Топ-5 популярних пилососів дешевше 2 000 2000.ua

  1. Samsung SC-4325
  2. Zelmer Voyager Twix ZVC 335 ST
  3. Mystery MVC-+1122
  4. Karcher WD 3
  5. Gorenje VC 2102 BCYIV
  6. поділіться

На сторінках каталогу описів і цін E-Katalog представлено близько 1000 моделей пилососів, що продаються в українських інтернет-магазинах. Проаналізувавши переваги інтернет-аудиторії, експерти порталу визначили п'ять найбільш затребуваних моделей бюджетних пилососів. Пропонуємо вашій увазі їх короткий огляд.

Samsung SC-4325

На сторінках каталогу описів і цін E-Katalog представлено близько 1000 моделей пилососів, що продаються в українських інтернет-магазинах

Серед недорогих пилососів відвідувачі Е-Каталог найчастіше віддають перевагу моделі Samsung SC-4325. Цей компактний і легкий (всього 4,2 кг) пилосос оснащений пилозбірником об'ємом 1,3 л, що працює за системою «циклон». Споживаючи 1600 Вт енергії, SC-4325 розвиває потужність всмоктування до 350 Вт - досить гідний показник. В комплекті три стандартні насадки: комбінована (підлога / килим), щілинна та пилова.

За даними E-Katalog, ціна пилососа Samsung SC-4325 в інтернет-магазинах стартує з 1900 грн.

Zelmer Voyager Twix ZVC 335 ST

Цей пилосос також працює за системою «циклон». Він менш потужний в порівнянні з Samsung SC-4325, однак має більш місткий контейнер для збору пилу (1,5 л) з індикатором заповнення. Zelmer Voyager Twix ZVC 335 ST також оснащується фільтром тонкого очищення, здатним вловлювати з повітря не тільки пил і більші частки, але навіть пилок рослин і шкідливі мікроорганізми. Ще одна перевага пилососа - турбощітка в комплекті поставки.

Мінімальна ціна в інтернеті - близько 1900 грн.

Mystery MVC-+1122

Mystery MVC-+1122 - простий і дешевий пилосос з мішком-мішком багаторазового використання. Великі колеса моделі дозволяють з легкістю пересуватися по будь-яким покриттям. Пилосос має солідну, як для своєї ціни, потужність (Потужність 1400 Вт) і комплектується трьома стандартними насадками.

Мінімальна ціна в інтернеті - близько 750 грн.

Karcher WD 3

WD 3 - один з найдоступніших пилососів в лінійці легендарного німецького виробника. Його габаритний корпус має циліндричну форму, зберігати пилосос можна тільки у вертикальному положенні. Усередині корпусу розміщений величезний мішок-мішок об'ємом 17 л. Пилосос Karcher WD 3 призначений тільки для сухого прибирання, проте його можна використовувати для збору пролитої води (відповідна насадка входить в комплект). Також модель комплектується щілинний і спеціальної паркетної насадками. Споживана потужність - 1000 Вт.

Мінімальна ціна в інтернеті - близько 1900 грн.

Gorenje VC 2102 BCYIV

Замикає рейтинг п'яти популярних бюджетних пилососів Gorenje VC 2102 BCYIV. Це ще один «ціклоннік» з пилозбірником об'ємом 1,7 л. Як і Zelmer Voyager Twix ZVC 335 ST, він володіє високоефективним HEPA-фільтром для очищення повітря. Gorenje VC 2102 BCYIV - найпродуктивніший агрегат серед представлених в нашому списку: його споживана потужність досягає 2100 Вт, а потужність всмоктування - 400 Вт. Пилосос отримав систему плавного пуску двигуна, покликану захистити побутову техніку від різких стрибків струму в електромережі. У набір входять чотири насадки, одна з яких призначена спеціально для прибирання м'яких меблів.

Мінімальна ціна в інтернеті - близько 1800 грн.

Примітка: ціни на пилососи порівнювалися з допомогою сайту ek.ua, дані актуальні на момент створення статті.

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ

поділіться

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Новости