ТОП-ПРИЗНАЧЕННЯ В «ГАЗПРОМ ВИДОБУТОК листопадового»

Ігор Крутиков очолив ТОВ «Газпром видобуток Небраска», повідомили 25 березня галузеві джерела Ігор Крутиков очолив ТОВ «Газпром видобуток Небраска», повідомили 25 березня галузеві джерела.

Раніше цю посаду займав Костянтин Степовий, який призначений на посаду заступника начальника Департаменту ВАТ «Газпром». Департамент курирує видобуток газу, газового конденсату та нафти.

ТОВ «Газпром видобуток Небраска» - 100-процентне дочірнє товариство ВАТ «Газпром». Розташоване в Пуровском районі Ямало-Ненецького автономного округу. Підприємство веде видобуток і підготовку газу на власних ліцензійних ділянках - Вингапуровском, Комсомольському, Західно-Таркосалинском, Вингаяхінском, Єти-Пуровском родовищах, а також надає послуги з видобутку і підготовки газу на Губкинском і Муравленковского родовищах. В рамках програми розробки малих родовищ Товариством освоюються ліцензійні ділянки в Свердловській області. В ході реалізації Східної газової програми облаштовуються Кшукское і Нижньо-Квакчікское газоконденсатні родовища, ведуться роботи з облаштування Чаяндінского нафтогазоконденсатного родовища в республіці Саха (Якутія). Річний обсяг видобутку становить близько 70 млрд. Кубометрів. На підприємстві працюють понад 3,8 тис. Чол.

джерело: Нафтогаз

Новости