Топ-5 навушників USB Type C

  1. Baseus B51 USB Type C
  2. LeEco USB Type-C
  3. NewBee NB-T1
  4. Xiaomi USB Type-C
  5. JBL Reflect Aware C Earphones

Смартфони з роз'ємом USB Type C існують вже пару років, а ось навушників для них не так вже й багато. Першими і практичними єдиними в пам'яті з'являються Xiaomi USB Type-C, але не ними одними живе людина! Не вірите? Тоді швидше дивіться нашу нову добірку в блозі Funduk.ua

ua

Baseus B51 USB Type C

З компанією Baseus, а точніше - її навушниками , Ми познайомилися в цьому місяці і залишилися ними більш ніж задоволеними. Обидві моделі, що потрапили в наші чіпкі білячі лапки, залишили приємні враження, так що ми просто не могли не звернути свою і вашу увагу ще й на цю модель.

Футуристичний обтічний дизайн, корпусу з алюмінію, глянцеві чорні вставки, великий зручний пульт - про дизайн виробник явно не забув подбає. Про звуці, до речі, теж: всередині Baseus B51 USB Type C стоять не тільки відносно великі динаміки, але і чіп Sony DAC, який мінімізує втрати якості, видаючи 24-бітове звучання.

Про звуці, до речі, теж: всередині Baseus B51 USB Type C стоять не тільки відносно великі динаміки, але і чіп Sony DAC, який мінімізує втрати якості, видаючи 24-бітове звучання

LeEco USB Type-C

Бренд LeEco знаком нашим читачам і глядачам по Відеоогляд на каналі Funduk. Зазвичай ми розповідаємо про їх смартфонах, але в цей раз мова підчепити про навушниках. Крім бюджетности, ця модель здатна запропонувати технологію CDLA (Continual Digital Lossless Audio), яка дозволяє гарнітурі видавати звук без втрат в битности і якості.

До слова, під однією назвою у LeEco ховаються відразу двоє навушників - вакуумні затички і накладні міського типу, так що насправді в добірці у нас не 5, а цілих 6 цікавих моделей.

До слова, під однією назвою у LeEco ховаються відразу двоє навушників -   вакуумні затички   і накладні міського типу, так що насправді в добірці у нас не 5, а цілих 6 цікавих моделей

NewBee NB-T1

Ще одна модель з технологією CDLA, здатна видавати звучання в форматі 96K / 24bit. Прості зовні корпусу виконані з кераміки, яка додатково покращує якість звучання, попутно роблячи посадку пристрою в вухах більш приємною, а зовнішній вигляд пристрою - не настільки вже й простим.


Xiaomi USB Type-C

Останньою з бюджетних ми хочемо все-таки згадати модель від Xiaomi, як найпопулярнішу і одну з найдешевших. В описі цієї моделі немає згадки якихось крутих технологій, але звучить вона дуже і дуже приємно - з насиченими басами, високими і опрацьованими середніми частотами. При цьому корпусу навушників виконані з титанового сплаву, а кабель посилений спеціальної опліткою, так що Xiaomi USB Type-C виглядають чи не ефектніше інших. Ну і ще один плюс цієї моделі - купити Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro Type-C дуже просто, достатньо замовити у нас, в інтернет-магазині Funduk.ua.


JBL Reflect Aware C Earphones

замикає п'ятірку навушників USB Type C одна з кращих за своїми можливостями, але далеко не бюджетна модель від JBL. Що в ній хорошого? Ергономічна продумана форма з додатковими фіксаторами, стильний дизайн, міцний кабель із захистом від сплутування, мікрофон з шумозаглушенням і фірмовий відмінний звук.

Не вірите?
Що в ній хорошого?

Новости