Топ-8 трендів курток на сезон осінь-зима 2017/2018

  1. джінсовки
  2. бомбери
  3. стьобані куртки
  4. укорочені моделі
  5. оверсайз
  6. блиск
  7. замша
  8. хутряна обробка

Верхній одяг повинен поєднувати в собі кілька найнеобхідніших якостей і виконувати головну функцію - зігрівати в холодну погоду. Але це не означає, що можна забути про естетичну складову твого осінньо-зимового образу. Благо, сучасна мода дозволяє підібрати куртки на будь-який смак і до будь-якого стилю.

Благо, сучасна мода дозволяє підібрати куртки на будь-який смак і до будь-якого стилю

Журнал «Ліза» розповість тобі про останні модні тенденції курток на актуальний осінньо-зимовий сезон 2017/2018.

Модні куртки поєднують в собі головні тренди всього модного сезону: асиметричний крій, використання різних тканин і фактур, широка різноманітність декору та інше.

pinterest.com

Головна родзинка сезону - поєднання декількох тканин на одному предметі одягу і для курток такими тканинами є:

  • денім;
  • твід;
  • щільний трикотаж;
  • неопрен.

джінсовки

На теплішу частину осені модникам запропонували всілякі джинсові куртки, рясно прикрашені всім, що спало на думку дизайнерам. У хід йдуть вишивки, аплікації і принти, металеві вставки і каміння, і навіть рясне додавання хутра, як на комір, так і на будь-які доступні частини курточки. Головним любителем джинсових курток і досі залишається Будинок моди Gucci.

Головним любителем джинсових курток і досі залишається Будинок моди Gucci

pinterest.com pinterest pinterest.com

Незвичайним виявилося також використання джінсовок - дизайнери запропонували поєднувати їх з класичним елегантним стилем. Всі звикли до поєднання шкіряних косух із суворим або кежуал стилем, але тепер і джинсову курточку можна легко надіти з довгою сукнею або діловим костюмом.

pinterest.com pinterest pinterest.com

бомбери

На більш прохолодну погоду світові дизайнери радять віддати перевагу бомберам. Вони допоможуть створити спортивний або кежуал стиль і будуть незамінні для прогулянок. Бомбери не тільки практичні і зручні, але і приголомшливо красиві і різноманітні в наші дні. Крім класичних коротеньких бомберів, в тренді також куртки-пілоти з подовженим силуетом. Особливо часто їх можна зустріти в колекціях спортивних брендів Puma, Adidas і Nike.

Особливо часто їх можна зустріти в колекціях спортивних брендів Puma, Adidas і Nike

pinterest.com pinterest pinterest.com

Поєднувати їх можна з вузькими брюками або джинсами, а також спортивним обтягуючих спідниць нижче коліна, а з взуття перевагу краще віддати кедам і кросівок. Vivienne Westwood, Tommy Hilfiger і Saint Larurent теж представили бомбери в своїх останніх колекціях цього року.

pinterest.com pinterest pinterest.com

стьобані куртки

Дизайнери запропонували багато видів стегнах курток в цьому році, не побажавши зупинятися на чомусь одному. Такі куртки прекрасно підійдуть і до осені, і до зими. До того ж, вони дуже універсальні в плані поєднання з різними стилями.

До того ж, вони дуже універсальні в плані поєднання з різними стилями

pinterest.com pinterest pinterest.com

У деяких колекціях можна було побачити з утепленої всю куртку, а в інших - тільки окремі елементи, наприклад, рукави. Тому ти вільна у виборі ступеня «стьобані», довжини, форми і кольору. Силует також дає простір для вибору - в моді як приталені, так і прямі моделі.

pinterest.com

укорочені моделі

Верхній одяг не обов'язково повинна приховувати фігуру, адже для цього є укорочені куртки. Вони прекрасно зігрівають, але дають можливість поекспериментувати з образом і підібрати різну одяг.

Вони прекрасно зігрівають, але дають можливість поекспериментувати з образом і підібрати різну одяг

pinterest.com pinterest pinterest.com

Для укорочених моделей самим трендовим завжди залишається стиль мілітарі з його зеленувато-коричневою гамою.

pinterest.com pinterest pinterest.com

оверсайз

Дизайнери продовжують радувати різноманітністю форм і силуетів. Тому для тих, хто хоче приховати повноту фігури, ідеально підійдуть куртки оверсайз. Підійде вона і струнким дівчатам: ця модель лише підкреслить тонкість, якусь крихкість і жіночність.

Підійде вона і струнким дівчатам: ця модель лише підкреслить тонкість, якусь крихкість і жіночність

pinterest.com pinterest pinterest.com pinterest.com

У колекціях моделі оверсайз поєднували не лише зі звичними вузькими штанами, але і з довгими сукнями і пишними спідницями. Однак цей варіант підійде тільки сміливим дівчатам, які не бояться привертати увагу.

pinterest.com

блиск

Поряд з шкіряними, спортивними, мілітарі, або навпаки, елегантними курточки, виділяються блискучі гламурні варіанти. Взагалі, блискучі речі - це родзинка всього сезону, тому не варто собі відмовляти в такому одязі, навіть якщо здається, що вона занадто епатажний.

Взагалі, блискучі речі - це родзинка всього сезону, тому не варто собі відмовляти в такому одязі, навіть якщо здається, що вона занадто епатажний

pinterest.com pinterest pinterest.com pinterest.com

Останні колекції Christian Dior рясніють такими деталями гардеробу. На піку моди світлі моделі з громіздкими малюнками і геометричними візерунками, а серед відтінків переважають переливчасто срібний, синій, зелений і бузковий. Особливу увагу варто звернути на дощовики і плащової тканини зі смугами.

дивитися галерею

замша

Замша знову в справі! Не тільки кантрі, бохо і етно стиль можуть дозволити собі замшевий одяг, адже вона дуже універсальна і чудово виглядає. Замшеві курточки можна поєднувати абсолютно з будь-яким одягом, якщо правильно підібрати фасони.

Замшеві курточки можна поєднувати абсолютно з будь-яким одягом, якщо правильно підібрати фасони

pinterest.com pinterest pinterest.com

Моделі в коричневих відтінках наймодніші, але можна зустріти і більш цікаві кольори: пісочний, світло-персиковий або бежево-рожевий.

pinterest.com pinterest pinterest.com pinterest.com

хутряна обробка

Як уже згадувалося вище, хутряна відділу на піку тренда сезону осінь-зима 2017/2018. Їм обробляють не тільки верхній одяг, а й взуття, сумки, шапки і т.д. Куртки, звичайно, не стали винятком.

Куртки, звичайно, не стали винятком

pinterest.com

Можна побачити як часткову хутряну обробку, так і повністю покриті хутром курточки - і все виглядають дуже стильно.

pinterest.com pinterest pinterest.com

Утеплювати і будь стильною!

Читати також:

Самі трендові осінні пальто 2017

Трендовая взуття осінь-зима 2017/2018

Модні осінні головні убори 2017-2018

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Новости