ТОП-7 Hi-Fi: кращі інтегральні підсилювачі 2017-2018

  1. Укластися в бюджет: недорогі Hi-Fi підсилювачі звуку
  2. Інтегральні стерео підсилювачі в категорії ціна - якість
  3. Hi-End стерео підсилювачі для досвідченого слухача
  4. Ламповий підсилювач PrimaLuna DiaLogue Premium HP Int
  5. недосяжний ідеал
  6. Свобода вибору

Сім кращих інтегральних стерео підсилювачів для будинку: по два в кожній ціновій категорії і один - недосяжний ідеал

Сім кращих інтегральних стерео підсилювачів для будинку: по два в кожній ціновій категорії і один - недосяжний ідеал.
Вибір аудіотехніки завжди суб'єктивний, але спираючись на даний топ підсилювачів, ви точно не промахнетеся - це видатні представники своїй ціновій категорії.

бюджетні підсилювачі Ціна якість Hi-End підсилювачі

Чи збираєтеся зібрати свою першу стереосистему? Або прийшли до висновку, що пора зробити апгрейд «заліза»? І ви хочете розібратися який підсилювач звуку вибрати для домашньої стереосистеми в 2017 - 2018 році?

Ми склали ТОП-7 інтегральних підсилювачів в різних цінових категоріях, щоб допомогти визначитися з вибором як новачкам, тільки освоюють магію стерео, так і вибагливі поціновувачам, які бажають перейти на наступний рівень.

Укластися в бюджет: недорогі Hi-Fi підсилювачі звуку

У інтегрального підсилювача Marantz PM5005 абсолютно ясне, точне, конкретне призначення - надати на самому скромному з можливих, на самому бюджетному рівні абсолютно ясне, точне, позитивне розуміння того, що таке Hi-Fi.

Зробити кращі, складні, дорогі технології доступними для всіх - завдання досить не тривіальна. Наприклад, реалізація в базовій моделі High End схеми струмового зворотного зв'язку. Вам набридло бубнение вашого музичного центру? Ви втомилися від невиразного, блёклого звуку ваших комп'ютерних колонок? Пора переходити на новий рівень - купити Marantz PM5005 .

Rotel - один з небагатьох, хто вміє робити висококласні компактні інтегральнікі в класі A / B. Багаторічна репутація Rotel побудована саме на стерео підсилювачах, що звучать, з одного боку, по-студійного чесно, детально і динамічно, з іншого боку, по-домашньому тепло, природно і не втомлює.

Навіть молодшу модель Rotel оснастив фірмовим тороідальним трансформатором, MM Фонокоректори і спеціальної схемою заземлення для знищення будь-яких перешкод на шляху якісного звуку. Якщо вам перестало подобатися кашоподібну звучання вашого підсилювача «N», значить, настав час купити Rotel A10 .

Інтегральні стерео підсилювачі в категорії ціна - якість

Молодший в лінійці FMJ і, формально, по цифрам характеристик, Arcam A19 повинен бути в молодшій групі, але, в усьому винен звук. Звук цього скромного на вигляд інтегральніка відразу видає в ньому породистого представника вищої сходинки в ієрархії Hi-Fi.

Оцінка «5 зірок» і титули «Продукт року» 2013 і «Кращий інтегрований підсилювач» 2014 від What Hi-Fi, говорять про те, що старання розробників Arcam були не марні. Легке, світле, масштабне, рухливе, захопливе звучання цього Hi-Fi трудяги можна висловити двома словами - строгий контроль. Особливо це стосується баса. Настільки якісного, швидкого, чи не обтяженого гулом баса не зустрінеш, часом, і у більш дорогих моделей.

Marantz PM8005 - made in Japan. «Кращий стерео підсилювач в Європі 2014-2015» - EISA, «sehr gut» - «дуже добре»! - тест німецького журналу «Audio» за 2015 року, захоплені відгуки експертів російського журналу «Stereo & Video» за 2016 р

Одного погляду на PM 8005 досить, щоб відчути його силу і зрозуміти - такий не підведе. Чи слухаєте ви неголосно джаз на вінілі (В підсилювач вбудований повноцінний, якісний MM фонокоректор на дискретних елементах) або, трохи голосніше симфонічну музику, демонструєте друзям новий диск «Heavy Metal» або озвучуєте вечірку під клубне диско, Marantz PM8005 у всіх випадках наповнить колонки потужним, динамічним, повноцінним, живим звуком.

Hi-End стерео підсилювачі для досвідченого слухача

Запатентована в 1990 р унікальна фірмова технологія посилення звуку SoundEngine досі приносить компанії Hegel перемогу за перемогою. Підсилювач Hegel H160 визнаний «Кращим інтегральним підсилювачем в Європі в 2016 р» асоціацією EISA, і удостоєний престижного титулу «Recommended» від журналів Stereophile і Hi-Fi Choice.


Гранично високі прозорість і деталізація відкривають в добре знайомій музиці нові смислові глибини. У звучанні басових інструментів чути кожен обертон. Навіть MP3 файли і інтернет радіо, які H160 може відтворити по мережі або по AirPlay, звучать майже як студійний Hi-Res. Якість вбудованих ЦАП (SynchroDAC) і підсилювача для навушників може зрівнятися тільки з дуже дорогими зовнішніми аналогами.

Ламповий підсилювач PrimaLuna DiaLogue Premium HP Int

Ламповий пультової стерео підсилювач, 2х84 Вт. Вихідні лампи EL34, пуш-пул, тріодний режим, перемикач на KT88 або КТ120, автоматична настройка струмів зміщення Auto Bias

перейти на сторінку товару →

У список «Recommended» журналу «Stereophile» потрапляють не всі. Тільки по-справжньому видатні представники спільноти Hi-Fi і клану High End. Підсилювач DiaLogue Premium HP двічі удостоївся цієї честі: в 2015 і в 2016 р

До цього, в 2014 р аудіо-журнал «The Ear» нагородив його званням «Краща покупка», а в 2016 р DiaLogue Premium HP ще раз підтвердив свій високий статус, ставши «Продуктом року» в категорії «Vacuum Tubes» за результатами тесту в журналі "Tone Audio".

Енергійний, впевнений, наповнений благородними срібними розсипами саунд цього підсилювача класу «A», найкращим чином поєднується з високою надійністю апаратури PrimaLuna . У пропонованому нами підсилювачі встановлені лампи KT150, що видають в ультралінейной режимі 96 Вт на канал (на 8 Ом), за звучанням порівнянні з легендарними 300B. Володарі високоякісних навушників по достоїнству оцінять звучання вбудованого лампового підсилювача для навушників.

недосяжний ідеал

+

Завдання High End апаратури в тому, щоб надати слухачеві звучання не відрізняється від живого виконання. Максимальна природність, правдивість, емоційність і залученість. Ефект присутності. У випадку з Classe , Ці унікальні звукові якості посилені наднадійним, професійною якістю виготовлення.

предусилитель CP-800 може відтворити Hi-Res контент по USB, Ethernet або цифровим входам. Висока потужність CA-2300 (600 Вт на канал (на 4 ОМ)), дає колосальний запас по макродинаміку, а співвідношення сигнал / шум в -116 дБ, виміряний не як у всіх інших на 1 кГц, а на всій смузі чутних частот - до 22 кГц, говорить про приголомшливу мікродінамікі цього High End віртуоза.

CA-2300 вільно і вагомо, не втративши жодного обертони, відтворює Тишайшому pianissimo, не боїться швидко наростаючих сплесків sforzando і легко справляється з громоподібними fortissimo. Підсилювачі Classe не потребують тестуванні. У них все чудово. Вони потребують лише в щасливому власнику, здатному гідно оцінити їх видатні таланти.

Свобода вибору

Вибір підсилювача залежить не тільки від розмірів вашого бюджету, але і від розмірів приміщення, а також, від колонок, до яких він буде підключатися і від того, наскільки голосно ви будете слухати музику.


При першому знайомстві з Hi-Fi і виборі підсилювача з молодшої цінової групи, дуже корисними можуть виявитися регулятори тембрів, вони допоможуть зробити звук комфортним саме в вашому приміщенні.


Якщо вам потрібен підсилювач для приміщення 25-40 кв.м., і ви припускаєте підключити до нього підлогові колонки, але ваш бюджет обмежений, то вибирайте моделі з середньої цінової групи, які крім більшої ціни мають більшу потужність і значно підросли якістю звучання.


Досвідчені меломани зі стажем, які розуміють справжню ціну HI-Fi звуку, як правило, зупиняють свій вибір на моделях класу Top Hi-Fi, конструкція і звучання яких вже настільки гарні, що не потребують будь-яких коригувань.


Якщо ціна для Вас не має значення, якщо Ви звикли отримувати від життя все найкраще, то логічно припустити, що Вас не зацікавить ніщо інше, крім вищого класу - класу High End.

Або прийшли до висновку, що пора зробити апгрейд «заліза»?
Вам набридло бубнение вашого музичного центру?
Ви втомилися від невиразного, блёклого звуку ваших комп'ютерних колонок?

Новости