ТОП найпотрібніших гаджетів для розвитку дітей

  1. Електронний конструктор
  2. Набір юного електронщика
  3. Робот - конструктор
  4. 3D ручка
  5. портативний мікроскоп
  6. USB мікроскоп

Сучасні гаджети бувають самої різної спрямованості і розраховані для різних вікових груп. Вони бувають розважальними, і для роботи. Однією з найпопулярніших вікових груп у виробників всіляких пристроїв є діти. Як йдеться на дітях і їх потреби зараз можна дуже «добре» заробити, часом забувши про користь для дитини. Виробники, як правило, випускаючи цікавий, яскравий, барвистий гаджет розраховують на те, що дитина в малому віці не може точно визначити, навіщо йому потрібна та чи інша штука, а може реагувати тільки на її колір або форму. Однак далеко не всі гаджети та іграшки не приносять користі і в нашій сьогоднішній статті ми постаралися підібрати дійсно потрібні пристрої для дітей, які допоможуть їм краще розвинути свою уяву або отримати нові знання.

Електронний конструктор

Сучасні гаджети бувають самої різної спрямованості і розраховані для різних вікових груп

У швидко розвивається сучасному світі людині часом доводиться освоювати і дізнаватися тисячі нових навичок з різних професій. Однак освоїти принципи роботи електронних пристроїв сьогодні дитина може, навіть починаючи з 5 - 6 років. Для цього достатньо придбати електронний конструктор, який допоможе вашому малюкові більш докладно розібратися в основах електроніки шляхом проведення різних складальних робіт і мініатюрних дослідів. З цим конструктором дитина зможе навчитися шукати гвинтики, підбирати необхідні лампочки, зрощувати дроти і навіть навчитися паяти. Конструктор буде надзвичайно цікавий не тільки дітям, а й в якійсь мірі дорослою, особливо для спільного з дитиною часу. Також варто відзначити, що конструктор має кілька модифікацій, які поступово ускладнюються і, освоївши один варіант, ви можете просто - напросто придбати наступний з даної серії.

Набір юного електронщика

Також хорошим гаджетом для дитини стане «Набір юного електронщика», який навчить його майстерності пайки. Чим гарний даний набір, так це тим, що в комплекті вже є все необхідне для освоєння пайки, а саме паяльник, кусачки, мультиметр, пінцет. Також в комплекті є електронні набори, які власне потрібно змайструвати. Спеціальні навчальні брошури підкажуть і наочно покажуть, як саме і в якій послідовності проводити роботи. Погодьтеся, що це набагато цікавіше, ніж допустимо, сидіти перед комп'ютером. Працюючи з таким набором, дитина поступово розвивається і більш глибоко дізнається основи фізики, завдяки чому на уроках матеріал засвоюється краще і стає зрозуміліше.

Робот - конструктор

Ще одним надзвичайно цікавим гаджетом для дитини можна назвати робот - конструктор. Напевно, всі бачили художній фільм «Термінатор», де кіборг у виконанні Шварценнегера демонструє роботу своєї руки. Так ось робот - конструктор це, по суті, те ж саме, тільки у вас вдома. Робот може обертатися на 270 градусів по вертикалі і горизонталі, а також стискати і розтискати руку. Дитина зможе відчути себе на своєрідному конвеєрі зі збору тієї чи іншої продукції. Крім того робот не займає багато місця, а при бажанні його можна залишити в потрібному положенні, наприклад затиснути в механізмі зошити або підручник, щоб вони не заважали на столі. Одним словом, купа позитивних емоцій при складанні та роботі з таким конструктором забезпечена не тільки самим дітям, а й їхнім батькам. Коробка з конструктором має яскраву і привабливу обкладинку, правда варто пам'ятати, що для роботи робота потрібні 4 батарейки, так що не забудьте їх придбати.

3D ручка

Даний гаджет - іграшка відмінно підійде для тих малюків, які хочуть спробувати свої сили в малюванні. Принцип роботи такий ручки дуже простий - вам достатньо підключити ручку до зарядного пристрою і трохи почекати. Потім потрібно вибрати потрібний колір пластикової зволікання, просто вставивши її в ручку. Ручка, зробивши нагрів, повідомить про це, і ви можете малювати рідким пластиком на будь-якій поверхні, а також виробляти дрібні технічні ремонтні роботи зі зламаними іграшками або іншими пристроями, які складаються з пластика. Дискомфорту при роботі з ручкою немає, так як її конструкція захищена від перегріву. Крім того зручно, що ручка важить зовсім небагато і має дисплей на якому відображається температура з режимом роботи. Для початку творчого подорожі виробник настійно рекомендують освоїти прості геометричні фігури, а тільки потім приступати до більш складним елементам. Даний гаджет підходить для дітей від 8 років, але за участю дорослих цей показник знижується до 5 - 6 років. Відмінно розвиває, а головне оригінальний і в чому - то навіть самобутній гаджет, відмінно підходить в якості подарунка.

портативний мікроскоп

Будь-яка дитина в шкільні роки, що раніше, що зараз хоче мати мікроскоп для більш детального вивчення дрібних об'єктів або різних живих істот. Правда технології не стоять на місці і зараз існують кілька альтернативних варіантів заміни мікроскопу. До числа таких гаджетів, можна віднести портативний відео - мікроскоп. Він володіє дисплеєм для того, щоб можна було побачити, що саме ви знімаєте або збільшуєте. Камера пристрою має сенсор на 5 Мпікс з 500 - кратним збільшенням. Завдяки такому зуму можна з легкістю розгледіти навіть найдрібніші деталі. Крім того, мікроскоп невеликий і відмінно уміщається в будь-якій сумці, а значить він завжди буде з вами. Передавати отримане зображення або відео можна як на ПК, так і на телевізор. Необхідні кабелі для цього вже йдуть в комплекті. Збереження записаних матеріалів можливо на карту Micro SD, адже слот для неї встановлений в гаджеті. Крім того є мікрофон, а значить можна відразу на «ходу» коментувати знімається матеріал. Нам здається даний гаджет відмінно підійде не тільки для власних наукових пошуків, а й для організації різного роду навчального процесу.

USB мікроскоп

Іншою альтернативою стандартному мікроскопу є USB мікроскоп. ВІН дуже мініатюрний і відмінно підходить для вивчення монет або проведення домашніх наукових досліджень. Дитина, напевно залишиться задоволений отриманим гаджетом. Достатньо лише приєднати його до USB порту комп'ютера, і він готовий до роботи. Роздільна здатність матриці становить 2 Мпікс з інтерполяцією до 5. Зум цього мікроскопа дорівнює 200х. Є підсвічування, що складається з LED індикаторів для роботи при поганому освітленні. Відео також записується в дозволі 5 Мпікс. Зручний і не займає багато місця гаджет.


У висновку можна відзначити, що представлені вище гаджети та іграшки, безсумнівно стануть хорошим подарунком для вашої дитини. Особливо з огляду на той факт, що більшість сучасних дітей більшу частину часу проводить біля комп'ютера граючи в PC гри. Розвиватися, отримуючи необхідні знання про навколишнє середовище і предметах, обов'язково для дитини. Погодьтеся, що запропонований нами варіант розвитку урізноманітнює дозвілля малюка і привнесе в нього пізнавальне різноманітність. Всі згадані гаджети існують в продажу і представлені в мережі магазинів «Даджет» .


З повагою,
команда Техноконтроль


Новости