ТОП8 Костюм для нареченого в Новосибірську

  1. Gregory - Відвідайте сайт
  2. Kanzler
  3. Men's Look Store - Відвідайте сайт
  4. Patrikman - Відвідайте сайт
  5. Richard Hampton
  6. Troy collezione
  7. Truvor
  8. Мій Костюм - Відвідайте сайт

Наречений, як і наречена, - головний герой весільного дня, а його образ нітрохи не менш важливий, хоча і здається, що він простіше. Почасти це дійсно так, але не варто помилятися і думати, що на образ нареченого не варто витрачати багато часу. Наречений повинен відчувати себе комфортно, його образ повинен бути гармонійний сам по собі і перегукуватися з образом нареченої. Тому костюм нареченого - вибір такої ж складний, як і плаття нареченої. Тут кожна деталь грає свою значну роль, а невірний вибір може зіпсувати все свято. Для того, щоб вибір був вдалим, ми представляємо вам найкращі салони і ательє чоловічого костюма в Новосибірську **!

** Примітка: Цей список не є рейтингом переваг. Всі перераховані компанії рекомендовані Zankyou.

Gregory - Відвідайте сайт

Бездоганний костюм - це найкраща візитна картка справжнього чоловіка, вважають в салоні, і з цим неможливо не погодитися. Тут цієї філософії слідують невідступно, тому дизайнери і технологи пильно стежать за тенденціями моди, вибираючи найбільш актуальні моделі в якості зразків для виробництва високоякісного чоловічого одягу. Приємні на дотик тканини, відмінний крій, використання новітньої техніки, бездоганне пошиття і зручна посадка виділяють стиль чоловічого салону серед багатьох інших виробників. У салоні роблять все для того, щоб чоловік в костюмі від Gregory виявився у виграшному становищі!

Kanzler

З дня заснування, місією бренду є створення одягу, якість і комфортність якої не поступаються виробам індивідуального пошиття, а стиль відповідає останнім модним тенденціям. Все почалося чверть століття тому, з ідеї створення ідеального костюма, який підкреслить достоїнства і приховає недоліки. Кращі європейські майстри кравецького справи стали заново вивчати чоловіків: їх фігуру, то, як вони рухаються, як сидять, який спосіб життя ведуть. При створенні лекал враховано все - еволюція способу життя сучасних чоловіків і як наслідок їх фігури, все дрібниці, так важливі для посадки і комфортності готового костюма.

Не менш важливі тканини - їх натуральність і технологічність роблять костюм зручним у повсякденному носінні - він не мнеться, не деформується, дозволяє тілу дихати. KANZLER вибирає кращі тканини, повністю екологічні, створені в кращих традиціях європейської текстильної промисловості.

Men's Look Store - Відвідайте сайт

Перший концептуальний чоловічий магазин одягу та аксесуарів в Новосибірську. Основа асортименту - це сучасні чоловічі костюми. Тут ви ви можете знайти костюми практично будь-яких кольорів: від класичного чорного і синього до, наприклад, бордового або блакитного. При цьому крій костюмів відповідає сучасним реаліям, тобто ви не знайдете мішкуватих піджаків і широких штанів - тільки приталений і звужений крій. До того ж різноманітність представлених фасонів гарантує, що тут ви знайдете те, що потрібно, будь то костюм трійка, смокінг, костюм з твіду або щось ще. Хороший костюм - найкраща зброя джентльмена, і хоча б раз надівши на себе костюм від Men's Look store, ви відчуєте це. Переконайтеся в цьому самі.

Patrikman - Відвідайте сайт

Історія бренду почалася в 2014 році, коли один із засновників зіткнувся з проблемою пошуку костюма, який би сидів ідеально на нестандартної фігурі. За його власними розповідями на пошук костюма пішов цілий день, і знайдена нарешті модель була не по найдоступнішою ціною. Тому з'явилася ідея відкрити власний шоу-рум, де можна було б знайти ідеальний костюм за прийнятною для всіх ціною. Після цього був довгий період пошуку місця, знайомства з галуззю і інші приготування. Сьогодні Patrikman має кілька представництв у різних містах Росії, тут навчилися підганяти костюм по 27 параметрам, і кожен день відкривають для себе все нові грані в поєднанні кольорів, форм і деталей.

Richard Hampton

Правильний вибір модельєра - це запорука успіху при замовленні одягу. Майстри, які працюють в ательє з пошиття чоловічих костюмів Richard Hampton, неодноразово доводили свій професіоналізм. Вони шиють по-справжньому статусні речі, які підкреслюють не тільки чудовий смак, але і високе положення їхнього власника.

Створювані фахівцями чоловічі костюми на замовлення є вдалий компроміс між творчістю і складним технологічним ремеслом. Кожна лінія ретельно вивірена і відповідає фігурі, кожна деталь продумана і без слів говорить про бездоганність вашого смаку. Пошиття костюмів - це пріоритетне, але не єдиний напрямок роботи ательє. У нас ви можете замовити виготовлення чоловічих сорочок, брюк, піджаків, смокінгів, пальто.

Troy collezione

Марка з дуже довгою і цікавою історією, бере свій початок у Венеції в кінці 19 століття. Бренд Troy Collezione з'явився в 2007 році, проте початок всієї історії сягає в 1869 рік, коли якийсь Еджідіо дель Сарто відкрив своє маленьке ательє «Sarto Reale», яке невдовзі стало одним з найпопулярніших в Венеції. Саме з цього імені починається історія сім'ї дель Сарто, які і досі займаються пошиттям чоловічого одягу. Troy Collezione є дочірньою компанією, одяг якої не поступається в креативності провідним італійським брендам, при цьому продовжуючи слідувати традиціям виняткової якості класичного чоловічого одягу лінії «Sarto Reale». TROY COLLEZIONE - молода марка італійської класичного одягу, заснована нащадками майстрів провінції Венето, стала яскравим представником неокласики, який наслідує традиції якості старої школи, привносячи в них фарби і зухвалість сьогоднішньої моди.

Truvor

Марка, створена на Псковської швейній фабриці «Слов'янка», яка в 2015 році відзначила свій 70-річний ювілей. В даний час фабрика є найбільшим підприємством швейної промисловості Росії по виробництву чоловічих і дитячих костюмів. Костюми марки «TRUVOR» мають відмінну репутацію у клієнтів і споживачів завдяки високій якості і ідеальній посадці по фігурі. Є кілька стильових напрямів-марок, які дозволяють будь-якому клієнту знайти в асортименті щось для себе. Наприклад, «Fasti Donici» орієнтоване на молодого споживача. Класичний одяг з модними тенденціями, сучасні силуети, «динамічні» тканини з вмістом еластану для повноцінного комфорту, яскраве внутрішнє оформлення, додаткова обробка зовні. Марке притаманні яскравість, динамічність, неординарність, доступність для молодого клієнта.

Мій Костюм - Відвідайте сайт

Ідеально сидить чоловічий костюм тримається на трьох «китах» - клієнта з його персональними побажаннями, закрійник з його спільним баченням майбутнього виробу і кравці з його колосальним досвідом індивідуального пошиття чоловічого костюма.

«Мій костюм» - та сама команда професійних кравців, закрійників і фахівців за стилем, хто знає про чоловічому костюмі абсолютно все. «Ми спеціалізуємося на пошитті чоловічого костюма, смокінгів, сорочок, пальто і всіляких чоловічих аксесуарів, які виготовляються на фабриках наших партнерів в Італії, Німеччині, Бельгії та ряді інших європейських країн».

Компанія базується в Москві, але має представництва і в інших містах, в тому числі в Новосибірську.

Новости