Топові аромати від Lacoste

  1. Топові аромати від французького бренду
  2. Ексклюзивний парфум від французького бренду

2016-04-27

Знаменитий бренд з впізнаваним зеленим крокодилом на логотипі вперше з'явився в Парижі в 1933 році. З тих пір всі аромати Lacoste стали цілком впізнаваними, а деякі навіть вважаються класикою. Торгова марка, поза сумнівами, тримається на висоті і якість її продукції не викликає питань. Історія парфумів від Lacoste - це хронологія елегантності, вишуканості, прагнення до досконалості і вірності кращим традиціям.

Топові аромати від французького бренду

Lacoste став випускати парфуми тільки в 1984 році і першими стали Pour Homme - чоловічий парфум, який відразу ж завоював незвичайну популярність у сильної статі Lacoste став випускати парфуми тільки в 1984 році і першими стали Pour Homme - чоловічий парфум, який відразу ж завоював незвичайну популярність у сильної статі. Незабаром був випущений схожий аромат для жінок, який також за кілька днів став неймовірно популярним. З тих самих пір вірні шанувальники бренду радісно вітають появу кожного нового аромату, який може стати знаковим в лінійці Lacoste. Варто відзначити, що жіночі парфуми і туалетна вода надані у вражаючому розмаїтті: бренд випускає і цілком класичні аромати, а також запахи, що відповідають модним споживацьких тенденцій.

Одним з найбільш відомих і унікальних жіночих ароматів вважається Touch of Pink, що втілює в собі приголомшливу чуттєвість, легкість і відчутну незалежність. Його вибирають діяльні та енергійні натури, які знають, що таке пристрасть. Цей парфум відмінно підходить молодим дівчатам, які люблять м'які і ненав'язливі квіткові аромати. Більше про нього можна дізнатися aromka.com.ua aromka.com.ua, де зібрано безліч цікавих ароматів від Lacoste.

Ексклюзивний парфум від французького бренду

Ще один квітковий аромат від Lacoste - Eau de Lacoste Pour Femme Ще один квітковий аромат від Lacoste - Eau de Lacoste Pour Femme. Це найперший жіночий аромат, випущений французьким брендом. Він вийшов дуже романтичним, квітково-фруктовим, легким і весняним. При цьому сам флакон відрізняється лаконічністю форм, хоча при цьому виглядає цілком оригінально за рахунок виконання в білому кольорі і наявності шовковистою стрічки.

Одним з найбільш відомих ароматів можна вважати Classic Pour Femme в бежевому флаконі. Його називають таким, що запам'ятовується своєю жіночністю і стійкістю. Даний аромат був створений спеціально для впевнених в собі енергійних жінок і відноситься до групи деревно-квіткових ароматів. Його створив в 2003 році знаменитий парфумер Олівер Креспо і зараз він вважається класикою. У лінійці парфуму від знаменитого бренду багато новинок, але його шанувальники вважають за краще дорогі класичні аромати, які впізнавані і вважаються вибором жінок з хорошим смаком.

Назад до розділу

Переглядів: 953

Новости