Топ найдорожчих світових брендів одягу

Модний одяг, взуття , Зі смаком підібрані аксесуари в усі часи були не тільки способом самовираження, а й можливістю підкреслити свій статус. З їх допомогою проявляли свою індивідуальність, наявність (або відсутність) смаку, приналежність до певної групи і демонстрували рівень своїх доходів. Саме тому багато хто прагне підкреслити свій статус одягом і взуттям від найдорожчих світових брендів. Про останніх і піде мова в нашій статті. Ми розповімо про десятці найдорожчих дизайнерів, які підкорили весь світ.

Модний одяг, взуття

На десятому місці опинився Версаче. Свою популярність цей бренд одягу завоював завдяки «елітним» клієнтам, а простіше кажучи «зірок» світу музики і кіно. Саме завдяки тому, що такі знаменитості як Мадонна, Дженніфер Лопес, Тіна Тернер, Елтон Джон, Елізабет Херлі і багато інших регулярно з'являються на різних церемоніях, показах та інших заходах в розкішному вбранні від Версаче, ця марка зайняла своє почесне місце на «Олімпі моди »і є одним з десяти найдорожчих брендів одягу.

Дев'ята позиція в цьому топі за Бербери. Ця компанія на ринку вже більш півтора сотні років і весь цей час тримає марку першості, не втрачаючи своєї популярності і не поступаючись конкурентам ні на крок.

Восьме місце за Армані. Ця торгова марка тримає руку на пульсі моди вже не один десяток років і славиться своїми стильними, вишуканими і в той же час практичними колекціями одягу, які припадають до душі як сучасної молоді, так і впливовим чоловікам і жінкам, які бажають підкреслити свій смак і продемонструвати високий статус .

Італійський бренд Дольче і Габбана в цьому рейтингу сьомий. На шляху до своєї популярності ця торгова марка пішла тим же шляхом, що і Версаче, і доклала всіх зусиль, щоб якомога більше знаменитих людей і улюбленців публіки стали їх клієнтами.

Шоста позиція в рейтингу найдорожчих світових брендів одягу по праву належить Гуччі. Цей законодавець моди настільки пізнаваний і популярний у всьому світі, що не потребує навіть в рекламі.

На п'ятому місці топа Діор. Цей будинок моди має досить широкий діапазон інтересів і спеціалізується не тільки на виготовленні одягу і взуття, але на всіляких аксесуарах, парфумерії, косметичних засобах і навіть дорогоцінних прикрасах.

Четверте місце за Шанель. Цей бренд одягу вже давно став синонімом моди і стилю, а вміння поєднувати розкіш і комфорт зробило цю торгову марку дійсно затребуваною і успішною.

Третю позицію в цьому рейтингу по праву займає Прада - бренд, який асоціюється з якістю, розкішшю і високим статусом.

Друге місце серед найдорожчих брендів світу посідаємо Луї Віттон, спеціалізуючись на виготовленні фірмового взуття , Годин, дорогоцінних прикрас, стильних аксесуарів і сонцезахисних окулярів.

Очолює рейтинг найдорожчих і статусних брендів одягу Оскар де ла Рента. Цей будинок моди не витрачає на сили на створення повсякденних нарядів або банальних речей, а створює справжні витвори мистецтва.

матеріал підготовлений a-zone.com.ua

Новости