показником розкоші і престижу. Даним механізмам властива незрівнянна хронометрична точність, факт якої підтверджується відповідними сертифікатами. Сучасний дизайн і професійна збірка зробили годинник цього бренду затребуваними у всіх країнах світу. Показники якості, точність виробів і міцність матеріалів знаходяться на висоті. Крім естетичних даних годинник характеризують бездоганною функціональністю, яка відчувається в процесі експлуатації. Найбільш популярні колекції: «Yacht-Master», «Datejust», «Daytona», «Explorer». До речі, в рік випускається понад 500 тисяч годин бренду. За найдорожчий годинник їх компанії Rolex Paul Newman Daytona вам потрібно буде віддати $ 175,000.00. Цей годинник вважають найуспішнішою моделлю. Їх відмінна риса - це білий циферблат і золоті цифри.

Їх відмінна риса - це білий циферблат і золоті цифри

Читайте: Анатолій Гриценко: "Тепер всі, хто заходить до кабінету Порошенко, знімають годинник"

На дев'ятому місці розташувалася швейцарська марка Girard Perregaux На дев'ятому місці розташувалася швейцарська марка Girard Perregaux. Їх годинник давно поповнюють колекцію найвимогливіших світових покупців. Хронометри цих аксесуарів - це щось більше, ніж символ престижу і високого становища в суспільстві. Індивідуальні розробки і наукові дослідження дозволяють компанії створювати по-справжньому гідні і дуже дорогі екземпляри годин для найвимогливіших покупців. Кожна модель ідеально лягає на зап'ясті за рахунок анатомічної форми браслетів. Girard-Perregaux Opera One - найдорожчий годинник компанії, їх вартість коливається близько 450 000 $. Їх відмінна риса в тому, що вони здатні програвати мелодію щогодини. Мелодію, а не просто якийсь звук. Корпус годинника виготовлений з платини.

Восьме місце почесно зайняла швейцарська компанія Audemars Piguet. Компанія була заснована в 1875 році Жюлем-Луї Одемара і Едвардом-Огюстом Піге. Одемар відповідав за технічну частину виробництва, а Піге був спонсором. Справжня популярність до фірми прийшла в 1889 році після відкриття філії в Женеві. Протягом багатьох років дизайнерам і інженерам компанії вдається віддавати данину традиціям, дотримуватися сучасних модних тенденцій, використовувати інновації і при цьому створювати яскраві, помітні і часом химерні вироби. Збираються всі механізми виключно вручну, і кожної моделі присвоюється індивідуальний серійний номер, а також автограф автора. В процесі виготовлення застосовуються такі матеріали, як золото, нержавіюча стати, алмази, смарагди та діаманти. Циферблат прикрашає декор у вигляді ручного розпису. Особливо такий годинник полюбилися відомим спортсменам. Найпопулярнішою моделлю є Audemars Piguet Royal Oak Grande Complication за 631 484,00 $. Відзначимо, що марка потрапила в книгу рекордів Гіннеса за найтонші годинник.

Читайте: The Telegraph назвав британські бренди, що стежать за покупцями в магазинах

На сьомому місці нашого рейтингу розмістився швейцарський виробник дорогих наручних годинників Ulysse Nardin На сьомому місці нашого рейтингу розмістився швейцарський виробник дорогих наручних годинників Ulysse Nardin. Їх годинник - високоякісні і відносяться до класу «люкс». Характеризуються відмінною якістю і екстравагантним зовнішнім виглядом. Вироби цієї торгової марки користуються величезною популярністю серед заможних учасників аукціонів. Шедеври з логотипом компанії занесені в книгу рекордів Гіннеса. Ulysse Nardin Genghis Khan - одна з найпопулярніших моделей, вартістю 811.000 $. Відзначимо, що це марку полюбили і українські політики. Годинники цієї компанії можна зустріти в колекції регіонала Юрія Іванющенка, а також генпрокурора Юрія Луценка.

У наш рейтинг потрапила швейцарська марка Blancpain У наш рейтинг потрапила швейцарська марка Blancpain. За період свого існування годинник цієї компанії стали культовими, а деякі екземпляри навіть займають почесні місця в різних світових музеях. Кожна модель гармонійно поєднала в собі технічні інновації, а також майстерність художників і самих майстрів. Витончений і елегантний дизайн механізмів прекрасно поєднується з благородним класичним стилем. Найдорожчою моделлю компанії є Blancpain Grande Complication за ціною 800.000 $ Механізм цього годинника зроблений з 329 деталей виконаних вручну і одного заводу вистачає на 168 годин ходу. Механізм прикрашений рубінами, які можна побачити через сапфірове скло.

На п'ятому місці розмістилася марка, яку дуже любить президент України Петро Порошенко, в його колекції кілька годин цього бренду. Hublot можна з упевненістю назвати «новачком» в світі дорогого годинника, про який буквально кілька років ніхто не знав. Компанію в 1980 році заснував Карл Крокко, і йому вдалося досягти небувалих висот. Дизайн циферблата грунтується на стилі «фьюжн», в якому поєднуються, здавалося б, несумісні деталі. Розбурхавши світ незвичайним ремінцем з каучуку з ванільним запахом, компанія Hublot експериментує з комбінуванням різних матеріалів. У годиннику переплітаються кераміка і золото, кевлар і титан, а також каучук, платина і нержавіюча сталь. Циферблати в годиннику прикрашаються Гільйошування і дорогоцінним камінням. Hublot Big Bang chronograph - цей годинник мають нагороду на виставки Geneva Watchmaking Grand Prix 2005, як краще дизайнерське рішення. Корпус годинника Big Bang прикрашений 493 діамантами від фірми Wesselton. Вартість годинника 1 млн $.

Вартість годинника 1 млн $

На четвертому місці рейтингу розмістилася компанія Jaeger LeCoultre На четвертому місці рейтингу розмістилася компанія Jaeger LeCoultre. Висока вартість оригінальних годин швейцарської торгової марки є її своєрідною візитною карткою. Такий надійний і якісний механізм перевершив всі очікування. Кожна одиниця вироби підлягає самим різним етапам обробки, завдяки чому вони максимально стійкі до ударів. Професійна збірка і ретельно підібрані деталі роблять годинник довговічними і функціональними. Jaeger-LeCoultre Hybris Mechanica à Grande Sonnerie за ціною 1,47млн $, найдорожчі в компанії. Годинники зібрані з 1300 деталей, деякі з них відповідають за те, щоб видзвонювати ту ж саму мелодію, що куранти лондонського Big Ben.

Швейцарський годинниковий будинок Vacheron Constantin зумів заслужити бездоганну репутацію, завдяки відмінній якості і шикарним зовнішнім даним. Марка була заснований в 1755 році. Тоді молодий і недосвідчений годинникар в нотаріальній конторі оформив договір найму підмайстер. І практично відразу послугами стали користуватися представники аристократії (наприклад, дружини Наполеона). Цей бренд став популярним завдяки не зовсім звичайного поєднанню консервативної класики і яскравих сучасних стилів. Символом оригінального годинника прийнято вважати мальтійський хрест. Висока вартість даних виробів обумовлена ​​тим, що в процесі їх виробництва використовуються високоякісні матеріали, дорогоцінні камені і художній розпис. Годинники Vacheron Constantin Tour de l'Ile були випущені до 250 річного ювілею Vacheron Constantin. На створення моделі майстрам знадобилося 10 000 годин роботи. Годинники Tour de l'Ile від Vacheron Constantin вважаються найскладнішими в світі і складаються з 834 деталі. Їх вартість становить 1.500.000 $.

000 $

Друге місце зайняла німецька компанія Lange & Sohne. Вона відома як одна з найдорожчих серійних виробників годин. Наручний годинник від Lange & Sohne призначені для справжніх цінителів високої якості. Кожна модель відрізняється досконалим зовнішнім виглядом і довговічним механізмом. Всі екземпляри виготовляються із застосуванням золота, платини і дорогоцінного каміння. Особливою привабливості годинах надає гравірування. А ручна шліфування та полірування робить зовнішній вигляд ще більш акуратним і благородним. Такі годинники є своєрідною ознакою того, що людина має високий статус і репутацію. Найдорожчий екземпляр від Lange & Sohne Grand Complication був оцінений в $ 2.5 млн. Годинник оснащений секундоміром, календарем і показом місячних фаз.

Годинник оснащений секундоміром, календарем і показом місячних фаз

І лідером нашого рейтингу стає швейцарська торгова марка Patek Philippe. Компанія була заснована в 1839 році простим поляком-іммігрантом Антонієм Патеком і його неймовірно талановитим приятелем французом Адріаном Філіпом. Годинники цієї марки вважаються найдорожчими в світі, а символом бренду є хрест іспанського ордена Калатрави. Їхні вироби відрізняються досконалим дизайном, унікальною механічною конструкцією і бездоганною надійністю. Для виготовлення кожного екземпляра застосовуються різні нестандартні матеріали. Найдорожча модель Patek Philippe була продана за 11 млн $. Patek Philippe Henry Graves Supercomplication - цей годинник були зроблені на замовлення нью-йоркського банкіра Генрі Грейвза, який хотів мати найскладніші години в світі. На виконання замовлення пішло близько 5 років 900 деталей.

На виконання замовлення пішло близько 5 років 900 деталей

Тож не дивно, що найбагатша людина в Україні за версією журналу Forbes Рінат Ахметов має в своєму арсеналі годинник цієї марки. Йому належить Patek Philippe Minute Repeater. Це дорогі платинові астрономічний годинник з колекції Grand Complications. Вони мають вічний календар, вказівник фаз місяця, репетир, турбійон. Виготовлені з платини або білого золота, сапфірове скло. Ремінець зі шкіри алігатора.

ТОП-10 найдорожчих годинникових брендів

Протягом декількох століть великі майстри годинникової справи старанно працювали над розробкою унікального дизайну, точністю механізму і якістю матеріалу чоловічих годинників. Новітні технології та інновації дозволили багатьом компаніям без перебільшення досягти досконалості і представити світові справжні витвори мистецтва. Крім цього, чоловічий годинник - не тільки найважливіший аксесуар, який чудово доповнює образ, але і є таким собі мірилом успішності і індикатором соціального статусу.

наприклад, годинник на руках деяких «сильних світу цього» стоять як розкішні квартири, автомобілі, яхти. Їх вартість може бути, як пенсії пересічних громадян цілих населених пунктів. Психологи стверджують, що годинник з платини, білого і рожевого золота, алмазів або з ремінцем з крокодилової шкіри - не якась життєва потреба, а хворобливе бажання зайвий раз себе підняти над іншими, підкреслити в очах інших свій особливий статус. Відзначимо, що серед західних чиновників таких надмірностей немає, так як суспільство відразу відреагувало б на це негативно, інформують.

«І» представляє рейтинг найдорожчих світових брендів годин.

Десяте місце рейтингу зайняла компанія Rolex. Її логотип у вигляді корони - один з найвідоміших і дорогих марок в усьому світі. Їх годинник є показником розкоші і престижу. Даним механізмам властива незрівнянна хронометрична точність, факт якої підтверджується відповідними сертифікатами. Сучасний дизайн і професійна збірка зробили годинник цього бренду затребуваними у всіх країнах світу. Показники якості, точність виробів і міцність матеріалів знаходяться на висоті. Крім естетичних даних годинник характеризують бездоганною функціональністю, яка відчувається в процесі експлуатації. Найбільш популярні колекції: «Yacht-Master», «Datejust», «Daytona», «Explorer». До речі, в рік випускається понад 500 тисяч годин бренду. За найдорожчий годинник їх компанії Rolex Paul Newman Daytona вам потрібно буде віддати $ 175,000.00. Цей годинник вважають найуспішнішою моделлю. Їх відмінна риса - це білий циферблат і золоті цифри.

Їх відмінна риса - це білий циферблат і золоті цифри

Читайте: Анатолій Гриценко: "Тепер всі, хто заходить до кабінету Порошенко, знімають годинник"

На дев'ятому місці розташувалася швейцарська марка Girard Perregaux На дев'ятому місці розташувалася швейцарська марка Girard Perregaux. Їх годинник давно поповнюють колекцію найвимогливіших світових покупців. Хронометри цих аксесуарів - це щось більше, ніж символ престижу і високого становища в суспільстві. Індивідуальні розробки і наукові дослідження дозволяють компанії створювати по-справжньому гідні і дуже дорогі екземпляри годин для найвимогливіших покупців. Кожна модель ідеально лягає на зап'ясті за рахунок анатомічної форми браслетів. Girard-Perregaux Opera One - найдорожчий годинник компанії, їх вартість коливається близько 450 000 $. Їх відмінна риса в тому, що вони здатні програвати мелодію щогодини. Мелодію, а не просто якийсь звук. Корпус годинника виготовлений з платини.

Восьме місце почесно зайняла швейцарська компанія Audemars Piguet. Компанія була заснована в 1875 році Жюлем-Луї Одемара і Едвардом-Огюстом Піге. Одемар відповідав за технічну частину виробництва, а Піге був спонсором. Справжня популярність до фірми прийшла в 1889 році після відкриття філії в Женеві. Протягом багатьох років дизайнерам і інженерам компанії вдається віддавати данину традиціям, дотримуватися сучасних модних тенденцій, використовувати інновації і при цьому створювати яскраві, помітні і часом химерні вироби. Збираються всі механізми виключно вручну, і кожної моделі присвоюється індивідуальний серійний номер, а також автограф автора. В процесі виготовлення застосовуються такі матеріали, як золото, нержавіюча стати, алмази, смарагди та діаманти. Циферблат прикрашає декор у вигляді ручного розпису. Особливо такий годинник полюбилися відомим спортсменам. Найпопулярнішою моделлю є Audemars Piguet Royal Oak Grande Complication за 631 484,00 $. Відзначимо, що марка потрапила в книгу рекордів Гіннеса за найтонші годинник.

Читайте: The Telegraph назвав британські бренди, що стежать за покупцями в магазинах

На сьомому місці нашого рейтингу розмістився швейцарський виробник дорогих наручних годинників Ulysse Nardin На сьомому місці нашого рейтингу розмістився швейцарський виробник дорогих наручних годинників Ulysse Nardin. Їх годинник - високоякісні і відносяться до класу «люкс». Характеризуються відмінною якістю і екстравагантним зовнішнім виглядом. Вироби цієї торгової марки користуються величезною популярністю серед заможних учасників аукціонів. Шедеври з логотипом компанії занесені в книгу рекордів Гіннеса. Ulysse Nardin Genghis Khan - одна з найпопулярніших моделей, вартістю 811.000 $. Відзначимо, що це марку полюбили і українські політики. Годинники цієї компанії можна зустріти в колекції регіонала Юрія Іванющенка, а також генпрокурора Юрія Луценка.

У наш рейтинг потрапила швейцарська марка Blancpain У наш рейтинг потрапила швейцарська марка Blancpain. За період свого існування годинник цієї компанії стали культовими, а деякі екземпляри навіть займають почесні місця в різних світових музеях. Кожна модель гармонійно поєднала в собі технічні інновації, а також майстерність художників і самих майстрів. Витончений і елегантний дизайн механізмів прекрасно поєднується з благородним класичним стилем. Найдорожчою моделлю компанії є Blancpain Grande Complication за ціною 800.000 $ Механізм цього годинника зроблений з 329 деталей виконаних вручну і одного заводу вистачає на 168 годин ходу. Механізм прикрашений рубінами, які можна побачити через сапфірове скло.

На п'ятому місці розмістилася марка, яку дуже любить президент України Петро Порошенко, в його колекції кілька годин цього бренду. Hublot можна з упевненістю назвати «новачком» в світі дорогого годинника, про який буквально кілька років ніхто не знав. Компанію в 1980 році заснував Карл Крокко, і йому вдалося досягти небувалих висот. Дизайн циферблата грунтується на стилі «фьюжн», в якому поєднуються, здавалося б, несумісні деталі. Розбурхавши світ незвичайним ремінцем з каучуку з ванільним запахом, компанія Hublot експериментує з комбінуванням різних матеріалів. У годиннику переплітаються кераміка і золото, кевлар і титан, а також каучук, платина і нержавіюча сталь. Циферблати в годиннику прикрашаються Гільйошування і дорогоцінним камінням. Hublot Big Bang chronograph - цей годинник мають нагороду на виставки Geneva Watchmaking Grand Prix 2005, як краще дизайнерське рішення. Корпус годинника Big Bang прикрашений 493 діамантами від фірми Wesselton. Вартість годинника 1 млн $.

Вартість годинника 1 млн $

На четвертому місці рейтингу розмістилася компанія Jaeger LeCoultre На четвертому місці рейтингу розмістилася компанія Jaeger LeCoultre. Висока вартість оригінальних годин швейцарської торгової марки є її своєрідною візитною карткою. Такий надійний і якісний механізм перевершив всі очікування. Кожна одиниця вироби підлягає самим різним етапам обробки, завдяки чому вони максимально стійкі до ударів. Професійна збірка і ретельно підібрані деталі роблять годинник довговічними і функціональними. Jaeger-LeCoultre Hybris Mechanica à Grande Sonnerie за ціною 1,47млн $, найдорожчі в компанії. Годинники зібрані з 1300 деталей, деякі з них відповідають за те, щоб видзвонювати ту ж саму мелодію, що куранти лондонського Big Ben.

Швейцарський годинниковий будинок Vacheron Constantin зумів заслужити бездоганну репутацію, завдяки відмінній якості і шикарним зовнішнім даним. Марка була заснований в 1755 році. Тоді молодий і недосвідчений годинникар в нотаріальній конторі оформив договір найму підмайстер. І практично відразу послугами стали користуватися представники аристократії (наприклад, дружини Наполеона). Цей бренд став популярним завдяки не зовсім звичайного поєднанню консервативної класики і яскравих сучасних стилів. Символом оригінального годинника прийнято вважати мальтійський хрест. Висока вартість даних виробів обумовлена ​​тим, що в процесі їх виробництва використовуються високоякісні матеріали, дорогоцінні камені і художній розпис. Годинники Vacheron Constantin Tour de l'Ile були випущені до 250 річного ювілею Vacheron Constantin. На створення моделі майстрам знадобилося 10 000 годин роботи. Годинники Tour de l'Ile від Vacheron Constantin вважаються найскладнішими в світі і складаються з 834 деталі. Їх вартість становить 1.500.000 $.

000 $

Друге місце зайняла німецька компанія Lange & Sohne. Вона відома як одна з найдорожчих серійних виробників годин. Наручний годинник від Lange & Sohne призначені для справжніх цінителів високої якості. Кожна модель відрізняється досконалим зовнішнім виглядом і довговічним механізмом. Всі екземпляри виготовляються із застосуванням золота, платини і дорогоцінного каміння. Особливою привабливості годинах надає гравірування. А ручна шліфування та полірування робить зовнішній вигляд ще більш акуратним і благородним. Такі годинники є своєрідною ознакою того, що людина має високий статус і репутацію. Найдорожчий екземпляр від Lange & Sohne Grand Complication був оцінений в $ 2.5 млн. Годинник оснащений секундоміром, календарем і показом місячних фаз.

Годинник оснащений секундоміром, календарем і показом місячних фаз

І лідером нашого рейтингу стає швейцарська торгова марка Patek Philippe. Компанія була заснована в 1839 році простим поляком-іммігрантом Антонієм Патеком і його неймовірно талановитим приятелем французом Адріаном Філіпом. Годинники цієї марки вважаються найдорожчими в світі, а символом бренду є хрест іспанського ордена Калатрави. Їхні вироби відрізняються досконалим дизайном, унікальною механічною конструкцією і бездоганною надійністю. Для виготовлення кожного екземпляра застосовуються різні нестандартні матеріали. Найдорожча модель Patek Philippe була продана за 11 млн $. Patek Philippe Henry Graves Supercomplication - цей годинник були зроблені на замовлення нью-йоркського банкіра Генрі Грейвза, який хотів мати найскладніші години в світі. На виконання замовлення пішло близько 5 років 900 деталей.

На виконання замовлення пішло близько 5 років 900 деталей

Тож не дивно, що найбагатша людина в Україні за версією журналу Forbes Рінат Ахметов має в своєму арсеналі годинник цієї марки. Йому належить Patek Philippe Minute Repeater. Це дорогі платинові астрономічний годинник з колекції Grand Complications. Вони мають вічний календар, вказівник фаз місяця, репетир, турбійон. Виготовлені з платини або білого золота, сапфірове скло. Ремінець зі шкіри алігатора.

ТОП-10 найдорожчих годинникових брендів

Протягом декількох століть великі майстри годинникової справи старанно працювали над розробкою унікального дизайну, точністю механізму і якістю матеріалу чоловічих годинників. Новітні технології та інновації дозволили багатьом компаніям без перебільшення досягти досконалості і представити світові справжні витвори мистецтва. Крім цього, чоловічий годинник - не тільки найважливіший аксесуар, який чудово доповнює образ, але і є таким собі мірилом успішності і індикатором соціального статусу.

наприклад, годинник на руках деяких «сильних світу цього» стоять як розкішні квартири, автомобілі, яхти. Їх вартість може бути, як пенсії пересічних громадян цілих населених пунктів. Психологи стверджують, що годинник з платини, білого і рожевого золота, алмазів або з ремінцем з крокодилової шкіри - не якась життєва потреба, а хворобливе бажання зайвий раз себе підняти над іншими, підкреслити в очах інших свій особливий статус. Відзначимо, що серед західних чиновників таких надмірностей немає, так як суспільство відразу відреагувало б на це негативно, інформують.

«І» представляє рейтинг найдорожчих світових брендів годин.

Десяте місце рейтингу зайняла компанія Rolex. Її логотип у вигляді корони - один з найвідоміших і дорогих марок в усьому світі. Їх годинник є показником розкоші і престижу. Даним механізмам властива незрівнянна хронометрична точність, факт якої підтверджується відповідними сертифікатами. Сучасний дизайн і професійна збірка зробили годинник цього бренду затребуваними у всіх країнах світу. Показники якості, точність виробів і міцність матеріалів знаходяться на висоті. Крім естетичних даних годинник характеризують бездоганною функціональністю, яка відчувається в процесі експлуатації. Найбільш популярні колекції: «Yacht-Master», «Datejust», «Daytona», «Explorer». До речі, в рік випускається понад 500 тисяч годин бренду. За найдорожчий годинник їх компанії Rolex Paul Newman Daytona вам потрібно буде віддати $ 175,000.00. Цей годинник вважають найуспішнішою моделлю. Їх відмінна риса - це білий циферблат і золоті цифри.

Їх відмінна риса - це білий циферблат і золоті цифри

Читайте: Анатолій Гриценко: "Тепер всі, хто заходить до кабінету Порошенко, знімають годинник"

На дев'ятому місці розташувалася швейцарська марка Girard Perregaux На дев'ятому місці розташувалася швейцарська марка Girard Perregaux. Їх годинник давно поповнюють колекцію найвимогливіших світових покупців. Хронометри цих аксесуарів - це щось більше, ніж символ престижу і високого становища в суспільстві. Індивідуальні розробки і наукові дослідження дозволяють компанії створювати по-справжньому гідні і дуже дорогі екземпляри годин для найвимогливіших покупців. Кожна модель ідеально лягає на зап'ясті за рахунок анатомічної форми браслетів. Girard-Perregaux Opera One - найдорожчий годинник компанії, їх вартість коливається близько 450 000 $. Їх відмінна риса в тому, що вони здатні програвати мелодію щогодини. Мелодію, а не просто якийсь звук. Корпус годинника виготовлений з платини.

Восьме місце почесно зайняла швейцарська компанія Audemars Piguet. Компанія була заснована в 1875 році Жюлем-Луї Одемара і Едвардом-Огюстом Піге. Одемар відповідав за технічну частину виробництва, а Піге був спонсором. Справжня популярність до фірми прийшла в 1889 році після відкриття філії в Женеві. Протягом багатьох років дизайнерам і інженерам компанії вдається віддавати данину традиціям, дотримуватися сучасних модних тенденцій, використовувати інновації і при цьому створювати яскраві, помітні і часом химерні вироби. Збираються всі механізми виключно вручну, і кожної моделі присвоюється індивідуальний серійний номер, а також автограф автора. В процесі виготовлення застосовуються такі матеріали, як золото, нержавіюча стати, алмази, смарагди та діаманти. Циферблат прикрашає декор у вигляді ручного розпису. Особливо такий годинник полюбилися відомим спортсменам. Найпопулярнішою моделлю є Audemars Piguet Royal Oak Grande Complication за 631 484,00 $. Відзначимо, що марка потрапила в книгу рекордів Гіннеса за найтонші годинник.

Читайте: The Telegraph назвав британські бренди, що стежать за покупцями в магазинах

На сьомому місці нашого рейтингу розмістився швейцарський виробник дорогих наручних годинників Ulysse Nardin На сьомому місці нашого рейтингу розмістився швейцарський виробник дорогих наручних годинників Ulysse Nardin. Їх годинник - високоякісні і відносяться до класу «люкс». Характеризуються відмінною якістю і екстравагантним зовнішнім виглядом. Вироби цієї торгової марки користуються величезною популярністю серед заможних учасників аукціонів. Шедеври з логотипом компанії занесені в книгу рекордів Гіннеса. Ulysse Nardin Genghis Khan - одна з найпопулярніших моделей, вартістю 811.000 $. Відзначимо, що це марку полюбили і українські політики. Годинники цієї компанії можна зустріти в колекції регіонала Юрія Іванющенка, а також генпрокурора Юрія Луценка.

У наш рейтинг потрапила швейцарська марка Blancpain У наш рейтинг потрапила швейцарська марка Blancpain. За період свого існування годинник цієї компанії стали культовими, а деякі екземпляри навіть займають почесні місця в різних світових музеях. Кожна модель гармонійно поєднала в собі технічні інновації, а також майстерність художників і самих майстрів. Витончений і елегантний дизайн механізмів прекрасно поєднується з благородним класичним стилем. Найдорожчою моделлю компанії є Blancpain Grande Complication за ціною 800.000 $ Механізм цього годинника зроблений з 329 деталей виконаних вручну і одного заводу вистачає на 168 годин ходу. Механізм прикрашений рубінами, які можна побачити через сапфірове скло.

На п'ятому місці розмістилася марка, яку дуже любить президент України Петро Порошенко, в його колекції кілька годин цього бренду. Hublot можна з упевненістю назвати «новачком» в світі дорогого годинника, про який буквально кілька років ніхто не знав. Компанію в 1980 році заснував Карл Крокко, і йому вдалося досягти небувалих висот. Дизайн циферблата грунтується на стилі «фьюжн», в якому поєднуються, здавалося б, несумісні деталі. Розбурхавши світ незвичайним ремінцем з каучуку з ванільним запахом, компанія Hublot експериментує з комбінуванням різних матеріалів. У годиннику переплітаються кераміка і золото, кевлар і титан, а також каучук, платина і нержавіюча сталь. Циферблати в годиннику прикрашаються Гільйошування і дорогоцінним камінням. Hublot Big Bang chronograph - цей годинник мають нагороду на виставки Geneva Watchmaking Grand Prix 2005, як краще дизайнерське рішення. Корпус годинника Big Bang прикрашений 493 діамантами від фірми Wesselton. Вартість годинника 1 млн $.

Вартість годинника 1 млн $

На четвертому місці рейтингу розмістилася компанія Jaeger LeCoultre На четвертому місці рейтингу розмістилася компанія Jaeger LeCoultre. Висока вартість оригінальних годин швейцарської торгової марки є її своєрідною візитною карткою. Такий надійний і якісний механізм перевершив всі очікування. Кожна одиниця вироби підлягає самим різним етапам обробки, завдяки чому вони максимально стійкі до ударів. Професійна збірка і ретельно підібрані деталі роблять годинник довговічними і функціональними. Jaeger-LeCoultre Hybris Mechanica à Grande Sonnerie за ціною 1,47млн $, найдорожчі в компанії. Годинники зібрані з 1300 деталей, деякі з них відповідають за те, щоб видзвонювати ту ж саму мелодію, що куранти лондонського Big Ben.

Швейцарський годинниковий будинок Vacheron Constantin зумів заслужити бездоганну репутацію, завдяки відмінній якості і шикарним зовнішнім даним. Марка була заснований в 1755 році. Тоді молодий і недосвідчений годинникар в нотаріальній конторі оформив договір найму підмайстер. І практично відразу послугами стали користуватися представники аристократії (наприклад, дружини Наполеона). Цей бренд став популярним завдяки не зовсім звичайного поєднанню консервативної класики і яскравих сучасних стилів. Символом оригінального годинника прийнято вважати мальтійський хрест. Висока вартість даних виробів обумовлена ​​тим, що в процесі їх виробництва використовуються високоякісні матеріали, дорогоцінні камені і художній розпис. Годинники Vacheron Constantin Tour de l'Ile були випущені до 250 річного ювілею Vacheron Constantin. На створення моделі майстрам знадобилося 10 000 годин роботи. Годинники Tour de l'Ile від Vacheron Constantin вважаються найскладнішими в світі і складаються з 834 деталі. Їх вартість становить 1.500.000 $.

000 $

Друге місце зайняла німецька компанія Lange & Sohne. Вона відома як одна з найдорожчих серійних виробників годин. Наручний годинник від Lange & Sohne призначені для справжніх цінителів високої якості. Кожна модель відрізняється досконалим зовнішнім виглядом і довговічним механізмом. Всі екземпляри виготовляються із застосуванням золота, платини і дорогоцінного каміння. Особливою привабливості годинах надає гравірування. А ручна шліфування та полірування робить зовнішній вигляд ще більш акуратним і благородним. Такі годинники є своєрідною ознакою того, що людина має високий статус і репутацію. Найдорожчий екземпляр від Lange & Sohne Grand Complication був оцінений в $ 2.5 млн. Годинник оснащений секундоміром, календарем і показом місячних фаз.

Годинник оснащений секундоміром, календарем і показом місячних фаз

І лідером нашого рейтингу стає швейцарська торгова марка Patek Philippe. Компанія була заснована в 1839 році простим поляком-іммігрантом Антонієм Патеком і його неймовірно талановитим приятелем французом Адріаном Філіпом. Годинники цієї марки вважаються найдорожчими в світі, а символом бренду є хрест іспанського ордена Калатрави. Їхні вироби відрізняються досконалим дизайном, унікальною механічною конструкцією і бездоганною надійністю. Для виготовлення кожного екземпляра застосовуються різні нестандартні матеріали. Найдорожча модель Patek Philippe була продана за 11 млн $. Patek Philippe Henry Graves Supercomplication - цей годинник були зроблені на замовлення нью-йоркського банкіра Генрі Грейвза, який хотів мати найскладніші години в світі. На виконання замовлення пішло близько 5 років 900 деталей.

На виконання замовлення пішло близько 5 років 900 деталей

Тож не дивно, що найбагатша людина в Україні за версією журналу Forbes Рінат Ахметов має в своєму арсеналі годинник цієї марки. Йому належить Patek Philippe Minute Repeater. Це дорогі платинові астрономічний годинник з колекції Grand Complications. Вони мають вічний календар, вказівник фаз місяця, репетир, турбійон. Виготовлені з платини або білого золота, сапфірове скло. Ремінець зі шкіри алігатора.

ТОП-10 найдорожчих годинникових брендів

Протягом декількох століть великі майстри годинникової справи старанно працювали над розробкою унікального дизайну, точністю механізму і якістю матеріалу чоловічих годинників. Новітні технології та інновації дозволили багатьом компаніям без перебільшення досягти досконалості і представити світові справжні витвори мистецтва. Крім цього, чоловічий годинник - не тільки найважливіший аксесуар, який чудово доповнює образ, але і є таким собі мірилом успішності і індикатором соціального статусу.

наприклад, годинник на руках деяких «сильних світу цього» стоять як розкішні квартири, автомобілі, яхти. Їх вартість може бути, як пенсії пересічних громадян цілих населених пунктів. Психологи стверджують, що годинник з платини, білого і рожевого золота, алмазів або з ремінцем з крокодилової шкіри - не якась життєва потреба, а хворобливе бажання зайвий раз себе підняти над іншими, підкреслити в очах інших свій особливий статус. Відзначимо, що серед західних чиновників таких надмірностей немає, так як суспільство відразу відреагувало б на це негативно, інформують.

«І» представляє рейтинг найдорожчих світових брендів годин.

Десяте місце рейтингу зайняла компанія Rolex. Її логотип у вигляді корони - один з найвідоміших і дорогих марок в усьому світі. Їх годинник є показником розкоші і престижу. Даним механізмам властива незрівнянна хронометрична точність, факт якої підтверджується відповідними сертифікатами. Сучасний дизайн і професійна збірка зробили годинник цього бренду затребуваними у всіх країнах світу. Показники якості, точність виробів і міцність матеріалів знаходяться на висоті. Крім естетичних даних годинник характеризують бездоганною функціональністю, яка відчувається в процесі експлуатації. Найбільш популярні колекції: «Yacht-Master», «Datejust», «Daytona», «Explorer». До речі, в рік випускається понад 500 тисяч годин бренду. За найдорожчий годинник їх компанії Rolex Paul Newman Daytona вам потрібно буде віддати $ 175,000.00. Цей годинник вважають найуспішнішою моделлю. Їх відмінна риса - це білий циферблат і золоті цифри.

Їх відмінна риса - це білий циферблат і золоті цифри

Читайте: Анатолій Гриценко: "Тепер всі, хто заходить до кабінету Порошенко, знімають годинник"

На дев'ятому місці розташувалася швейцарська марка Girard Perregaux На дев'ятому місці розташувалася швейцарська марка Girard Perregaux. Їх годинник давно поповнюють колекцію найвимогливіших світових покупців. Хронометри цих аксесуарів - це щось більше, ніж символ престижу і високого становища в суспільстві. Індивідуальні розробки і наукові дослідження дозволяють компанії створювати по-справжньому гідні і дуже дорогі екземпляри годин для найвимогливіших покупців. Кожна модель ідеально лягає на зап'ясті за рахунок анатомічної форми браслетів. Girard-Perregaux Opera One - найдорожчий годинник компанії, їх вартість коливається близько 450 000 $. Їх відмінна риса в тому, що вони здатні програвати мелодію щогодини. Мелодію, а не просто якийсь звук. Корпус годинника виготовлений з платини.

Восьме місце почесно зайняла швейцарська компанія Audemars Piguet. Компанія була заснована в 1875 році Жюлем-Луї Одемара і Едвардом-Огюстом Піге. Одемар відповідав за технічну частину виробництва, а Піге був спонсором. Справжня популярність до фірми прийшла в 1889 році після відкриття філії в Женеві. Протягом багатьох років дизайнерам і інженерам компанії вдається віддавати данину традиціям, дотримуватися сучасних модних тенденцій, використовувати інновації і при цьому створювати яскраві, помітні і часом химерні вироби. Збираються всі механізми виключно вручну, і кожної моделі присвоюється індивідуальний серійний номер, а також автограф автора. В процесі виготовлення застосовуються такі матеріали, як золото, нержавіюча стати, алмази, смарагди та діаманти. Циферблат прикрашає декор у вигляді ручного розпису. Особливо такий годинник полюбилися відомим спортсменам. Найпопулярнішою моделлю є Audemars Piguet Royal Oak Grande Complication за 631 484,00 $. Відзначимо, що марка потрапила в книгу рекордів Гіннеса за найтонші годинник.

Читайте: The Telegraph назвав британські бренди, що стежать за покупцями в магазинах

На сьомому місці нашого рейтингу розмістився швейцарський виробник дорогих наручних годинників Ulysse Nardin На сьомому місці нашого рейтингу розмістився швейцарський виробник дорогих наручних годинників Ulysse Nardin. Їх годинник - високоякісні і відносяться до класу «люкс». Характеризуються відмінною якістю і екстравагантним зовнішнім виглядом. Вироби цієї торгової марки користуються величезною популярністю серед заможних учасників аукціонів. Шедеври з логотипом компанії занесені в книгу рекордів Гіннеса. Ulysse Nardin Genghis Khan - одна з найпопулярніших моделей, вартістю 811.000 $. Відзначимо, що це марку полюбили і українські політики. Годинники цієї компанії можна зустріти в колекції регіонала Юрія Іванющенка, а також генпрокурора Юрія Луценка.

У наш рейтинг потрапила швейцарська марка Blancpain У наш рейтинг потрапила швейцарська марка Blancpain. За період свого існування годинник цієї компанії стали культовими, а деякі екземпляри навіть займають почесні місця в різних світових музеях. Кожна модель гармонійно поєднала в собі технічні інновації, а також майстерність художників і самих майстрів. Витончений і елегантний дизайн механізмів прекрасно поєднується з благородним класичним стилем. Найдорожчою моделлю компанії є Blancpain Grande Complication за ціною 800.000 $ Механізм цього годинника зроблений з 329 деталей виконаних вручну і одного заводу вистачає на 168 годин ходу. Механізм прикрашений рубінами, які можна побачити через сапфірове скло.

На п'ятому місці розмістилася марка, яку дуже любить президент України Петро Порошенко, в його колекції кілька годин цього бренду. Hublot можна з упевненістю назвати «новачком» в світі дорогого годинника, про який буквально кілька років ніхто не знав. Компанію в 1980 році заснував Карл Крокко, і йому вдалося досягти небувалих висот. Дизайн циферблата грунтується на стилі «фьюжн», в якому поєднуються, здавалося б, несумісні деталі. Розбурхавши світ незвичайним ремінцем з каучуку з ванільним запахом, компанія Hublot експериментує з комбінуванням різних матеріалів. У годиннику переплітаються кераміка і золото, кевлар і титан, а також каучук, платина і нержавіюча сталь. Циферблати в годиннику прикрашаються Гільйошування і дорогоцінним камінням. Hublot Big Bang chronograph - цей годинник мають нагороду на виставки Geneva Watchmaking Grand Prix 2005, як краще дизайнерське рішення. Корпус годинника Big Bang прикрашений 493 діамантами від фірми Wesselton. Вартість годинника 1 млн $.

Вартість годинника 1 млн $

На четвертому місці рейтингу розмістилася компанія Jaeger LeCoultre На четвертому місці рейтингу розмістилася компанія Jaeger LeCoultre. Висока вартість оригінальних годин швейцарської торгової марки є її своєрідною візитною карткою. Такий надійний і якісний механізм перевершив всі очікування. Кожна одиниця вироби підлягає самим різним етапам обробки, завдяки чому вони максимально стійкі до ударів. Професійна збірка і ретельно підібрані деталі роблять годинник довговічними і функціональними. Jaeger-LeCoultre Hybris Mechanica à Grande Sonnerie за ціною 1,47млн $, найдорожчі в компанії. Годинники зібрані з 1300 деталей, деякі з них відповідають за те, щоб видзвонювати ту ж саму мелодію, що куранти лондонського Big Ben.

Швейцарський годинниковий будинок Vacheron Constantin зумів заслужити бездоганну репутацію, завдяки відмінній якості і шикарним зовнішнім даним. Марка була заснований в 1755 році. Тоді молодий і недосвідчений годинникар в нотаріальній конторі оформив договір найму підмайстер. І практично відразу послугами стали користуватися представники аристократії (наприклад, дружини Наполеона). Цей бренд став популярним завдяки не зовсім звичайного поєднанню консервативної класики і яскравих сучасних стилів. Символом оригінального годинника прийнято вважати мальтійський хрест. Висока вартість даних виробів обумовлена ​​тим, що в процесі їх виробництва використовуються високоякісні матеріали, дорогоцінні камені і художній розпис. Годинники Vacheron Constantin Tour de l'Ile були випущені до 250 річного ювілею Vacheron Constantin. На створення моделі майстрам знадобилося 10 000 годин роботи. Годинники Tour de l'Ile від Vacheron Constantin вважаються найскладнішими в світі і складаються з 834 деталі. Їх вартість становить 1.500.000 $.

000 $

Друге місце зайняла німецька компанія Lange & Sohne. Вона відома як одна з найдорожчих серійних виробників годин. Наручний годинник від Lange & Sohne призначені для справжніх цінителів високої якості. Кожна модель відрізняється досконалим зовнішнім виглядом і довговічним механізмом. Всі екземпляри виготовляються із застосуванням золота, платини і дорогоцінного каміння. Особливою привабливості годинах надає гравірування. А ручна шліфування та полірування робить зовнішній вигляд ще більш акуратним і благородним. Такі годинники є своєрідною ознакою того, що людина має високий статус і репутацію. Найдорожчий екземпляр від Lange & Sohne Grand Complication був оцінений в $ 2.5 млн. Годинник оснащений секундоміром, календарем і показом місячних фаз.

Годинник оснащений секундоміром, календарем і показом місячних фаз

І лідером нашого рейтингу стає швейцарська торгова марка Patek Philippe. Компанія була заснована в 1839 році простим поляком-іммігрантом Антонієм Патеком і його неймовірно талановитим приятелем французом Адріаном Філіпом. Годинники цієї марки вважаються найдорожчими в світі, а символом бренду є хрест іспанського ордена Калатрави. Їхні вироби відрізняються досконалим дизайном, унікальною механічною конструкцією і бездоганною надійністю. Для виготовлення кожного екземпляра застосовуються різні нестандартні матеріали. Найдорожча модель Patek Philippe була продана за 11 млн $. Patek Philippe Henry Graves Supercomplication - цей годинник були зроблені на замовлення нью-йоркського банкіра Генрі Грейвза, який хотів мати найскладніші години в світі. На виконання замовлення пішло близько 5 років 900 деталей.

На виконання замовлення пішло близько 5 років 900 деталей

Тож не дивно, що найбагатша людина в Україні за версією журналу Forbes Рінат Ахметов має в своєму арсеналі годинник цієї марки. Йому належить Patek Philippe Minute Repeater. Це дорогі платинові астрономічний годинник з колекції Grand Complications. Вони мають вічний календар, вказівник фаз місяця, репетир, турбійон. Виготовлені з платини або білого золота, сапфірове скло. Ремінець зі шкіри алігатора.

ТОП-10 найдорожчих годинникових брендів

Протягом декількох століть великі майстри годинникової справи старанно працювали над розробкою унікального дизайну, точністю механізму і якістю матеріалу чоловічих годинників. Новітні технології та інновації дозволили багатьом компаніям без перебільшення досягти досконалості і представити світові справжні витвори мистецтва. Крім цього, чоловічий годинник - не тільки найважливіший аксесуар, який чудово доповнює образ, але і є таким собі мірилом успішності і індикатором соціального статусу.

наприклад, годинник на руках деяких «сильних світу цього» стоять як розкішні квартири, автомобілі, яхти. Їх вартість може бути, як пенсії пересічних громадян цілих населених пунктів. Психологи стверджують, що годинник з платини, білого і рожевого золота, алмазів або з ремінцем з крокодилової шкіри - не якась життєва потреба, а хворобливе бажання зайвий раз себе підняти над іншими, підкреслити в очах інших свій особливий статус. Відзначимо, що серед західних чиновників таких надмірностей немає, так як суспільство відразу відреагувало б на це негативно, інформують.

«І» представляє рейтинг найдорожчих світових брендів годин.

Десяте місце рейтингу зайняла компанія Rolex. Її логотип у вигляді корони - один з найвідоміших і дорогих марок в усьому світі. Їх годинник є показником розкоші і престижу. Даним механізмам властива незрівнянна хронометрична точність, факт якої підтверджується відповідними сертифікатами. Сучасний дизайн і професійна збірка зробили годинник цього бренду затребуваними у всіх країнах світу. Показники якості, точність виробів і міцність матеріалів знаходяться на висоті. Крім естетичних даних годинник характеризують бездоганною функціональністю, яка відчувається в процесі експлуатації. Найбільш популярні колекції: «Yacht-Master», «Datejust», «Daytona», «Explorer». До речі, в рік випускається понад 500 тисяч годин бренду. За найдорожчий годинник їх компанії Rolex Paul Newman Daytona вам потрібно буде віддати $ 175,000.00. Цей годинник вважають найуспішнішою моделлю. Їх відмінна риса - це білий циферблат і золоті цифри.

Їх відмінна риса - це білий циферблат і золоті цифри

Читайте: Анатолій Гриценко: "Тепер всі, хто заходить до кабінету Порошенко, знімають годинник"

На дев'ятому місці розташувалася швейцарська марка Girard Perregaux На дев'ятому місці розташувалася швейцарська марка Girard Perregaux. Їх годинник давно поповнюють колекцію найвимогливіших світових покупців. Хронометри цих аксесуарів - це щось більше, ніж символ престижу і високого становища в суспільстві. Індивідуальні розробки і наукові дослідження дозволяють компанії створювати по-справжньому гідні і дуже дорогі екземпляри годин для найвимогливіших покупців. Кожна модель ідеально лягає на зап'ясті за рахунок анатомічної форми браслетів. Girard-Perregaux Opera One - найдорожчий годинник компанії, їх вартість коливається близько 450 000 $. Їх відмінна риса в тому, що вони здатні програвати мелодію щогодини. Мелодію, а не просто якийсь звук. Корпус годинника виготовлений з платини.

Восьме місце почесно зайняла швейцарська компанія Audemars Piguet. Компанія була заснована в 1875 році Жюлем-Луї Одемара і Едвардом-Огюстом Піге. Одемар відповідав за технічну частину виробництва, а Піге був спонсором. Справжня популярність до фірми прийшла в 1889 році після відкриття філії в Женеві. Протягом багатьох років дизайнерам і інженерам компанії вдається віддавати данину традиціям, дотримуватися сучасних модних тенденцій, використовувати інновації і при цьому створювати яскраві, помітні і часом химерні вироби. Збираються всі механізми виключно вручну, і кожної моделі присвоюється індивідуальний серійний номер, а також автограф автора. В процесі виготовлення застосовуються такі матеріали, як золото, нержавіюча стати, алмази, смарагди та діаманти. Циферблат прикрашає декор у вигляді ручного розпису. Особливо такий годинник полюбилися відомим спортсменам. Найпопулярнішою моделлю є Audemars Piguet Royal Oak Grande Complication за 631 484,00 $. Відзначимо, що марка потрапила в книгу рекордів Гіннеса за найтонші годинник.

Читайте: The Telegraph назвав британські бренди, що стежать за покупцями в магазинах

На сьомому місці нашого рейтингу розмістився швейцарський виробник дорогих наручних годинників Ulysse Nardin На сьомому місці нашого рейтингу розмістився швейцарський виробник дорогих наручних годинників Ulysse Nardin. Їх годинник - високоякісні і відносяться до класу «люкс». Характеризуються відмінною якістю і екстравагантним зовнішнім виглядом. Вироби цієї торгової марки користуються величезною популярністю серед заможних учасників аукціонів. Шедеври з логотипом компанії занесені в книгу рекордів Гіннеса. Ulysse Nardin Genghis Khan - одна з найпопулярніших моделей, вартістю 811.000 $. Відзначимо, що це марку полюбили і українські політики. Годинники цієї компанії можна зустріти в колекції регіонала Юрія Іванющенка, а також генпрокурора Юрія Луценка.

У наш рейтинг потрапила швейцарська марка Blancpain У наш рейтинг потрапила швейцарська марка Blancpain. За період свого існування годинник цієї компанії стали культовими, а деякі екземпляри навіть займають почесні місця в різних світових музеях. Кожна модель гармонійно поєднала в собі технічні інновації, а також майстерність художників і самих майстрів. Витончений і елегантний дизайн механізмів прекрасно поєднується з благородним класичним стилем. Найдорожчою моделлю компанії є Blancpain Grande Complication за ціною 800.000 $ Механізм цього годинника зроблений з 329 деталей виконаних вручну і одного заводу вистачає на 168 годин ходу. Механізм прикрашений рубінами, які можна побачити через сапфірове скло.

На п'ятому місці розмістилася марка, яку дуже любить президент України Петро Порошенко, в його колекції кілька годин цього бренду. Hublot можна з упевненістю назвати «новачком» в світі дорогого годинника, про який буквально кілька років ніхто не знав. Компанію в 1980 році заснував Карл Крокко, і йому вдалося досягти небувалих висот. Дизайн циферблата грунтується на стилі «фьюжн», в якому поєднуються, здавалося б, несумісні деталі. Розбурхавши світ незвичайним ремінцем з каучуку з ванільним запахом, компанія Hublot експериментує з комбінуванням різних матеріалів. У годиннику переплітаються кераміка і золото, кевлар і титан, а також каучук, платина і нержавіюча сталь. Циферблати в годиннику прикрашаються Гільйошування і дорогоцінним камінням. Hublot Big Bang chronograph - цей годинник мають нагороду на виставки Geneva Watchmaking Grand Prix 2005, як краще дизайнерське рішення. Корпус годинника Big Bang прикрашений 493 діамантами від фірми Wesselton. Вартість годинника 1 млн $.

Вартість годинника 1 млн $

На четвертому місці рейтингу розмістилася компанія Jaeger LeCoultre На четвертому місці рейтингу розмістилася компанія Jaeger LeCoultre. Висока вартість оригінальних годин швейцарської торгової марки є її своєрідною візитною карткою. Такий надійний і якісний механізм перевершив всі очікування. Кожна одиниця вироби підлягає самим різним етапам обробки, завдяки чому вони максимально стійкі до ударів. Професійна збірка і ретельно підібрані деталі роблять годинник довговічними і функціональними. Jaeger-LeCoultre Hybris Mechanica à Grande Sonnerie за ціною 1,47млн $, найдорожчі в компанії. Годинники зібрані з 1300 деталей, деякі з них відповідають за те, щоб видзвонювати ту ж саму мелодію, що куранти лондонського Big Ben.

Швейцарський годинниковий будинок Vacheron Constantin зумів заслужити бездоганну репутацію, завдяки відмінній якості і шикарним зовнішнім даним. Марка була заснований в 1755 році. Тоді молодий і недосвідчений годинникар в нотаріальній конторі оформив договір найму підмайстер. І практично відразу послугами стали користуватися представники аристократії (наприклад, дружини Наполеона). Цей бренд став популярним завдяки не зовсім звичайного поєднанню консервативної класики і яскравих сучасних стилів. Символом оригінального годинника прийнято вважати мальтійський хрест. Висока вартість даних виробів обумовлена ​​тим, що в процесі їх виробництва використовуються високоякісні матеріали, дорогоцінні камені і художній розпис. Годинники Vacheron Constantin Tour de l'Ile були випущені до 250 річного ювілею Vacheron Constantin. На створення моделі майстрам знадобилося 10 000 годин роботи. Годинники Tour de l'Ile від Vacheron Constantin вважаються найскладнішими в світі і складаються з 834 деталі. Їх вартість становить 1.500.000 $.

000 $

Друге місце зайняла німецька компанія Lange & Sohne. Вона відома як одна з найдорожчих серійних виробників годин. Наручний годинник від Lange & Sohne призначені для справжніх цінителів високої якості. Кожна модель відрізняється досконалим зовнішнім виглядом і довговічним механізмом. Всі екземпляри виготовляються із застосуванням золота, платини і дорогоцінного каміння. Особливою привабливості годинах надає гравірування. А ручна шліфування та полірування робить зовнішній вигляд ще більш акуратним і благородним. Такі годинники є своєрідною ознакою того, що людина має високий статус і репутацію. Найдорожчий екземпляр від Lange & Sohne Grand Complication був оцінений в $ 2.5 млн. Годинник оснащений секундоміром, календарем і показом місячних фаз.

Годинник оснащений секундоміром, календарем і показом місячних фаз

І лідером нашого рейтингу стає швейцарська торгова марка Patek Philippe. Компанія була заснована в 1839 році простим поляком-іммігрантом Антонієм Патеком і його неймовірно талановитим приятелем французом Адріаном Філіпом. Годинники цієї марки вважаються найдорожчими в світі, а символом бренду є хрест іспанського ордена Калатрави. Їхні вироби відрізняються досконалим дизайном, унікальною механічною конструкцією і бездоганною надійністю. Для виготовлення кожного екземпляра застосовуються різні нестандартні матеріали. Найдорожча модель Patek Philippe була продана за 11 млн $. Patek Philippe Henry Graves Supercomplication - цей годинник були зроблені на замовлення нью-йоркського банкіра Генрі Грейвза, який хотів мати найскладніші години в світі. На виконання замовлення пішло близько 5 років 900 деталей.

На виконання замовлення пішло близько 5 років 900 деталей

Тож не дивно, що найбагатша людина в Україні за версією журналу Forbes Рінат Ахметов має в своєму арсеналі годинник цієї марки. Йому належить Patek Philippe Minute Repeater. Це дорогі платинові астрономічний годинник з колекції Grand Complications. Вони мають вічний календар, вказівник фаз місяця, репетир, турбійон. Виготовлені з платини або білого золота, сапфірове скло. Ремінець зі шкіри алігатора.

ТОП-10 найдорожчих годинникових брендів

Протягом декількох століть великі майстри годинникової справи старанно працювали над розробкою унікального дизайну, точністю механізму і якістю матеріалу чоловічих годинників. Новітні технології та інновації дозволили багатьом компаніям без перебільшення досягти досконалості і представити світові справжні витвори мистецтва. Крім цього, чоловічий годинник - не тільки найважливіший аксесуар, який чудово доповнює образ, але і є таким собі мірилом успішності і індикатором соціального статусу.

наприклад, годинник на руках деяких «сильних світу цього» стоять як розкішні квартири, автомобілі, яхти. Їх вартість може бути, як пенсії пересічних громадян цілих населених пунктів. Психологи стверджують, що годинник з платини, білого і рожевого золота, алмазів або з ремінцем з крокодилової шкіри - не якась життєва потреба, а хворобливе бажання зайвий раз себе підняти над іншими, підкреслити в очах інших свій особливий статус. Відзначимо, що серед західних чиновників таких надмірностей немає, так як суспільство відразу відреагувало б на це негативно, інформують.

«І» представляє рейтинг найдорожчих світових брендів годин.

Десяте місце рейтингу зайняла компанія Rolex. Її логотип у вигляді корони - один з найвідоміших і дорогих марок в усьому світі. Їх годинник є показником розкоші і престижу. Даним механізмам властива незрівнянна хронометрична точність, факт якої підтверджується відповідними сертифікатами. Сучасний дизайн і професійна збірка зробили годинник цього бренду затребуваними у всіх країнах світу. Показники якості, точність виробів і міцність матеріалів знаходяться на висоті. Крім естетичних даних годинник характеризують бездоганною функціональністю, яка відчувається в процесі експлуатації. Найбільш популярні колекції: «Yacht-Master», «Datejust», «Daytona», «Explorer». До речі, в рік випускається понад 500 тисяч годин бренду. За найдорожчий годинник їх компанії Rolex Paul Newman Daytona вам потрібно буде віддати $ 175,000.00. Цей годинник вважають найуспішнішою моделлю. Їх відмінна риса - це білий циферблат і золоті цифри.

Їх відмінна риса - це білий циферблат і золоті цифри

Читайте: Анатолій Гриценко: "Тепер всі, хто заходить до кабінету Порошенко, знімають годинник"

На дев'ятому місці розташувалася швейцарська марка Girard Perregaux На дев'ятому місці розташувалася швейцарська марка Girard Perregaux. Їх годинник давно поповнюють колекцію найвимогливіших світових покупців. Хронометри цих аксесуарів - це щось більше, ніж символ престижу і високого становища в суспільстві. Індивідуальні розробки і наукові дослідження дозволяють компанії створювати по-справжньому гідні і дуже дорогі екземпляри годин для найвимогливіших покупців. Кожна модель ідеально лягає на зап'ясті за рахунок анатомічної форми браслетів. Girard-Perregaux Opera One - найдорожчий годинник компанії, їх вартість коливається близько 450 000 $. Їх відмінна риса в тому, що вони здатні програвати мелодію щогодини. Мелодію, а не просто якийсь звук. Корпус годинника виготовлений з платини.

Восьме місце почесно зайняла швейцарська компанія Audemars Piguet. Компанія була заснована в 1875 році Жюлем-Луї Одемара і Едвардом-Огюстом Піге. Одемар відповідав за технічну частину виробництва, а Піге був спонсором. Справжня популярність до фірми прийшла в 1889 році після відкриття філії в Женеві. Протягом багатьох років дизайнерам і інженерам компанії вдається віддавати данину традиціям, дотримуватися сучасних модних тенденцій, використовувати інновації і при цьому створювати яскраві, помітні і часом химерні вироби. Збираються всі механізми виключно вручну, і кожної моделі присвоюється індивідуальний серійний номер, а також автограф автора. В процесі виготовлення застосовуються такі матеріали, як золото, нержавіюча стати, алмази, смарагди та діаманти. Циферблат прикрашає декор у вигляді ручного розпису. Особливо такий годинник полюбилися відомим спортсменам. Найпопулярнішою моделлю є Audemars Piguet Royal Oak Grande Complication за 631 484,00 $. Відзначимо, що марка потрапила в книгу рекордів Гіннеса за найтонші годинник.

Читайте: The Telegraph назвав британські бренди, що стежать за покупцями в магазинах

На сьомому місці нашого рейтингу розмістився швейцарський виробник дорогих наручних годинників Ulysse Nardin На сьомому місці нашого рейтингу розмістився швейцарський виробник дорогих наручних годинників Ulysse Nardin. Їх годинник - високоякісні і відносяться до класу «люкс». Характеризуються відмінною якістю і екстравагантним зовнішнім виглядом. Вироби цієї торгової марки користуються величезною популярністю серед заможних учасників аукціонів. Шедеври з логотипом компанії занесені в книгу рекордів Гіннеса. Ulysse Nardin Genghis Khan - одна з найпопулярніших моделей, вартістю 811.000 $. Відзначимо, що це марку полюбили і українські політики. Годинники цієї компанії можна зустріти в колекції регіонала Юрія Іванющенка, а також генпрокурора Юрія Луценка.

У наш рейтинг потрапила швейцарська марка Blancpain У наш рейтинг потрапила швейцарська марка Blancpain. За період свого існування годинник цієї компанії стали культовими, а деякі екземпляри навіть займають почесні місця в різних світових музеях. Кожна модель гармонійно поєднала в собі технічні інновації, а також майстерність художників і самих майстрів. Витончений і елегантний дизайн механізмів прекрасно поєднується з благородним класичним стилем. Найдорожчою моделлю компанії є Blancpain Grande Complication за ціною 800.000 $ Механізм цього годинника зроблений з 329 деталей виконаних вручну і одного заводу вистачає на 168 годин ходу. Механізм прикрашений рубінами, які можна побачити через сапфірове скло.

На п'ятому місці розмістилася марка, яку дуже любить президент України Петро Порошенко, в його колекції кілька годин цього бренду. Hublot можна з упевненістю назвати «новачком» в світі дорогого годинника, про який буквально кілька років ніхто не знав. Компанію в 1980 році заснував Карл Крокко, і йому вдалося досягти небувалих висот. Дизайн циферблата грунтується на стилі «фьюжн», в якому поєднуються, здавалося б, несумісні деталі. Розбурхавши світ незвичайним ремінцем з каучуку з ванільним запахом, компанія Hublot експериментує з комбінуванням різних матеріалів. У годиннику переплітаються кераміка і золото, кевлар і титан, а також каучук, платина і нержавіюча сталь. Циферблати в годиннику прикрашаються Гільйошування і дорогоцінним камінням. Hublot Big Bang chronograph - цей годинник мають нагороду на виставки Geneva Watchmaking Grand Prix 2005, як краще дизайнерське рішення. Корпус годинника Big Bang прикрашений 493 діамантами від фірми Wesselton. Вартість годинника 1 млн $.

Вартість годинника 1 млн $

На четвертому місці рейтингу розмістилася компанія Jaeger LeCoultre На четвертому місці рейтингу розмістилася компанія Jaeger LeCoultre. Висока вартість оригінальних годин швейцарської торгової марки є її своєрідною візитною карткою. Такий надійний і якісний механізм перевершив всі очікування. Кожна одиниця вироби підлягає самим різним етапам обробки, завдяки чому вони максимально стійкі до ударів. Професійна збірка і ретельно підібрані деталі роблять годинник довговічними і функціональними. Jaeger-LeCoultre Hybris Mechanica à Grande Sonnerie за ціною 1,47млн $, найдорожчі в компанії. Годинники зібрані з 1300 деталей, деякі з них відповідають за те, щоб видзвонювати ту ж саму мелодію, що куранти лондонського Big Ben.

Швейцарський годинниковий будинок Vacheron Constantin зумів заслужити бездоганну репутацію, завдяки відмінній якості і шикарним зовнішнім даним. Марка була заснований в 1755 році. Тоді молодий і недосвідчений годинникар в нотаріальній конторі оформив договір найму підмайстер. І практично відразу послугами стали користуватися представники аристократії (наприклад, дружини Наполеона). Цей бренд став популярним завдяки не зовсім звичайного поєднанню консервативної класики і яскравих сучасних стилів. Символом оригінального годинника прийнято вважати мальтійський хрест. Висока вартість даних виробів обумовлена ​​тим, що в процесі їх виробництва використовуються високоякісні матеріали, дорогоцінні камені і художній розпис. Годинники Vacheron Constantin Tour de l'Ile були випущені до 250 річного ювілею Vacheron Constantin. На створення моделі майстрам знадобилося 10 000 годин роботи. Годинники Tour de l'Ile від Vacheron Constantin вважаються найскладнішими в світі і складаються з 834 деталі. Їх вартість становить 1.500.000 $.

000 $

Друге місце зайняла німецька компанія Lange & Sohne. Вона відома як одна з найдорожчих серійних виробників годин. Наручний годинник від Lange & Sohne призначені для справжніх цінителів високої якості. Кожна модель відрізняється досконалим зовнішнім виглядом і довговічним механізмом. Всі екземпляри виготовляються із застосуванням золота, платини і дорогоцінного каміння. Особливою привабливості годинах надає гравірування. А ручна шліфування та полірування робить зовнішній вигляд ще більш акуратним і благородним. Такі годинники є своєрідною ознакою того, що людина має високий статус і репутацію. Найдорожчий екземпляр від Lange & Sohne Grand Complication був оцінений в $ 2.5 млн. Годинник оснащений секундоміром, календарем і показом місячних фаз.

Годинник оснащений секундоміром, календарем і показом місячних фаз

І лідером нашого рейтингу стає швейцарська торгова марка Patek Philippe. Компанія була заснована в 1839 році простим поляком-іммігрантом Антонієм Патеком і його неймовірно талановитим приятелем французом Адріаном Філіпом. Годинники цієї марки вважаються найдорожчими в світі, а символом бренду є хрест іспанського ордена Калатрави. Їхні вироби відрізняються досконалим дизайном, унікальною механічною конструкцією і бездоганною надійністю. Для виготовлення кожного екземпляра застосовуються різні нестандартні матеріали. Найдорожча модель Patek Philippe була продана за 11 млн $. Patek Philippe Henry Graves Supercomplication - цей годинник були зроблені на замовлення нью-йоркського банкіра Генрі Грейвза, який хотів мати найскладніші години в світі. На виконання замовлення пішло близько 5 років 900 деталей.

На виконання замовлення пішло близько 5 років 900 деталей

Тож не дивно, що найбагатша людина в Україні за версією журналу Forbes Рінат Ахметов має в своєму арсеналі годинник цієї марки. Йому належить Patek Philippe Minute Repeater. Це дорогі платинові астрономічний годинник з колекції Grand Complications. Вони мають вічний календар, вказівник фаз місяця, репетир, турбійон. Виготовлені з платини або білого золота, сапфірове скло. Ремінець зі шкіри алігатора.

Новости