ТОП-5 українських моделей: коли краса підкорює світ

ТОП-5 українських моделей ТОП-5 українських моделей   Дата народження: 31 марта 1988 років Ріст: 178 см Вага: 54 кг Параметри: 89-60-90 Альона Османова стала популярною в 2007 році - тоді з нею уклали контракт Prada

Дата народження: 31 марта 1988 років Ріст: 178 см Вага: 54 кг Параметри: 89-60-90 Альона Османова стала популярною в 2007 році - тоді з нею уклали контракт Prada. В той сезон дівчина пропрацювала на 70 показах! З тих пір Олена - звана модель на світових подіумах і обкладинках. Вона була ексклюзивною моделлю для MarcJacobs і VeraWong, брала участь в рекламних кампаніях DKNY, Lacoste, Ballantyne. Османова навіть засвітилася в шоу Опри Уїнфрі, де розповіла про історію свого успіху. Зараз вона заробляє близько $ 40 тис. За вихід, і це не дивлячись на пару зайвих кілограмів, які, здається, дівчині тільки на-віч!

За вихід, і це не дивлячись на пару зайвих кілограмів, які, здається, дівчині тільки на-віч

Дата народження: тисячу дев'ятсот дев'яносто один Зріст: 173 см Вага: 44 кг Параметри 78-57-81 Анна родом з Харкова, і моделлю вона стала на шляху до університету. Дівчинку випадково побачили скаути модельного агентства і запросили на кастинг. У модель Руденко перетворилася в секунду, а Україну вона покинула практично відразу. Славу їй принесла рекламна кампанія Blugirl Beachwear Молінарі. Зараз Анна працює у Франції, їй пророкують велике майбутнє в якості фотомоделі, тому що до подіумів дівчина трохи «не дотягнув» ростом.

Зараз Анна працює у Франції, їй пророкують велике майбутнє в якості фотомоделі, тому що до подіумів дівчина трохи «не дотягнув» ростом

Дата народження: 28 листопада 1990 Зріст: 180 см Вага: 46 кг Параметри: 80-58-88 Марію помітила керівник харківського модельного агентства просто на вулиці. Тоді дівчинці було 17 років і вона просто гуляла з бабусею. Кові з настороженістю поставилася до пропозиції жінки спробувати себе в модельному бізнесі, але погодилася. Шлях до успіху був стрімким - пара зйомок в Харкові, ще кілька в Києві - і Маша полетіла в Париж, де вже через три місяці ходила по подіуму разом зі світовими моделями і брала участь в показах YSL, Givenchy, Nina Ricci, Dries Van Noten. Її називають слов'янським ельфом через надзвичайно виразних очей і пророкують велике майбутнє.

Її називають слов'янським ельфом через надзвичайно виразних очей і пророкують велике майбутнє

Дата народження: 10 июля 1985 Зріст: 180 см Вага: 50 кг Параметри: 81-61-86.5 Наталія Гоций - переможниця міжнародного конкурсу Ford Supermodel of the World в 2004 році - саме цей момент можна вважати першим кроком до величезного успіху. Вона прикрашала обкладинки французького Elle, італійського Marie Claire, брала участь в показах у Dior, Dolce & Gabbana, Крістіана Лакруа, Діани фон Фюрстенберг, Gucci, Оскара де ла Ренти, Валентино, Вів'єн Вествуд, Марка Джейкобса і інших геніїв моди. У Наталі є дитина, але навіть після його народження вона повернулася в роботу. Зараз вона практично не буває в Києві. У 2007 році її звинуватили в анорексії - тоді вага моделі становив всього 47 кг. Але, як запевнила Гоций, це сталося тому, що їй не було коли поїсти, а зовсім не через хворобу. Гонорар Наталії коливається в районі $ 60-70 тис за вихід.

Гонорар Наталії коливається в районі $ 60-70 тис за вихід

Дата народження: 15, грудня 1986 Зріст: 175 см Вага: 45 кг Параметри: 84-58-84 Сніжана Онопка входить в ТОП-10 найуспішніших моделей світу. Її кар'єра склалася всього за два роки - стільки дівчині знадобилося, щоб пробитися зі звичайного донецького модельного агентства до світових подіумів. У вісімнадцять років Онопка вже стала обличчям рекламних кампаній Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Shiseido, Gucci, Lanvin, Prada, Calvin Klein і Dolce & Gabbana. Один вихід моделі на подіум коштував близько $ 60-70 тис., І її буквально «розривали» пропозиції від модних будинків. Зараз Сніжана щаслива в шлюбі - в 2011 році модель вийшла заміж за донецького бізнесмена Миколу Щура. Ми ж сподіваємося, що красуня не віддасть всю себе сім'ї, і буде продовжувати кар'єру.

Весь світ цінує українську красу, і ні для кого не секрет, що наші дівчата є одними з найпривабливіших представниць слабкої статі на планеті. Одного разу наш знайомий іноземець сказав, що коли він приїжджає в Україну, складається враження, що кожна друга дівчина працює топ-моделлю.

На жаль чи на радість, але це не так. Кому-то визначено долею підкорювати світові подіуми, іншим же - виховувати діток вдома. Але від роду занять як зовнішня, так і внутрішня краса українок не блідне.

Сьогодні ми вирішили розповісти тобі про тих жінок, які познайомили світ з української красою. Ці моделі підкорили всіх не тільки своєю ефектною зовнішністю, але і освіченістю, мудрістю і особливим шармом. Вони з'являються на обкладинках найвідоміших журналів, беруть участь в показах від кутюр і просто викликають захоплення! Знайомся - ТОП-5 українських моделей, які підкорили світ моди!

Підписуйся на наш telegram і будь в курсі всіх самих цікавих та актуальних новин!

Новости