Топ-10 секс-дій, які зведуть його з розуму

Безсумнівно, хлопці передбачувані, але тим не менш є питання, в яких вони можуть тебе дуже здивувати. Cosmo попросив представників сильної статі розповісти про те, які жіночі дії в ліжку моментально призводять їх у «повну бойову готовність» .Також ми попросили дівчат, які не лізуть за словом в кишеню, прокоментувати ці секс-хитрощі, щоб зрозуміти - що йому потрібно на насправді, а що - лише данина іміджу мачо.

Вид ззаду

У позиції догги-стайл завжди було щось дуже еротичне і, можливо, саме тому її так люблять наші хлопці. Він насолоджується процесом, тому що може зручно тримати тебе за талію і вільно спостерігати найсексуальнішу частину жіночого тіла - попу. Девід, 28-річний біржовий брокер, був просто в захваті, коли дівчина сама зажадала у нього саме цю позу:

«Несподівано вона раптом попросила:« Візьми мене ззаду! ». Ці слова самі по собі просто звели мене з розуму », - говорить він.

Інший, не менш улюблений для нього варіант - це коли він лежить на спині, а ти - зверху, лицем до його ступень. При повній ерекції його пеніс буде утворювати з тілом кут в 45 °, так що старайся не нахилятися занадто сильно, щоб кінцевим пунктом вашої спекотної гонки не став травм.пункт замість оргазму.

«Коли хлопець входить в тебе ззаду, в цьому є щось дике, хвилююче і дуже сексуальне», - Марія, 29 років, юрист.

Брудні танці

«Ми з дружиною були в шлюбі близько року, а потім в спальні стало якось нудно і одноманітно, - ділиться 30-річний Майк, - А в минулому місяці вона приготувала для мене сюрприз. Змусила сісти на стільці посеред кімнати, включила ритмічну музику і почала танцювати стриптиз. Коли я спробував до неї доторкнутися, вона одернула мою руку і сказала: «Торкатися заборонено». Через пару хвилин, спостерігаючи за її плавними обертаннями, я зрозумів, що ось-ось вибухну. Чесно кажучи, я навіть не пам'ятаю, яка тоді грала пісня ».

Всі ми реагуємо на візуальні подразники, тому немає нічого дивного, що чоловік божеволіє, коли бачить тебе, роздягатися. Якщо ти збираєшся здивувати домашнім стриптизом свого коханого, можеш порепетировать перед дзеркалом або взяти кілька уроків ».

«Я хотіла б станцювати для свого чоловіка - сподіваюся, він не стане наді мною сміятися», - Христина, 25 років, медик.

Міцні обійми

«Коли моя подруга відчуває, що я ось-ось закінчу, вона стискає м'язами піхви мій пеніс. Це дивовижні відчуття! Таке враження, що мене тішить ніжна, тепла і вміла рука », - розповідає 31-річний Гаррі, професор.

У той час, коли хлопці не можуть розібратися в точній механізмі цих стиснень, дівчата чудово розуміють, що мова йде про так званих «миготіння» або вправах Кегеля . Вони припускають стиснення і розслаблення м'язів тазового дна, що оточують вхід у піхву. При правильному і своєчасному їх використанні оргазм чоловіки можна посилити в кілька разів. Також ти можеш практикувати свого роду «рукостискання» в момент, коли він в тебе входить - так ти покажеш, що рада вітати його пеніс всередині себе.

«Це зовсім нескладно, а мій партнер після цього стає ще більш ненаситним в ліжку», - Сьюзен, 31 рік, медсестра.

Дзеркальне відображення

Всі чоловіки, навіть ті, чиї тіла далекі від параметрів Аполлона, смакують ідею споглядання себе в дзеркалі під час сексу. Боб, 28-річний рекламний агент, теж з їх числа: «Мені подобається мати можливість спостерігати за всім, що відбувається, а особливо за особою моєї дівчини в момент оргазму. Причому особливо мене збуджує, коли все це я бачу в дзеркалі навпроти ліжка ».

Небезпека цього сценарію полягає лише в тому, що незабаром, коли дзеркала йому набриднуть, він попросить тебе зняти ваші постільні пригоди на камеру, що не завжди закінчується благопристойно. Йдеться про непорядних хлопців, які не гребують робити домашнє відео надбанням громадськості, викладаючи його в інтернет. Так що якщо ти не зовсім віриш партнеру, від останньої ідеї варто відмовитися.

«Секс біля дзеркала - мене це цілком влаштовує. Набагато небезпечніше запам'ятовувати свої найінтимніші моменти на відео », - Лора, 32 роки, лікар.

Самостійна робота

Хлопці не ображаються, коли дівчата беруть «справу» в свої руки - навпаки, вони обожнюють дивитися, як подруги пестять себе самі. Це апелює до їх вуаерістской стороні і викликає неймовірний еротичний захват.

«Одного разу я застукав свою дівчину в момент, коли вона мастурбировала . Вона-то думала, що мене немає вдома, а я зрозумів, що ніколи в житті не бачив нічого більш збудливого », - каже 32-річний лікар Грег.

«Я можу дозволити чоловікові спостерігати за мною в настільки пікантний момент, тільки якщо дуже йому довіряю», - Мішель, 22 роки, вчитель.

На нижньому поверсі

Для багатьох хлопців мине є свого роду Роллс-Ройсом серед сексуальних прийомів. Тобі не слід турбуватися, що ти робиш щось не так, якщо він вважає за краще мінет, як аперитив до сексу, а от якщо він вимагає його після або замість нього - варто насторожитися. Насправді, деякі чоловіки говорять, що їм складно досягти оргазму за допомогою тільки лише орального сексу. І ще одна порада: мінет для хлопця - це як шоколад для тебе - можна їсти його щодня, але більше задоволення отримаєш, якщо ласувати їм зрідка.

Джейк, 31-річний інженер з цим повністю згоден:

«Я зустрічався з дівчиною, яка дарувала мені приголомшливі відчуття: під час минета вона пестила мене і ротом і руками одночасно. Я до сих пір не впевнений, що саме вона робила, але зізнаюся, задоволення було неземне ».

«Обожнюю доставляти чоловікові задоволення ротом - мені подобається, що він неймовірно збуджений, а я тримаю все під контролем», - Пем, 27 років, дієтолог.

чарівне число

Вічна класика - поза «69» заслужено утримує вищі позиції в рейтингах еротичних переваг. Чоловікам дуже подобається її концепція: отримувати задоволення і одночасно платити дівчатам тією ж монетою. Проте, в неправильній інтерпретації «69» може здатися трохи стомлюючої. Порада: краще лежати не один на одному, а на боці - тоді і йому, і тобі приємні відчуття без напруги забезпечені.

Бен, 29-річний архітектор ділиться підводними каменями в реалізації цієї позиції:

«Що мені не подобається? Те, що сконцентруватися на виконанні відразу двох справ практично нереально: або ти намагаєшся зробити приємно їй, або повністю йдеш в свої відчуття. Рано чи пізно комусь з вас доведеться зупинитися і перепочити. Я, наприклад, люблю, коли моя подруга на час відсторонюється і просто насолоджується тим, що відбувається, підігріваючи моє збудження стогонами. Завжди сприймаю це як знак, що я на правильному шляху ».

«Іноді мені подобається ця поза, а іноді - ні. Думаю, що досить непросто бути такою «багатозадачного» в ліжку », - Тіна, 23 роки, асистент керівника.

сила наготи

Чоловік не просто хоче побачити тебе голою якомога швидше - так само йому хочеться поспостерігати за самим процесом роздягання. Хлопці люблять дивитися на дівчину в красивому і сексуальній білизні, тому не дивно, що героїні пікантних фільмів так часто займаються сексом, не знімаючи бюстгальтера або навіть трусиків. Пам'ятай, що часто спокуса не в тому, як багато ти з себе знімаєш, а в тому, що залишиш захованим від його очей.

«У поведінці моєї дівчини є момент, який збуджує найсильніше. Іноді вона не знімає ліфчик і мереживних трусиків, просто відсуваючи їх в сторону під час заняття сексом », - каже 29-річний фізіотерапевт Стів.

«Сексуальне нижню білизну повинно бути в арсеналі кожної дівчини. Це дуже розумна інвестиція і найпотужніше знаряддя спокуси », - Джина, 25 років, продакшн-менеджер.

Коротше кажучи

Старі-добрі непристойні розмови в ліжку - ще один фаворит хіт-параду чоловічих уподобань в сексі. Не потрібно придумувати щось занадто радикальне, щоб не на жарт його завести. Просто розкажи йому про те, що відчуваєш зараз або про те, що хочеш, щоб він зробив. Можеш використовувати і «міцне» слівце, але тільки в тому випадку, якщо це відповідає твоєму настрою. І не соромся шуміти під час сексу - оргазм на повній гучності хлопці просто обожнюють.

«Кілька« брудних »слівець додають сексу пікантності і пустощів», - Конні, 27 років, стиліст.

дівчина зверху

Здивована? Лідером чоловічих секс-бажань і раніше залишається поза «наїзниці». Більшість хлопців хоче, щоб ти прийшла, повалила їх на ліжко, забралася верхи і влаштувала саму жарку і нестримну стрибка, на яку тільки здатна. Подумай, адже саме в такому положенні він може спостерігати тебе у всій красі.

Для 27-річного художника-оформлювача кращим сексом став наступний епізод:

«Вона сиділа на мені з розведеними по обидва боки ногами, наближаючись і віддаляючись. Самим збудливим для мене було те, що ми весь час підтримували зоровий контакт ».

«Поза« наїзниці »має переваги для обох сторін! Партнеру подобається те, що він бачить, а я досягаю оргазму значно швидше і легше », - Шеріл, 33 роки, бухгалтер.

Новости