Топ товарів Xiaomi: кращі розумні гаджети

  1. Окуляри Xiaomi TS
  2. Ручка Xiaomi Mijia
  3. Рукавички Xiaomi Wool Touch Gloves
  4. Парасолька Xiaomi Umbrella
  5. Сидіння для унітазу Smartmi Smart Toilet Seat
  6. Дитячий робот-конструктор Xiaomi MITU DIY
  7. Кільце-кронштейн для смартфона Xiaomi Ring
  8. Набір викруток Xiaomi Wiha 24in1
  9. Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum 1st Generation
  10. Зубна щітка Xiaomi DOCTOR-B Deep Cleaning Toothbrush
  11. Підлогові ваги Xiaomi Smart Scale
  12. Температурний датчик Xiaomi Mijia Temperature Humidity Sensor
  13. Температурний датчик Xiaomi Mijia Temperature Humidity Sensor
  14. Електрична зубна щітка Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush
  15. Камера спостереження Xiaomi Mijia Smart 1080P WiFi IP Camera
  16. Вентилятор Xiaomi Smartmi Wind Floor Fan
  17. Обігрівач Xiaomi Smartmi Smart Electric Heater
  18. висновок
  19. Гребінець Mi Home yueLi

бренд Xiaomi став дуже популярним з кількох причин. Зокрема, китайці не втомлюються популяризувати свою торгову марку, випускаючи нетиповий для себе товар. Якщо людина купила смартфон Xiaomi, то це непоганий привід для того, щоб придбати і якийсь додатковий аксесуар. І мова не про чохлі або портативному акумуляторі. Представляємо вашій увазі підбірку продукції Xiaomi, яку точно не стала б випускати інша технологічна компанія.

Окуляри Xiaomi TS

Окуляри Xiaomi TS

Робота багатьох жителів Росії так чи інакше пов'язана з комп'ютером. На жаль, далеко не кожен монітор можна налаштувати таким чином, щоб екран видавав найменшу кількість блакитних відтінків, згубно впливають на зір. Але позбутися синього кольору і ультрафіолету допомагає використання комп'ютерних очок від Xiaomi. Помічено, що цей аксесуар значно знижує втому очей, якщо людина тривалий час дивиться на монітор або будь-яке інше пристрій з РК-дисплеєм.

У китайських інтернет-магазинах можна знайти і більш дешеві комп'ютерні окуляри. Але продукт від Xiaomi виділяється на їх фоні самонастраивающейся носової подушкою, завдяки якій очки ідеально сидять на будь-яку особу. Також аксесуар має надлегкими і зручними вушними дужками. Окуляри випускаються в трьох розмірах, при виборі конкретного варіанту слід орієнтуватися на спеціальну таблицю, присутню на сторінці з товаром.

Купити окуляри Xiaomi TS

Ручка Xiaomi Mijia

Ручка Xiaomi Mijia

Для тих, хто ще не розучився писати від руки, компанією Xiaomi проводиться власна ручка. Усередині цього аксесуара знаходиться гелевий стрижень, який залишає м'який і добре помітний слід чорного кольору, ширина якого не перевищує 0,5 мм. Корпус самої ручки має біле забарвлення - практично фірмовий для китайського виробника. Втім, для покупки доступний і чорний варіант, тільки знайти його складніше. Діаметр аксесуара становить 9,5 мм - цей параметр можна назвати ідеальним для захоплення пальцями. Виріб має металевою кліпсою, що дозволяє закріпити ручку на кишені сорочки.

Судячи з відгуків, ручка здорово пише, що немає ніяких претензій і до механізму вироби. А досить висока вартість аксесуара пов'язана з тим, що комплектуючі поставлялися з Японії і Швейцарії.

Купити ручку Xiaomi Mijia

Рукавички Xiaomi Wool Touch Gloves

Рукавички Xiaomi Wool Touch Gloves

Жителі Росії повинні по достоїнству оцінити рукавички від Xiaomi, завдяки яким руки виявляться в теплі навіть в лютий мороз. Трикотажний виріб випускається в трьох колірних варіантах - найцікавіше виглядають сірі рукавички з візерунком у вигляді сніжинки. Також доступні два розміри - чоловічий і жіночий.

Як же рукавички пов'язані зі світом високих технологій? Все дуже просто: вони не потрібно знімати з руки, щоб управляти смартфоном. Тобто, екран продовжить сприймати дотику користувача. По крайней мере, це правило може бути застосовано до вказівного і середнього пальців.

Купити рукавички від Xiaomi

Парасолька Xiaomi Umbrella

Парасолька Xiaomi Umbrella

Відвідуючи фірмовий магазин Xiaomi, найменше очікуєш побачити в ньому парасолю. Але раз компанія почала випускати рукавички, то чому б не запустити виробництво парасольки? Не можна сказати, що виріб вийшов видатним. Так, аксесуар створюється з надлегкої водонепроникної тканини, що відрізняється міцністю і довговічністю. Так, спеціальне покриття забезпечує збереження чорного кольору протягом багатьох років. Не можна причепитися і до скелету парасольки - в Xiaomi зробили вибір на користь скловолокна та алюмінію, які ніколи не покриються іржею. Однак тут немає Bluetooth-колонки або якихось інших технічних "примочок", що точно розчарує деяких шанувальників компанії. Через це парасольку практично не виділяється серед продукції конкурентів.

Проте, якщо потрібне придбання якісного парасольки, то продукт від Xiaomi - це кращий вибір. Під час тестування виріб пройшов через 1000 відкриттів і закриттів.

Купити парасольку Xiaomi Umbrella

Сидіння для унітазу Smartmi Smart Toilet Seat

Сидіння для унітазу Smartmi Smart Toilet Seat

У компанії Xiaomi є окремий суббренд Smartmi, під яким поширюється всіляка побутова техніка для дому, що володіє тими чи іншими розумними функціями. Найбільш цікавим виробом випущеним дочірньою компанією є сидіння для унітазу, наділена величезною кількістю умінь. Зокрема, воно підігріває воду в бачку, щоб очищення унітазу відбувалася більш ефективно. Ще користувач може відрегулювати зону змиву. Також сидіння очищає інтимні місця самої людини, який вирішив скористатися унітазом. Реалізована тут і функція масажу.

До складу сидіння входить фільтр PP, створений з бавовни. У зв'язку з цим боятися води, яка використовується для миття, не варто - вона чистіша за ту, що надходить в душ. Додатково сопло обробляється ультрафіолетовим світлом, що повністю вбиває безліч бактерій. Корпус сидіння має вологозахист по стандарту IPX4 - це забезпечує максимальну довговічність. Єдиним недоліком сидіння для унітазу від Xiaomi є висока вартість, яка становить приблизно 15 тис. Рублів. Якщо згадувати новинки Xiaomi 2017 року, то сидіння для унітазу - це найбільш оригінальний продукт.

Купити сидіння для унітаза Smartmi

Дитячий робот-конструктор Xiaomi MITU DIY

Дитячий робот-конструктор Xiaomi MITU DIY

Гаджети Xiaomi включають в себе цікаве пристрій, який неможливо було зустріти в інтернет-магазинах ще кілька років тому. Це повноцінний робот, який спочатку потрібно зібрати. Пристроєм можна керувати зі смартфона, на манер якогось квадрокоптера. До складу девайса входять гіроскоп, роторний двигун і чотири порти USB Type-C . До останніх можна підключити датчики кольору, ультразвуку та інфрачервоного світла. Купувати датчики доведеться окремо.

Робот створювався з металу, пластику та інших матеріалів. Пересування пристрою забезпечує акумулятор ємністю 1700 мАг. Вага робота не перевищує 800 г. Виробник стверджує, що ця іграшка повинна сподобатися не тільки дітям, а й багатьом дорослим. Головна перевага вироби - в варіативної збірці. Тобто, робот може бути у вигляді динозавра, автомобіля, літака - все залежить від фантазії користувача. Кращі варіанти збірки вказані в інструкції.

Купити робот Xiaomi MITU DIY

Кільце-кронштейн для смартфона Xiaomi Ring

Кільце-кронштейн для смартфона Xiaomi Ring

зазвичай під кільцями для смартфона маються на увазі аксесуари з вбудованим NFC-чипом. Але виріб від Xiaomi служить зовсім для інших цілей. Цей аксесуар відрізняється мініатюрними розмірами - мішатися або відволікати увагу кільце точно не буде. Вага колечка не перевищує 10 м Словом, виріб легко можна кинути в кишеню, навіть пришитий до сорочки. Але ще простіше колечко прикріпити до задньої спинки смартфона. Власне, саме для цієї мети служить даний аксесуар. Під час розмови палець просовується в кільце, після чого можна не переживати про те, що телефон вислизне з руки. Також виріб можна використовувати в якості підставки, переглядаючи відео з максимальним комфортом.

Кільце не більше якогось брелка. Найбільш популярним варіантом є аксесуар, пофарбований в колір шампанського, але доступна і версія з сріблястим корпусом. А головною перевагою вироби можна вважати низьку вартість, що не перевищує 350 рублів. Товари Xiaomi рідко стоять так дешево!

Купити кільце-кронштейн від Xiaomi

Набір викруток Xiaomi Wiha 24in1

Набір викруток Xiaomi Wiha 24in1

При розборі смартфонів і інших електронних гаджетів потрібно маленька викрутка. І навіть не одна, адже візерунки на різних гвинтах можуть бути абсолютно різними. Найкраще зі своїм завданням справляється набір викруток - це коли рукоятка має безліч змінних біт. Зокрема, на просторах китайських інтернет-магазинів можна знайти набір Xiaomi Wiha.

Виріб здається дуже дорогим. Висока ціна обумовлена ​​високоякісними матеріалами, з яких виготовлені всі біти - в основному це сталь S2 з твердістю до 60 HRC. Що стосується ручки, то її робили з алюмінієвого сплаву. Також рукоятка має антикорозійним покриттям. Тут навіть сам ящик для біт і рукоятки створені з алюмінію! Словом, служити такий набір, що складається з 24 викруток, буде вічно, що робить покупку вельми вигідною.

Купити набір викруток Xiaomi Wiha

Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum 1st Generation

Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum 1st Generation

Зараз все більша кількість компаній розпочинає виробництво роботів-пилососів. Чи не могла не випустити подібний прилад і Xiaomi. Пристрій під назвою Mi Robot Vacuum продається приблизно за 17 тис. Рублів, що не можна назвати якоюсь величезною сумою. За ці гроші покупець отримає розумний девайс з силою всмоктування 2000 Па. Правильне переміщення по дому роботу-пилососу забезпечує лазерний датчик відстані, скануючий навколишній простір 1800 разів в секунду. Також до складу пристрою увійшли три процесора, які відстежують стан в режимі реального часу. Вони ж відповідають за побудову ідеального маршруту.

Девайс працює за допомогою системи вакуумної очистки, використовуючи принцип торнадо. Під час прибирання розумний гаджет долає будь-які перешкоди, висота яких не перевищує 2 см. За збереження меблів і стін турбуватися не варто - контур робота має 2-міліметровий гумовий бампер. Ще до складу даного гаджета входять чотири датчика захисту від падіння - перед сходами пристрій точно зупиниться. Управляти пилососом можна зі смартфона, на який потрібно лише встановити спеціальний додаток. Під корпусом девайса знаходиться акумулятор ємністю 5200 мАч, чого вистачає для будинку загальною площею до 250 м2.

Купити робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum

Зубна щітка Xiaomi DOCTOR-B Deep Cleaning Toothbrush

Зубна щітка Xiaomi DOCTOR-B Deep Cleaning Toothbrush

Якщо один з конкурентів Xiaomi зайнятий випуском зубної пасти (докладніше читайте в історії LG ), То китайці вирішили виробляти зубну щітку. Ніякими розумними технологіями ця річ не наділено - щітка не може вібрувати або видавати ультразвук. Замість цього китайська компанія вирішила зробити ставку на продуману конструкцію. Виріб має оптимальну еластичність, а щетина тут розміщена під кращим кутом до зуба. На рукоятці є спеціальна область, яка не дасть пальцях прослизати. Але головна перевага щітки в тому, що виріб створювалося з екологічно чистих матеріалів.

Замовити щітку від Xiaomi можна тільки в інтернет-магазинах, на це доведеться витратити більше 500 рублів. Дорого? Не зовсім, адже за ці гроші надається набір з чотирьох щіток різних кольорів.

Купити зубну щітку Xiaomi DOCTOR-B

Підлогові ваги Xiaomi Smart Scale

Підлогові ваги Xiaomi Smart Scale

Якщо людина стежить за фігурою, то без використання ваг не обійтися. Раніше практично всіх влаштовували традиційні механічні варіанти. Потім з'явилися електронні пристрої, здатні виводити на свій дисплей показання з точністю до 100 г. Це дозволяє не втрачати час на вглядиваніе в звичайну шкалу з ледь помітними поділами. Тепер же на світ стали з'являтися нові підлогові ваги, здатні синхронізуватися зі смартфоном. Наприклад, це вміють робити Xiaomi Smart Scale.

Пристрій має корпус традиційного для китайської фірми білого кольору. У нижній частині розташовуються гумові ніжки, що не дозволяють ваг ковзати по поверхні. Найцікавішою особливістю пристрою є відсутність ЖК-дисплея. Однак якщо на ваги встати - результат все ж відобразиться, цифри будуть показані світлодіодами. Ще гаджет здатний похвалитися товстим захисним склом, яке зобов'язане витримати людину вагою до 150 кг.

Інформація з вагів автоматично передається на смартфон, будь це Android або iPhone . Для синхронізації використовується Bluetooth. Завантажувати фірмовий додаток не обов'язково - свідчення терезів розуміють багато програми для фітнесу . Наприклад, дані автоматично заносяться в Samsung Health.

Купити ваги Xiaomi Smart Scale

Температурний датчик Xiaomi Mijia Temperature Humidity Sensor

Температурний датчик Xiaomi Mijia Temperature Humidity Sensor

Датчик температури Xiaomi Mijia Bluetooth Temperature Humidity Sensor отримав компактний круглий форм-фактор з дисплеєм. На ньому відображається температура повітря і вологість. Якщо вірити виробникові, то датчик Xiaomi заміряє показники кожну секунду і фіксує навіть мінімальні дані в 0,1 градус і 0,1% вологості. Це пристрій легко вішається на стіну будинку, на роботі, у дворі, на веранді або в дитячій. Апарат синхронізується з фірмовим додатком через вбудований Bluetooth-модуль.

Купити Xiaomi Mijia Temperature Humidity Sensor

Температурний датчик Xiaomi Mijia Temperature Humidity Sensor

Температурний датчик Xiaomi Mijia Temperature Humidity Sensor

Безконтактний термометр Xiaomi Mijia JXB - 310 iHealth Thermometer вміє міряти температуру протягом однієї секунди, а його похибка становить всього 0,1 градус. Пристрій забезпечили інфрачервоним датчиком, який вимірює температуру тіла на відстані трьох сантиметрів від нього. Тому гаджет зручно використовувати, якщо є діти.

Отримана інформація виводиться на вбудований LCD-екран. Xiaomi Mijia iHealth Thermometer працює від батарейок, не вдалося підключитися до смартфонів і тому абсолютно автономний.

Купити Xiaomi Mijia iHealth Thermometer

Електрична зубна щітка Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush

Електрична зубна щітка Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush

Електрична зубна щітка Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush чистить зуби не тільки щетинками, а й ультразвуком. Її максимальна швидкість становить 31000 пульсацій в хвилину. Верхні щітки змінні і є спеціальний режим самоочищення. Гаджет також забезпечили парочкою режимів чистки зубів.

Обсяг вбудованого акумулятора - 700 мАг. Заявлений час зарядки - 12 годин. Якщо вірити творцям, то повного заряду вистачить на 72 хвилини роботи. Корпус Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush захищений від води за стандартом IPX7. Вага всієї конструкції - 113 грамів.

Купити Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush

Камера спостереження Xiaomi Mijia Smart 1080P WiFi IP Camera

Камера спостереження Xiaomi Mijia Smart 1080P WiFi IP Camera

Смарт-камера спостереження Xiaomi Mijia Smart 1080P WiFi IP Camera вміє знімати FullHD-відео з кутом огляду в 360 градусів. Пристрій забезпечили захистом від вібрацій, безшумним поворотом камери, можливістю установки на стелю або стіну, а також системою нічного бачення. «Розумна» камера спостереження транслює відео на кодеку H.265. На ньому значно менше перешкод і краще зображення при онлайн-трансляції.

Xiaomi Mijia Smart 1080P WiFi IP Camera працює через фірмовий додаток Xiaomi. Її також можна використовувати в зворотну сторону і спілкуватися з ким-то, як і за допомогою звичайної веб-камери. Для більшої безпеки тут встановлена ​​система оповіщення та датчик руху.

Купити Xiaomi Mijia Smart 1080P WiFi IP Camera

Вентилятор Xiaomi Smartmi Wind Floor Fan

Вентилятор Xiaomi Smartmi Wind Floor Fan

За заявою творців їх «розумний» підлоговий вентилятор Xiaomi Smartmi ZLBPLDS03ZM Wind Floor Fan вміє імітувати природний вітер. Усередині пристрою варто акумулятор на 2800 мАг, тому вентилятор може працювати без мережі і стояти буквально в будь-якому зручному для користувача місці. Заявлений час автономної роботи - 16 годин. Керувати апаратом можна через фірмовий додаток. Там же є запуск або вимикання в запрограмований час.

Купити Xiaomi Smartmi Wind Floor Fan

Обігрівач Xiaomi Smartmi Smart Electric Heater

Обігрівач Xiaomi Smartmi Smart Electric Heater

Смарт-обігрівач Xiaomi Smartmi Smart Electric Heater оснащений LCD-екраном і кнопками управління, а вбудований Wi-Fi-модуль дозволяє працювати з пристроєм через фірмовий додаток. «Розумний» обігрівач працює на максимальній потужності в 1600 Вт і здатний охопити для обігріву до 20 квадратних метрів.

Купити Xiaomi Smartmi Smart Electric Heater

висновок

Такий список топ товарів, що випускаються Xiaomi, з якого виключені смартфони і розумні годинник. Звичайно, це не повний перелік. Згадати ще можна було б про кросівках, дитячому термометрі, валізах, сумках, рюкзаках, всілякої одязі, подушці для подорожей і багато іншого. Однак тоді стаття розтягнулася б до нелегкотравних розмірів.

Виключено з добірки

Гребінець Mi Home yueLi

Гребінець Mi Home yueLi

Розумні гаджети Xiaomi складаються і з аксесуарів для дівчат. Зокрема, саме слабка стать частіше за все користується масажною гребінцем. А саме таку гребінець випустили китайці, наділивши її електронними комплектуючими. На відміну від продається в найближчому магазині госптоварів вироби, Mi Home yueLi забезпечує повноцінний масаж голови. Справа в тому, що пристрій наділене повноцінними вібромотор, що працюють від пари AA-батарейок, що поставляються в комплекті. «Їжачок» у гребінця вийшов максимально еластичним, ідеально огинаючи голову. При цьому вони не дряпає шкіру, що теж важливо.

Має пристрій і ще одну функцію. Гребінець здатна знімати з волосся статичну електрику. Це особливо актуально в зимовий період часу, коли доводиться носити всякі шапки і шарфи. Словом, такий аксесуар дозволить зберігати ідеальну зачіску якомога довше.

Купити гребінець Mi Home yueLi

Як же рукавички пов'язані зі світом високих технологій?
Але раз компанія почала випускати рукавички, то чому б не запустити виробництво парасольки?
Дорого?

Новости