ТОП 5 смартфонів 2017 (початок 2018 г.) до 200 $ з Китаю (з Аліекспресс)

2017-й рік підходить до завершення і саме час підбивати підсумки. Сьогодні я розповім вам про 5 кращих смартфонах з цінником до 200 доларів, які побували у мене на огляді в році, що минає. У 2018 р принаймні в першій його половині, багато хто з них також будуть актуальні. Відразу скажу, все апарати - «китайці», тому що топові бренди як завжди ломлять ціни і в цьому ціновому діапазоні не можуть запропонувати нічого по справжньому цікавого.

Ви повинні розуміти, що дана версія ТОП - це моя версія і в неї увійшли тільки ті моделі, які я тримав в руках і які я вважаю максимально привабливими по співвідношенню ціни і характеристик. З іншого боку, практично всі хіти цього цінового сегмента у мене побували на огляді. Посилання на надійних і кращих продавців з адекватними цінами шукайте нижче. Також в завершенні буде перераховано ще кілька гідних апаратів, які не ввійшли в ТОП з яких-небудь причин. Будемо дивитися по зменшенню ціни - від дорогих до дешевших.

MEIZU M6 NOTE (повний огляд ТУТ >> )

Зовсім недавно я вам про нього все розповів і навіть зробив окреме порівняння з Xiaomi Mi5X , Який не увійшов до цього рейтингу за ціновим порогу. M6 Note потрапив в даний ТОП завдяки наявності бюджетної модифікації з накопичувачем на 16 ГБ, яка зараз стоїть в Китаї 160 $ ​​з гаком. Та й середня версія на 32 ГБ вже опустилася в ціні нижче 200 $.

Ця модель вийшла зовсім недавно і стала справжнім проривом для Meizu. Нарешті то ми побачили процесор Snapdragon в зв'язці з оболонкою Flyme. Цю парочку зараз можна спостерігати тільки в Meizu M6 NOTE. Енергоефективний 625-й Snapdragon + батарея на 4000 мАч - що ще потрібно для повного щастя? Камера? Так і вона тут непогана, подвійна, з підтримкою 4K-відеозйомки і портретного режиму. Бракує тільки 2-кратним збільшенням. Але ладно ... Зате є шикарна 16-мегапіксельна Фронталки. M6 Note тільки починає набирати обертів, він ще навіть не вийшов на міжнародний ринок і максимальні продажі він покаже вже в 2018 році. Це смартфон на перспективу.

XIAOMI REDMI NOTE 4X (повний огляд ТУТ >> )

Справжній хіт 2017 р який з'явившись в продажу на початку весни, відразу став бестселером і до сих пір показує відмінні продажу і буде також добре продаватися на початку 2018 го року, якщо ціни не злетять вгору через зменшення стоків. Як і в Meizu M6 Note, ми тут маємо Snapdragon 625 і потужну батарею на 4100 мА і все це справа одягнене в металевий корпус. Камера середнього рівня, але і не погана.

Модифікації на будь-який гаманець і відрізняються вони, як правило, запасами пам'яті. Молодший Redmi Note 4X на 16 ГБ можна взяти навіть дешевше, ніж за 130 $, а ціна за старшу версію на 64 ГБ не виходить за рамки 200 $. Є ще варіант Redmi Note 4 з процесором Helio X20, але він менш привабливий для покупки.

LEECO COOL 1 І COOL Changer 1C ( огляд ТУТ >> )

Ще один відмінний смарт з низьким цінником, потужним залізом і хорошою автономністю - прямий конкурент Redmi NOTE 4X і плід співпраці таких брендів, як LEECO і COOLPAD. Тут ми отримуємо процесор Snapdragon 652. Недолік - немає підтримки карт пам'яті, але 32 ГБ вбудованої пам'яті багатьом буде достатньо, та й варіант на 64 ГБ теж був у продажу.

Модифікація Cool 1 має широкі чорні рамки по периметру дисплея і досить пристойну подвійну камеру. А ось версія Cool 1C не має чорних рамок - це плюс, але в ній одиночна камера - для кого-то може бути мінус. Ще один недолік - ці смартфони працюють на кастомних прошивках і не отримують оновлення ПЗ від виробника. Але все мінуси перекриваються низькою ціною, яка зараз знаходиться в районі 130 доларів. Швидше за все, це останні стоки і на початку 2018 року Cool 1, як мені здається, зникне з продажу.

LEECO LE S3 ( огляд LE S3 X522 ТУТ >> )

Можна по різному ставитися до компанії LeEco, яку постійно штормить в фінансовому плані і яка перестала випускати нові смартфони. Але складно заперечувати той факт, що тільки вони змогли створити реальну конкуренцію Xiaomi на початку 2017 го року, випускаючи доступні смартфони на потужному залозі. Так, здулися ... Але смартфони залишилися.

Le S3 - ця модель доступна в декількох версіях. Модифікація X522 була у мене на огляді, вона відрізняється наявністю досить продуктивного процесора Snapdragon 652 + маємо 3 ГБ ОЗУ і накопичувач на 32 ГБ, але без можливості установки карт пам'яті. Модифікація X626 працює на процесорі Helio X20 від Mediatek, але має камеру серйозніше - на 21 Мп від Sony. Тут також не буде підтримки від виробника в плані оновлення ПЗ, та й самі смартфони - це залишки, які китайці розпродають за дуже привабливими цінами, лише трохи перевищує 100 доларів. Якщо і купувати Le S3, то зараз, потім може бути пізно.

XIAOMI REDMI 4X (огляд ТУТ >> )

До цього моменту всі смартфони мого ТОПу володіли 5.5-дюймовими екранами і я просто не міг не включити в список обраних найвдаліший на мій погляд 5-дюймовий бюджетник, що минає. Якщо у вас є в кишені 110-120 $ або грубо кажучи 7000 рублів і потрібен порівняно невеликий і збалансований смарт, то Redmi 4X - те, що треба.

Відмінний баланс характеристик і ціни, спритний процесор від Qualcomm, вражаюча автономність і осудна, як для такої ціни, 13-мегапіксельна камера з сенсором від Samsung. Кращий компактний бюджетник 2017 - це про нього.

ДОБАВКА

Через об'єктивні причини в ТОП не ввійшов Redmi 4 PRO - я його вважаю одним з найбільш вдалих моделей від Xiaomi за весь час існування цієї компанії. Але даний апарат з 2016 року, він вже не виробляється і його неможливо купити, принаймні, за адекватною ціною. Але якщо знайдете - можна сміливо брати.

Також я не включив до рейтингу Honor 6X , Огляд якого я також робив в 2016 році, але цей смартфон масово став продаватися саме в 2017-му, зараз він коштує дешевше, ніж на старті продажів - хороший апарат з гідною камерою і якщо ви не граєте в вимогливі ігри, можете сміливо його розглядати до покупки.

Сподобалася навесні і модель Honor 8 Lite , Але це варіант для тих, кого влаштовує скляний корпус, а в цілому апарат залишив позитивні враження.

Трохи не дотягнув до потрапляння в ТОП Xiaomi MI MAX 2 - він коштує трохи більше 200 $ і якщо потрібна велика лопата з шикарною автономністю, то це відмінний варіант.

Ще один цікавий смарт з великою батареєю на 625-му драконі і з AMOLED екраном - Lenovo P2, але він теж зовсім трохи не проходить за ціною. Його у мене на огляді не було, але в групі ВК і на Youtube ви засипали мене проханнями зробити його огляд, тому недавно я оформив на нього замовлення і пізніше обов'язково вам про нього розповім.

ДЕ КУПИТИ MEIZU M6 NOTE:

- кращі продавці на Aliexpress: РАЗ >> , ДВА >> , ТРИ >> , ЧОТИРИ >> , П'ЯТЬ >>

ДЕ КУПИТИ XIAOMI REDMI NOTE 4X:

- кращі продавці на Aliexpress: РАЗ >> , ДВА >> , ТРИ >> , ЧОТИРИ >>
- в магазині GEARBEST >>

ДЕ КУПИТИ COOL 1:

- кращі пропозиції на Aliexpress: РАЗ >> , ДВА >> , Все пропозиції у продавців на АЛІ >>

ДЕ КУПИТИ LEECO LE S3:

- кращі пропозиції LE S3 X626 на Aliexpress: РАЗ >> , ДВА >> або в GEARBEST >>
- всі модифікації на Аліекспресс >>

ДЕ КУПИТИ XIAOMI REDMI 4X:

- кращі пропозиції на Aliexpress: РАЗ >> , ДВА >> , ТРИ >> , в Tmall з доставкою з РФ >> або в магазині Banggood >>

ДЕ КУПИТИ HONOR 6X:
- кращі пропозиції на Aliexpress: РАЗ >> , ДВА >> або в магазині GearBest >>

ДЕ КУПИТИ HONOR 8 LITE:
- кращі пропозиції на Aliexpress: РАЗ >> , Усе варіанти на Алі >> або в Росії в зв'язкових >> і в магазині М-ВІДЕО >>

ДЕ КУПИТИ XIAOMI MI MAX 2:
- кращі пропозиції на Aliexpress: РАЗ >> , ДВА >> , Всі варіанти на АЛІ >>

ДЕ КУПИТИ LENOVO P2:
в даний момент недоступний за адекватною ціною

Економія З НАЙКРАЩИМИ Кешбек-сервіс:

- універсальний Кешбек-СЕРВІС >> з безліччю інтернет-магазинів
- зручне розширення для браузера від Letyshops для відстеження Кешбек і динаміки зміни цін в магазинах і на АЛІ ВСТАНОВИТИ ТУТ >>
- Кешбек-СЕРВІС >> з максимальним% повернення при покупках на Аліекспресс

ВІДЕО ВЕРСІЯ ТОПу:

i-shoppers.net

Енергоефективний 625-й Snapdragon + батарея на 4000 мАч - що ще потрібно для повного щастя?
Камера?

Новости