Топ 10 найпопулярніших джинсових брендів в світі

У джинсів довга історія. Перші моделі створювалися для робітників, і тільки через роки цей незамінний сьогодні атрибут перекочував в fashion-індустрію. На зорі їхньої популярності було важко уявити, що коли-небудь джинсові бренди змагатимуться за увагу публіки, доб'ються приголомшливого успіху і зможуть заробити мільйони. Якщо Ви збилися з ніг у пошуках джинсів, які будуть ідеально сидіти на Вас, то варто подивитися моделі, представлені на на сайті інтернет-магазину ShopArt. Тут зібрані найактуальніші, якісні і модні речі з деніму. Сьогодні з'явилося так багато фірм, що випускають джинсовий одяг, що ми вирішили трохи розповісти про ті бренди, які заслужив найбільшу популярність у модниць всього світу.

1. Італійський бренд Miss Sixty був утворений в дев'яностих роках. У той час магазини були заповнені моделями унісекс, а дизайнерові Вічі Хассану хотілося створити штани з деніму саме для жінок, це бажання вплинуло і на появу в назві торгової марки слова «Miss», що стосується «Sixty», то і воно не випадково. Епоха 60-х надихнула модельєра на створення колекції, його надихала оптимістичність і вільний дух того періоду. Це відбивається і в сучасних моделях.

2. Diesel спеціалізується на виробництві різної одягу та аксесуарів, але як і раніше асоціюється саме з джинсами. Компанія орієнтується на молодь. Активні і цілеспрямовані - ось хто носить речі від Diesel. Відмінною особливістю моделей з деніму від цієї торгової марки є ширінька на болтах, зустрічаються і джинси з потертостями, в деяких реалізується ефект разношенной. Жоден сезон не обходиться без появи нової колекції від Diesel.

У джинсів довга історія

3. У числі зірок, які першими продемонстрували любов до джинсів Levi's, Марлон Брандо, Елвіс Преслі і Мерлін Монро. Багато популярних джинсові бренди намагалися скласти конкуренцію компанії Levi's, але вона залишалася лідером. Люди, які цінують комфорт, але при цьому не втрачають можливість одягнутися красиво, обов'язково виберуть речі саме цієї торгової марки.

4. Слідом за компанією Levi's створенням джинсового одягу став займатися бренд Lee. Він стояв біля витоків сходження речей з деніму на п'єдестал моди. Сьогодні ці три літери на брюках, сорочках, шортах і інших елементах гардеробу означають високу якість і актуальний тренд.

5. Ще один світовий «джинсовий» лідер - бренд Wrangler. У шістдесятих його засновники взяли орієнтир на Європу. У той час як Levi's і LEE захопили американський ринок, Wrangler перебрався за океан і підкоряв молодь на чужому континенті. Звернути на себе увагу одязі з деніму було досить легко, адже вона відрізнялася особливим стилем. Дізнатися джинси від Wrangler можна по кишені для дріб'язку, розташованому вище звичайного, і двом додатковим лямок на поясі.

6. Mustang Jeans - сильне назву для сильного бренду. Його міць ховається в неперевершеному стилі. Це перший європейський бренд, який став випускати речі з деніму. Намагаючись бути несхожим на американських конкурентів, творець торгової марки весь час знаходився в пошуку нових ідей, схоже це було зведено в правило, адже і до цього дня кожна колекція Mustang Jeans неповторна.

7. Ще один європейський бренд, який заробив собі ім'я на виробництві одягу з деніму - Pepe Jeans. Стрімкий розвиток було пов'язано з орієнтацією на молодіжну аудиторію. Шанувальників цієї торговельної марки приваблювала якась недбалість, яка присутня в моделях Пепе. Боротьба з «правильністю», модними стереотипами і тим, що прийнято носити, подобається і сучасним бунтівникам.

8. У 1983 році на модній арені з'являється турецький бренд Colin's. З родинного бізнесу швидко виросла ціла імперія. Свого часу засновники торгової марки зробили правильний хід, пустивши коріння на російському ринку, витіснивши відомі американські бренди. Colin's орієнтується на молодих людей 15-35 років. У колірній гамі бренду превалюють синій, блакитний і білий відтінки.

9. Джинси пов'язують зі стилем кежуал, найбільш яскраво його представляють речі від Only. Одяг з деніму, що випускається під цим брендом, зручна і оригінальна. Вона дозволяє створювати яскраві образи на кожен день.

10. Перші дизайнерські джинси з'явилися в Guess. Одяг з деніму протягом всієї історії бренду створювалася саме для молоді. Охарактеризувати продукцію цієї торгової марки можна по-різному, але чого про неї не скажеш, так це, що вона нудна. Кожен новий сезон Guess випускає унікальні в своєму роді моделі.

Це найпопулярніші бренди джинсів в світі, але в онлайн-магазині ShopArt Ви знайдете ще більше торгових марок, які випускають якісну брендовий одяг, заслуговує вашої уваги.

Новости