Top-9 зарубіжних інтернет-магазинів дитячого одягу

Ті, хто часто подорожує по Європі, напевно помічали, скільки цікавих марок одягу - особливо дитячої - до сих пір не представлено в Росії. На щастя, зараз є інтернет-магазини дитячого одягу з оригінальним асортиментом і можливістю доставки в Петербург.

В наш огляд не ввійшли (за одним винятком) інтернет-магазини з США: на жаль, вони частіше за все не відправляють в Росію замовлення безпосередньо. Є, звичайно, схеми замовлення через посередників, але це вже тема для окремої статті. Також ми не стали включати в огляд відомих китайських інтернет-магазини, сконцентрувавшись на незвичайних і не дуже відомих в Росії європейських майданчиках.

Також ми не стали включати в огляд відомих китайських інтернет-магазини, сконцентрувавшись на незвичайних і не дуже відомих в Росії європейських майданчиках

Babyshop.com - масштабний мультибрендовий інтернет-магазин зі складом в Швеції, справжній подарунок для маленьких модників і їх батьків. На сайті представлено більше сотні брендів: від всесвітньо відомих, на кшталт Esprit, Levi's Kids і Young Versace, до цікавих і якісних локальних марок. Купити можна не тільки одяг і взуття, а й будь-які інші товари для дітей від 0 до 10 років: коляски, автокрісла, іграшки, меблі, текстиль. Ціни залежать від конкретних брендів; в будь-якому випадку, рекомендуємо моніторити розділ розпродажів, де запросто можна купити бажане зі знижкою в 50-60%.

Сайт магазину повністю русифікований, забезпечений докладними інструкціями про оплату, доставку, повернення товару та інших деталях замовлення; окремі розділи присвячені розмірним сіток одягу і взуття для різних брендів. На випадок, якщо питання все-таки залишилися, працює російськомовна служба підтримки. Ціни дані в євро, вже за вирахуванням ПДВ (25%). Оплатити замовлення можна картами VISA, MasterCard і Eurocard; конвертація в євро відбудеться за курсом вашого банку.

Доставка безкоштовна при замовленні від 99 євро (якщо сума менше, доставка обійдеться в 9 євро). В середньому посилки йдуть від Стокгольма до Петербурга за пару тижнів.

Всі моделі шиються з дорогих натуральних матеріалів - органічного бавовни, кашеміру, мериносової вовни. Варто вся ця краса, на жаль, дорого: сукні - в середньому 500 крон (5000 руб.), Сорочки - 450 крон (4500 руб.). Ще 52 крони (520 руб.) Доведеться заплатити за доставку в Росію. Способи оплати - Visa, Master Card, Maestro.

Вся дитячий одяг Vertbaudet практична і багатофункціональна: у курток відстібаються підкладки та капюшони, у штанів регулюється довжина, комбінезони зроблені з тканин, надовго зберігають вигляд.

У сайту немає російськомовної версії, зате є вбудована можливість показувати ціни в рублях (просто виберіть рублі в настройках в лівому верхньому кутку екрану). Велюрові комбинезончики для немовлят коштують тут від 770 руб., Футболки і толстовки - від 550 руб., Сукні від 1000 руб. Багато речей на зразок футболок, водолазок і толстовок продаються різнокольоровими комплектами по дві-три штуки - так виходить ще дешевше. Періодично бувають масштабні розпродажі зі знижками до 60%. Розмірні сітки можна знайти на сайті. До оплати приймаються картки Visa і Master Card; доставка в Росію варто 5.90 євро.

Ще один інтернет-магазин з Данії POMPdeLUX : Стильна повсякденний одяг приємних натуральних кольорів. Речі розраховані на дітей у віці від 1 до 12 років; в каталозі є все від шкарпеток і білизни до зимових курток. Якість на висоті: ідеальні шви, м'які щільні матеріали.

У магазину цікава цінова політика: щоб повністю розпродати колекції, тут іноді практикують кілька хвиль знижок - 25%, через пару тижнів - 50%, а потім і зовсім 70%. Таким чином, в кінці розпродажі речі, і так не надто дорогі, можна купити зовсім за безцінь (але потрібно розуміти, що чим більша знижка - тим менше вибір і тим складніше знайти річ в потрібному розмірі).

До оплати приймаються картки Visa і Master Card. Доставка в Росію досить дорога (20 євро), але зате при покупці магазин автоматично віднімає ПДВ (близько 20%).

Ще одна деталь: для різних країн діють різні версії сайту, і наявність товарів там може значно відрізнятися. При замовленні з Росії слід вибрати міжнародну (англомовну) версію і орієнтуватися на її асортимент: замовити товари з інших версій сайту все одно не вдасться.

Sucre d'Orge - французький бренд, який виробляє одяг, взуття та аксесуари для самих маленьких. Особливо багато тут одягу для малюків до року, і вся вона настільки чарівна, що чинити опір імпульсивних покупок майже неможливо. Стримують хіба що ціни: від 32 до 50 євро за костюмчик для новонародженого, ще 25-35 євро - за крихітний кардиган (але якщо зловити розпродаж або акцію, можна заощадити до 50% від вартості речі).

Крім іншого, бренд знаменитий своїм взуттям, створеної за участю ортопедів і педіатрів, і дивно красивими аксесуарами і іграшками для дітей до року. Є в магазині і одяг для дітей від 2 до 8 років: але її небагато і вона зовсім не така мила (зате, правда, і коштує дешевше).

Доставка в Росію в цьому інтернет-магазині, правда, досить дорога: близько 20 євро.

Англійська on-line магазин Bilaboo , Який спеціалізується на одязі французьких дизайнерів (але не тільки) для дітей від 0 до 12 років. Тут знайдуться і дитячі колекції відомих «дорослих» марок (Kenzo, Marc Jacobs, DKNY), і роботи незалежних дизайнерів, і невідомі в Росії локальні бренди. Вартість залежить від конкретної марки, але в цілому тут не дуже дешево.

Інтернет-магазин французької марки Tape à l'oeil , Що спеціалізується на авторської одязі для дітей і підлітків. Слоган бренду - Original Kids: яскрава, стильна, цікава одяг на кожен день. Вибір вражає: є одяг для новонароджених, колекції для малюків у віці від 3 до 36 місяців, одяг для тінейджерів, окремі підгрупи з одягом для свят і вечірок. Ціни нижче середнього: футболки та інший трикотаж від 4 євро, джинси від 12, пальто від 30. І це не рахуючи розпродажів, які проходять тут перманентно: великі, з максимальною уцінкою - в січні і червні, менш масштабні - круглий рік.

Окремо хочеться відзначити зручний інтерфейс і цікавий функціонал сайту: докладні розмірні сітки, лукбук, що дозволяє побачити кожну річ на моделі, і навіть можливість створення вітальної листівки на спеціальному бланку, якщо ви замовляєте річ в подарунок (до речі, в цьому випадку ваше замовлення безкоштовно загорнутий в подарункову упаковку). Крім того, на сайті можна оформити членство в клубі постійних покупців, що дає масу додаткових бонусів: участь у спеціальних акціях, знижки, подарунки.

Оплатити покупку можна за допомогою карт Visa і Mastercard або аккаунта PayPal. Вартість доставки в Росію - 10 євро (але іноді, під час розпродажів, при покупці від 100 євро пропонується безкоштовна доставка).

0

0

5250

Новости