трактор іграшка


Дорогі діти і батьки! У розділі про тракторах ми хочемо Вам запропонувати цікаві для гри і розвитку дитини іграшкові трактори. В першу чергу, це продукція білоруської компанії , Яка випускає відмінні пластмасові дитячі трактора з високоякісного європейського сировини за технологією і зразком європейських фірм. А так же вироби Нордпласт (С-Петербург), ПК-Форма (Челябінськ), Технопарк. На що хотілося звернути Вашу увагу при виборі? Перш за все на РОЗМІР! В асортименті нашого магазину варіанти в 5-ти розмірах: гіганти - великі екскаватори, навантажувачі Велетень і Батир (60-70 см), максі серії Чемпіон (довжина - 36 см, висота -26), середні серії Алтай і Силач (довжина 28 см , висота -18 см), малі серії Майстер і Здоровань (довжина 21 см, висота - 13 см) і міні - довжиною 7-10 см. Друге - це те обладнання, яке є у іграшки трактора. Вони можуть мати для згрібання лопату попереду, для копання - ківш ззаду, а так само і лопату і ківш одночасно. Крім того, вони оснащуються причепами 2-х видів (з поздовжнім або бічним підйомом і відкриванням бортів) для перевезення і звалювання іграшкових вантажів (піску, трави, снігу,
кубиків і т.п.). Є особлива іграшка трактор - лісовоз із захопленням для колод, пластмасовими колодами в наборі і вантажної візком з власником. Особливим відлм трактора є дорожній навантажувач. Вони так само розрізняються за розмірами - від гігантів до малих (дивіться зазначення розміру в описі товару). Так само дуже цікаві трактора навантажувачі для дорожніх робіт, автонавантажувачі і дорожні катки. Новинкою є трактора серії Фермер-Технік і Гріпптрак, які випускаються за ліцензією німецької компанії Wader. Такі трактора відрізняються більш складною і технологічною конструкцією, красою і регіновимі колесами. У Гріптраков відкриваються двері кабіни! Це іграшки трактора преміум класу.
Крім варіантів з пластика є іграшкові трактора з металу зі світловими і звуковими (звук двигуна, миготіння фар) ефектами розміром - 7-10 см. Всі іграшки відрізняються красою, міцністю, гігієнічною безпекою, функціональністю. Запрошуємо Вас купити іграшку трактор в інтернет-магазині «Рідні іграшки».

Іграшка трактор серії Фермер-Технік проведена за ліцензією відомого німецького виробника дитячих іграшок Wader. Іграшки виготовлені з високоякісного пластику і мають красиву подарункову упаковку. Набір з трактора-навантажувача і цистерни. Цистерна має відкривається люк і зливний клапан, тому в неї цікаво заливати і зливати з неї воду. Можна відчепити цистерну і використовувати трактор окремо. Але тут на цій сторінці звичайно не всі різноманіття асортименту. вам варто заглянути в каталог з дорожньої технікою і подивитися на наявні там навантажувачі, екскаватори, грейдери і катки. А ще великий інтерес висивают набори з 2-х машиною: трейлер-перевізник і трактор-навантажувач на ньому. Дитина зможе доповнити свої ігри в пісочниці сюжетом з перекидання техніки з однієї ділянки на іншу, навантаженням і розвантаженням техніки, супроводом напівпричепа-ваговоза. сел Дивіться, наприклад, екземпляр великого тягача (довжина 70 см!) з навантажувачем на платформі. Деякі батьки шукають великогабаритний вуличні педальні трактора, на яких дітлахи можуть сидіти як на справжніх машинах і приводити їх в рух крутячи педалі. Вони у нас теж є, але вже в розділі поділених машин.

На що хотілося звернути Вашу увагу при виборі?

Новости