Toy Tower - магазини іграшок на Кіпрі

  1. Мережа магазинів іграшок в Лімасолі, Пафосі і Нікосії Кращу якість за доступною ціною - головний...
  2. Магазини іграшок на Кіпрі
  3. Сервіс для покупців
  4. Дорослий світ для дітей
  5. Іграшки для дівчаток на Кіпрі
  6. Іграшки для хлопчиків на Кіпрі
  7. Іграшки для підлітків на Кіпрі
  8. моделі

Мережа магазинів іграшок в Лімасолі, Пафосі і Нікосії

Кращу якість за доступною ціною - головний девіз компанії Toy Tower. Магазини пропонують товари європейського виробництва, при цьому компанія має ексклюзивні договори з компаніями-виробниками. Це є гарантією якості і безпеки. Ціни на іграшки найрізноманітніші: тут можна знайти іграшку і за 2 євро, і за 1500 євро.

Іграшки, пропоновані в Toy Tower, як правило, не продаються в інших магазинах, так само як і товари, представлені в інших місцях, не продаються в цій мережі магазинів.

Ваш подарунок буде унікальним!

Вікова категорія

В Toy Tower представлені іграшки для дітей різного віку - від 0 до 99.

Так Так! Прикрашають вітрини магазинів залізниці і гоночні траси нерідко стають хобі для чоловіків, так і залишилися хлопчиськами в душі. А логічні ігри і головоломки будуть цікаві всім в будь-якому віці.

Магазини іграшок на Кіпрі

Магазини Toy Tower розташовані на центральних вулицях Лімассола , пафосу і Нікосії , Для зручності покупців організовані власні паркінги.

Кваліфіковані продавці говорять російською, англійською та грецькою мовами. Персонал магазину в Нікосії володіє ще і турецьким.

Дизайн магазинів унікальний: яскраві вітрини, багато вільного простору, організовані ігрові зони для дітей.

Сервіс для покупців

Для вашої зручності в Toy Tower пропонують обмінні чеки (якщо подарунок не підійшов, то його можна обміняти в магазині), подарункові купони і упаковку.

Кожна іграшка забезпечена описом російською, англійською та грецькою мовами. На усі товари пропонується гарантійне обслуговування.

Дорослий світ для дітей

Ігри в представників різних професій - одна з улюблених дитячих забав.

Toy Tower пропонує цілі тематичні рішення для майбутніх професіоналів:

  • Для кухарів, домогосподарок і продавців пропонуються іграшкові кухні Miele і Bocsh, плити, кавоварки, міксери, тостери, мікрохвильові печі, різноманітний посуд і ціла лавка іграшкових овочів, фруктів, ковбас, сирів, наборів для сніданку і всього іншого. Важливо відзначити, що всі продукти виготовлені з екологічно чистого дерева і абсолютно безпечні в грі. Ну, і крім цього - пральні машини, прасувальні дошки, сушарки для одягу, пилососи, мітли, швабри, совки, каси, ваги, набори грошей та інше.
  • Юні ветеринари і любителі зоопарків будуть раді більше сотні видів м'яких іграшок з Німеччини Hermann Teddy і Schaffer - від зовсім маленьких до величезних. Собаки і кішки, папуги і сови, слони і тигри, ведмеді та кабани, пінгвіни і акули. Весь світ іграшкової фауни перед вами. Крім цього, юні колекціонери можуть вибрати маленьких колекційних тварин з більш 200 видів від Safari з США.
  • Майбутні лікарі, пожежники, поліцейські, перукарі та садівники знайдуть численні набори або зможуть зібрати необхідний набір з окремих інструментів. Німецькі виробники Klein постаралися зробити все можливе, щоб задовольнити будь-який попит.
  • Для юних військових і ковбоїв приготовлена ​​спеціальна збройова кімната, де можна вибрати необхідну повну екіпіровку з десятків видів рушниць, пістолетів, автоматів, луків зі стрілами, рогаток ну і, звичайно ж, патронів для всього цього.

Іграшки для дівчаток на Кіпрі

Toy Tower - рай для дівчаток. Популярні бренди Baby Born і Baby Annabell пропонують цілий світ для майбутніх мам - ляльки, яких можна годувати, саджати на горщик, купати, одягати, гуляти.

Купивши ляльку один раз, ви не будете мучитися думками, що подарувати в подальшому: набір аксесуарів величезний, і дитина буде завжди радий отримати нову ідею для гри.

Все виробу унікальні своєю наближеністю до реального життя: ляльки можуть навіть плакати!

Іспанський бренд Paola Reina пропонує ляльки, зроблені з матеріалу, в який додана ваніль - і вони пахнуть одним з улюблених дитячих ароматів. Продаються не тільки ляльки, але і великий гардероб для них. Куплене для ляльки плаття, принесе будь-якій дівчинці радість, рівносильну покупці нової іграшки.

Куплене для ляльки плаття, принесе будь-якій дівчинці радість, рівносильну покупці нової іграшки

Іграшки для хлопчиків на Кіпрі

Мій захват викликали яскраві коробки під брендом Carrera. Усередині радіокеровані машини: гоночні, пожежні, поліцейські, спортивні - повний спектр. Наприклад, пожежна машина з справжнім брандспойтом, що б'є струменем на 6 метрів.

А як вам електрична радіокерована машинка, розганяється до 50 км / год? Погляд недоігранной хлопчаки метався між квадрокоптера і потужними швидкісними катерами.

Всі моделі на акумуляторах з зарядними пристроями в комплекті. Уявіть собі пожежний катер, забезпечений мегафоном, з якого розноситься гучний голос дитини, говорить в мікрофон на пульті управління ?!

Окрасою дитячої кімнати стане гоночна траса, здатна надовго захопити компанію друзів: комп'ютерна програма враховує віртуальне кількість палива в кожному автомобілі, обмежуючи його швидкість, водієві іграшкового боліда необхідно розраховувати стратегію гонки, включаючи кількість зупинок на дозаправку і інші параметри.

Гоночні машинки напхані електронікою, спеціальні датчики здатні зчитувати тип покриття, визначаючи сухий асфальт, газон і навіть калюжі, які можна наклеювати на будь-яку ділянку траси, перетворюючи кожну гонку в унікальне пригода Гоночні машинки напхані електронікою, спеціальні датчики здатні зчитувати тип покриття, визначаючи сухий асфальт, газон і навіть калюжі, які можна наклеювати на будь-яку ділянку траси, перетворюючи кожну гонку в унікальне пригода.

Вироби під брендом Siku є точними радіокеровані копії справжніх автомобілів.

Залізна дорога. Хто в дитинстві не мріяв про це чудо?

BigJigs - цілий світ дерев'яних іграшок. Один з напрямків - залізні дороги, від базового набору для самих маленьких і далі з можливістю розширення до нескінченності.

Для дітей старшого віку - бренд Piko. Дуже цікаві не тільки для дітей, а й для «дорослих хлопчиків» всепогодні садові залізниці, які можна встановлювати на вулиці - у дворі.

Іграшки для підлітків на Кіпрі

В першу чергу хочу звернути увагу на розвиваючі ігри від французького виробника SentoSphere.

Унікальні набори для дитячої творчості: виробництво духів, мила, лаків, фігурок з шоколаду - всього того, що люблять дівчатка.

Є й більш серйозні набори від німецького бренду KOSMOS для майбутніх вчених: юних хіміків і фізиків, конструкторів і інженерів. Це справжнісінькі освітні ігри, де основи світобудови підносяться в формі гри.

Представлені і товари для школярів: унікальні якісні пенали, рюкзаки, ланч-бокси, точила, олівці та інші товари німецького виробництва. Тут я побачив унікальну річ - невелику валізу на колесах на ... радіоуправлінні! Швидкість руху 5 км / год! Я б назвав цей продукт «щасливий юний мандрівник».

моделі

В Toy Tower представлений широкий асортимент моделей - від невеликих копій, які потрібно акуратно склеїти із запропонованого набору елементів, а потім розфарбувати від бренду Revell, до «справжніх» BMW і Range Rover В Toy Tower представлений широкий асортимент моделей - від невеликих копій, які потрібно акуратно склеїти із запропонованого набору елементів, а потім розфарбувати від бренду Revell, до «справжніх» BMW і Range Rover.

Мова йде про машини на акумуляторних батареях, якими можна управляти, сидячи всередині. Це не просто авто, зроблені під машини відомих марок. «Іграшки» забезпечені офіційними ліцензіями від «дорослих» виробників. Так що дитина може на повному підставі стати володарем, скажімо, Bentley, так само як і триколісного велосипеда, по повному праву прикрашеного значком BMW.

Toy Tower - дивовижний світ, наповнений радістю і дитячим сміхом. Тут можна купити подарунок на будь-який бюджет, незмінними будуть якість і унікальність купленої іграшки.

Фотогалерея

А як вам електрична радіокерована машинка, розганяється до 50 км / год?
Уявіть собі пожежний катер, забезпечений мегафоном, з якого розноситься гучний голос дитини, говорить в мікрофон на пульті управління ?
Хто в дитинстві не мріяв про це чудо?

Новости