Торт з печива Рибки без випічки зі сметаною

  1. Торт з печива Рибки без випічки зі сметаною. починаємо
  2. Торт з печива Рибки без випічки зі сметаною. нагадування:

Торт з печива Рибки без випічки зі сметаною - пробували коли-небудь таке? Рекомендую! Це ще один з рецептів - «свіженький». Останній запис у моїй «Зошити для рецептів». Торт з печива Рибки без випічки зі сметаною - пробували коли-небудь таке

Торт з печива «Рибки»

Подарувала мені цей рецепт «торта без випічки» моя знайома з Астрахані Ольга Смирнова. І велике їй за це СПАСИБІ. Мої дівчата, просто, об'їдаються ім. А внучка (їй 13 років) сама приготувала на свій День народження таке частування.

Якщо ви приготуєте хоча б один раз це блюдо, то полюбите його назавжди.

Все елементарно просто і готується п'ять хвилин. Основою нашого частування буде маленьке печиво / крекер «Рибки», просочене сметанним кремом, воно набуває дуже ніжний смак. Я купую «Рибки» плоскої форми з цибульним ароматом. Дуже пікантним виходить смак цього десерту.

Продукти, які нам будуть потрібні:

Продукти, які нам будуть потрібні:

Ці продукти нам будуть потрібні.

2 пачки печива / крекеру «Рибки» (краще брати плоскі рибки. Я беру зі смаком цибулі, тоді тортик виходить пікантним);

  • сметана 20% - 500 мл;
  • 200 г вершкового розм'якшеного масла;
  • 1 стакан цукрового піску;
  • 6-7 штук ківі (середнього розміру);
  • середня гроно винограду.

Із супутніх аксесуарів нам знадобляться: плівка харчова, форма з високим бортиком діаметром від 22 см., Висока миска для збивання сметани, масла і цукру.

Торт з печива Рибки без випічки зі сметаною. починаємо

1. У миску для збивання викладаємо: 500 мл сметани + 200 г (порізаного на квадратики) м'якого вершкового масла + 1 стакан цукрового піску. Все ретельно збиваємо до густої однорідної маси або, як кажуть, до «крутих піків». У нас вийшов сметанний крем.

У нас вийшов сметанний крем

Збиваємо до густої однорідної маси

2. Печиво «Рибки» висипаємо в миску і змішуємо з приготовленою кремовою масою. Кремовою маси має бути багато, щоб рибки добре просочилися. Ще (для гурманів) можна додати дрібно рубані горіхи (будь-які).

Перемішуємо печиво «Рибки» зі сметанним кремом.

3. Беремо форму з високим бортиком, застилає дно харчовою плівкою, залишаючи з лівого і правого краю таку кількість плівки, що б потім ми змогли повністю накрити масу.

Ми залишаємо, приблизно, по 20 см з кожного краю плівки

4. Очищаємо ківі і режим їх кружечками. Викладаємо їх на дно і стінки форми. Моєму виноград і режим його на половинки. Цими половинками закриваємо відкриті місця між кружечками ківі. Деякі для прикраси використовують кружечки бананів, а замість винограду - вишню або зерна граната. Мені більше подобається ківі і виноград.

Викладаємо ківі і виноград на дно і стінки форми

5. Викладаємо перший шар маси так, щоб вона закрила всі фрукти, що лежать на дні форми.

Фрукти повинні бути повністю закриті масою.

6. Другим шаром можна викласти будь-які фрукти. У мене залишився виноград, його я і викладаю.

Другим шаром викладаємо будь-які фрукти

7. Зверху викладаємо решту маси, утрамбовуємо (якщо це необхідно) і закриваємо плівкою.

Закриваємо плівкою з обох сторін

8. Форму з «закритою» масою ставимо в холод (не в заморозку !!!) на 2-3 години. Краще це робити «в ніч», що б печиво добре просочилося, набрякло і ущільнилося.

На 2-3 години в холодильник

Через 2-3 години (це мінімальний термін) він, практично, готовий. Тепер його потрібно викласти на блюдо. Дістаємо форму з охолодженої масою з холодильника, розгортаємо плівку, накриваємо просочилася кремом масу блюдом, і притримуючи форму перевертаємо її на блюдо. Акуратно потрясли, що б торт опустився на блюдо і зняли залишилася плівку.

Все готово!

Все готово

Торт з печива «Рибки» - готовий.

Смачного!!!

Торт з печива Рибки без випічки зі сметаною. нагадування:

*** Ніколи не збивайте крем в алюмінієвому посуді, тому що він придбає металевий присмак і сірий відтінок. Пов'язано це з тим, що, зберігається в алюмінієвому посуді, їжа дуже швидко втрачає свій смак і колір.

*** Якщо у вас в господарстві немає поліетиленовою харчової плівки, не засмучуйтеся. Її можна замінити: візьміть великий поліетиленовий пакет для продуктів, розріжте його по боках, розгорніть в довжину - ось і вийшов шматок харчової плівки, який можна використовувати в кондитерському або кулінарній справі.

*** Виноград краще використовувати чорний з терпким солодкуватим смаком. Кісточки бажано видалити перед тим, як будите викладати його на дно форми.

Читайте в рубриці «Кондитерські вироби без випічки»:

Торт з печива з бананом Торт з печива з бананом

Приготувати його дуже просто, а виходить він надзвичайно смачним. Таке ласощі буде користуватися великим успіхом і у дорослих, і у дітей.

Новости