Транс-Сервіс-1, Транс-Сервіс-1

  1. Логіка може привести вас від пункту "А" в пункт "Б", а уява - куди завгодно. Без...

Логіка може привести вас від пункту "А" в пункт "Б", а уява - куди завгодно. Без спостереження за успішними світу цього уяву неможливо.

З 4 по 7 червня 2019 Мюнхен провів найбільшу в світі логістичну виставку Transport Logistic 2019 з новими рекордними показниками. Виставку відвідали і ми!

Компанія "Транс-Сервіс-1" своїми очима побачила "майбутнє в логістиці". Головними темами були торгова війна між США і Китаєм і брак водіїв, а великі надії були покладені на штучний інтелект в багатьох областях.

У виставці взяли участь 2374 експонентів і близько 64 тисяч відвідувачів. Дефіцит водіїв був однією з основних тем. На додаток до більш привабливим умовам праці саме штучний інтелект може допомогти в довгостроковій перспективі. Це повинно зробити ланцюга логістики більш прозорими і ефективними в цілому. Ми надихнулися новинками і інноваційним майбутнім логістики і транспорту. За 2 роки знову зустрінемося в Мюнхені. І можливо вже як експоненти.

«Транс-Сервіс-1» - транспортна компанія заснована в 2003 р для перевезення рідких харчових продуктів, насипних і палетних вантажів спеціалізованими автоцистернами, тентованими напівпричепами і самоскидами. Підприємство перевозить вантажі по Україні та в міжнародному сполученні, а також використовуючи танк-контейнера здійснює мультимодальні перевезення.

За короткий проміжок часу наша компанія стала лідером транспортних перевезень на території України, а згодом - перевезень в країни Європи і СНД. Висока якість наших послуг, надійність, відповідальність, наявність GPS на автомобілях дає можливість замовнику завжди контролювати місцезнаходження вантажу - все це є гарантом збереження якості продукції, яку ми перевозимо.
Свою діяльність «Транс-Сервіс-1» здійснює на підставі відповідних ліцензій, отриманих в установленому порядку. На кожне окреме перевезення оформляється страхування відповідальності перевізника (CMR-страхування), тому Ви можете бути повністю спокійні за збереження вашого вантажу протягом всього часу перевезення.

детально

Новости