Топ-5 колекцій макіяжу весна 2017

  1. Lancome Absolutely Rôse Spring 2017 Makeup Collection
  2. Stila Glitter Underground Collection Spring 2017
  3. Clarins Spring 2017 Contouring Perfection Collection
  4. Givenchy Spring 2017 Point D'Encrage Collection
  5. Bobbi Brown Spring 2017 Havana Brights

Весна - моя улюблена пора року, в тому числі і завдяки новинкам косметичних брендів

Весна - моя улюблена пора року, в тому числі і завдяки новинкам косметичних брендів. І хоча цієї весни сама знакова колекція, на мою думку, вийшла у Lancome, іншим компаніям теж є чим порадувати своїх шанувальників. Нижче я зібрала топ-5 найкрасивіших колекцій макіяжу весни 2017.

Lancome Absolutely Rôse Spring 2017 Makeup Collection

Lancome Absolutely Rôse Spring 2017 Makeup Collection

Перші ластівки весняної колекції Lancome почали з'являтися ще в листопаді минулого року, і вже тоді всі завмерли в очікуванні чогось неймовірно красивого і незвичайного. І Lancome не підвели!

Зіркою колекції стала пудра-хайлайтер Lancome La Rôse Blush Poudrer, випущена у вигляді квітки троянди з красивим напиленням.

Крім пудри, в колекцію увійшли:

  • кисть-кабукі Lancôme La Rose à Poudre Parisian Kabuki
  • палетка тіней Lancôme La Palette La Rose
  • олівець для очей Lancôme Le Crayon Miracle у відтінку Perlmutt (перламутровий)
  • рум'яна-кушон Lancôme Cushion Blush Subtil в відтінках 00 Highlighter (хайлайтер), 02 Rose Lemonade (лілово-рожевий відтінок) і 024 Sparkling Famboise (мерехтливий яскраво-рожевий)
  • тіні в стіках Lancôme Ombre Hypnose Stylo в відтінках 20 Rose Lumiere (сяючий рожевий), 21 Girs Ruban (попелястий), 22 Or Rose (рожеве золото), 23 Rose Pastel (лілово-рожевий)
  • рідка підводка для очей Lancôme Grandiose Liner в відтінках 04 Magenta (фуксія), 09 Boise de Rose (деревно-рожевий)
  • туш для вій Lancôme Grandiose Mascara у відтінку 10 Bois de Rose (деревно-рожевий)
  • подвійні олівці-блиски для губ Lancôme Parisian Lips Le Stylo в відтінках 01 Bonjour Bonheur (червоно-рожевий), 02 Rose Mon Amour (лілово-рожевий), 03 Je M'Appelle Rose (блідо-ліловий), 04 Rendez-Vous a Paris (персиково-кораловий)
  • шейкери для губ Lancôme Juicy Shaker в відтінках 010 Snow-Tilly (шіммерний білий), 303 Cloudy Candy (сяючий лілово-рожевий), 343 Top Gum (персиково-рожевий).

Купити засоби з колекції можна в інтернет-магазинах Lookfantastic тут

Stila Glitter Underground Collection Spring 2017

Stila Glitter Underground Collection Spring 2017

Весняна колекція американського бренду Stila натхненна диско-ерою 70-х, тому об'єднала в собі різні текстури, кольору і види покриттів.

У колекцію Stila Glitter Underground Collection Spring 2017 увійшли:

  • рідкі тіні-металік Stila Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eye Shadow в відтінках Rose Gold Retro (рожеве золото з сріблястими блискітками), Kitten Karma (колір шампанського з сріблястими і мідними блискітками), Smoldering Satin (насичений коричневий з сріблястими блискітками), Diamond Dust (срібло з різнокольоровими блискітками), Gold Goddess (античне золото з сріблястими блискітками), Smoky Storm (світле олово з сріблястими блискітками), Molten Midnight (чорними з сріблясто-золотими блискітками), Bronzed Bell (бронза з сріблясто-мідними блискітками), Violet Vixen (фіолетовий з фіолетово-синіми блискітками), Ballet Baby (світло-розо вий з сріблястими блискітками)
  • хайлайтер Stila Heaven's Hue Highlighter в відтінках Kitten (шіммерний нюдово-рожевий), Transcendence (молочно-рожевий з яскравим сяйвом), Bronze (для створення ефекту легкого загару)
  • рідка губна помада Stay All Day Liquid Lipstick в відтінках Firenze (Warm Dusty Rose), Perla (Soft Rosy Nude), Rubino (Deep Red), Angelo (Soft Peachy Nude), Biscotti (Taupe Brown)
  • гліттерное покриття для губ Stila Glitterati Lip Top Coat в відтінках Transcend (прозорий рожевий з різнокольоровими блискітками pink, multi-color sparkle) і (прозорий блиск в ягідними блискітками)
  • палетка тіней Stila the Matte 'N Metal Eye Shadow Palette з 12 відтінками тіней з матовим і металевим покриттям

Купити засоби з колекції можна в інтернет-магазинах Lookfantastic тут , Cult Beauty тут і Beauty Bay тут

Clarins Spring 2017 Contouring Perfection Collection

Clarins Spring 2017 Contouring Perfection Collection

Clarins вирішили відзначитися і випустити в своїй весняній колекції не зовсім весняну палетку тіней в сірій гамі, палетку для контурінга (нарешті 🙂) і дуже незвичайну ручку-олівець, яка вже дуже схожа на ті автоматичні ручки, якими ми писали в школі.

Отже, в колекцію Clarins Spring 2017 Contouring Perfection Collection увійшли:

  • палетка для контурінга Clarins Face Contouring Palette & Palette з хайлайтер світло-бежевого відтінку, бронзера і рожевих рум'ян
  • ручка з підводками для очей і губ Clarins 4-Colour All-in-One Pen Eyes & Lips. У цій інноваційної ручці заховані відразу чотири олівця: чорного, темно-коричневого і синього кольорів для очей і нейтральний відтінок для губ.
  • 4-кольорова палетка для очей Clarins 4 Colour Eyeshadow Palette з тінями перлового, синьо-сірого, сірого і темно-сірого відтінків
  • кремові тіні для очей Clarins Ombre Iridescente в відтінках 08 Silver White (перловий), 09 Silver Rose (ніжно-рожевий) і 10 Silver Grey (темне срібло)
  • помади для губ Clari ns Joli Rouge Brilliant в відтінках 31 Tender Nude (нюдовий беж), 32 Pink Fuchsia (яскраво-рожевий) і 33 Soft Plum (сливовий).

Купити засоби з колекції можна в інтернет-магазині Selfridges тут

Givenchy Spring 2017 Point D'Encrage Collection

Givenchy Spring 2017 Point D'Encrage Collection

Весняна колекція Givenchy просто дихає весною - багато рожевого, легкого і повітряного.

До колекції увійшли:

  • хайлайтер для особи Givenchy Highlighter Memoire de Forme у відтінку No.01 Pink Ink (світло-рожевий)
  • розсипчаста пудра для обличчя Givenchy Prisme Libre Travel у відтінку No.01 Mousseline Pastel
  • поживне масло для губ Givenc hy Huile Irresistible for Lips у відтінку No.01 Fuchsia Ink (фуксія)
  • вінілова під горілка для очей Givenchy Liner Vinyl у відтінку No.5 Black Blue Ink (синяво-чорний)
  • топове покриття для вій Givenchy Encre a Cils у відтінку No.2 Blue Ink (синій)
  • лак для нігтів Givenchy Le Vernis No.31 Purple Ink (фіолетово-ліловий)

Купити засоби з колекції можна в інтернет-магазині Sephora тут (Міжнародної доставки немає)

Bobbi Brown Spring 2017 Havana Brights

Bobbi Brown Spring 2017 Havana Brights

Весняна колекція макіяжу Bobbi Brown Spring 2017 Havana Brights виконана в нейтральних коралово-нюдових відтінках, тому відрізняється на тлі більшості представлених косметичних новинок.

До колекції увійшли:

  • палетки для макіяжу особи (бронзер, рум'яна і хайлайтер) Bobbi Brown Illuminating Cheek Palettes в відтінках Peach і Guava
  • кремові помади з напівматовим покриттям Bobbi Brown Art Stick Liquid Lipstick в відтінках Havana Coral (кораловий), Pink Punch (насичений рожевий) і Papaya (ягідний)
  • олівець для губ Bobbi Brown Art Stick в відтінках Sunset Orange (оранжево-червоний), Electric Pink (ягідний) і Brown Berry (коричневий)
  • двосторонні кремові тіні в стіках Bobbi Brown Dual-Ended Long-Wear Cream Shadow Sticks в відтінках Peach Mimosa / Taupe, Truffle / Bronze, Greige / Midnight, Dusty Mauve / Malted Pink і Pink Sparkle / Heather Steel
  • міні-кисть для обличчя Bobbi Brown Mini Face Blender Brush

Купити засоби з колекції можна в інтернет-магазині Bobbi Brown тут (Міжнародної доставки немає).

А яка весняна колекція сподобалася найбільше вам? Що плануєте купити?

Схожі записи

А яка весняна колекція сподобалася найбільше вам?
Що плануєте купити?

Новости