Трансфер з аеропорту JFK в Манхеттен. Як Дістатися в Місто

  1. Трансфер з JFK на експрес автобусах
  2. Трансфер з JFK на маршрутках, SUV, Sedan, приватний мінівен
  3. Трансфер з JFK на лімузинах і приватних VIP-машинах
  4. Трансфер з JFK на таксі
  5. Трансфер з JFK на метро

У цій статті піде мова про те як можна дістатися з аеропорту JFK в Нью-Йорку в Манхеттен. Про те як влаштований аеропорт і як переміщатися між терміналами в статті аеропорт Кеннеді в Нью-Йорку .

Є кілька різних варіантів трансферу з аеропорту Кеннеді в Манхеттен. Залежно від вашої матеріальної обстановки, часу і переваг ви можете вибрати найбільш підходящий варіант.

Трансфер з JFK на експрес автобусах

Шаттл-автобус надійний і недорогий спосіб дістатися з міжнародного аеропорту ім. Кеннеді в місто. Експрес автобус NYC Express Bus з аеропорту JFK виходять щопівгодини з 11:00 до 19:00. Квитки краще купувати заздалегідь через Інтернет і використовувати в будь-який день і зручне для вас час.

Переваги покупки квитка через Інтернет:

  • Немає необхідності стояти в чергах за квитками
  • Сімейний план - купи 3 квитка, отримай четвертий безкоштовно. Діти до 5 років до проїзду допускаються безкоштовно.

вартість поїздки

  • JFK - Манхеттен (автобусний термінал Port Authority, Таймс Сквер і залізнична станція Гранд Централ) - 19 $
  • Манхеттен (автобусний термінал Port Authority, і залізнична станція Гранд Централ) - JFK - 18 $
  • Квиток туди назад - 30 $

Шаттл-автобус йде до автобусного терміналу Port Authority , Таймс Сквер і залізничної станції Гранд Централ в Манхеттені, звідки в залежності від розташування вашого готелю доведеться добиратися на таксі, метро, ​​або ж пішки. Купивши квиток через Інтернет потрібно роздрукувати ваучер і пред'явити для посадки. Квиток дійсний протягом 90 днів з дня покупки.

Квиток дійсний протягом 90 днів з дня покупки

Зверніть увагу: Посадка на експрес автобуси здійснюється в терміналах 1, 4 і 8 в аеропорту Кеннеді (JFK). Для всіх інших терміналів - використовуйте безкоштовну монорельсову дорогу AirTrain для переміщення між терміналами .

Як знайти експрес автобус в аеропорту JFK: У зоні Ground Transportation Welcome Center, розташованої відразу після зони Baggage Claim / Багаж, знайдіть стійку Golden Touch Transportation. Передайте роздруківку-підтвердження оплати проїзду працівникам компанії NYC Express Bus. Вам вкажуть місце для посадки.

Трансфер з JFK на маршрутках, SUV, Sedan, приватний мінівен

Замовлення маршрутки - дуже популярний серед туристів спосіб транспортування з аеропорту JFK в місто або готелі, розташовані на Манхеттені і навпаки. Головна перевага цього способу трансферу в тому, що до призначеного часу (часу вашого прильоту або від'їзду з готелю) вас чекатиме машина, розрахована не більше ніж на 11 осіб. Маршрутка доставить вас від дверей аеропорту до дверей вашого готелю, квартири, круїзного порту в Манхеттені. Все що потрібно - вказати адресу. Діти до 3-ох років до проїзду допускаються безкоштовно.

Ця послуга надається широко відомої в Нью-Йорку компанією - GO Airlink NYC . Тільки до 31 липня знижка 5% на поїздки з компанією Go Airlink. При замовленні машини використовуйте код SAVE5.

Через цю компанію можна також замовити індивідуальну зустріч в аеропорту на машинах класу Sedan, SUV і приватний мінівен. Тип машини вибирається в процесі замовлення трансферу.

  • Маршрутка - 21.77 $ + 1-2 $ чайові для водія
  • Машинах класу Sedan - ~ 100 $ + 15-20% чайові для водія
  • Машинах класу SUV - ~ 135 $ + 15-20% чайові для водія
  • Приватний мінівен SUV - ~ 185 $ + 15-20% чайові для водія

Можлива відміна трансферу з повним поверненням грошей, якщо скасування зроблена не менш ніж за 4 години до призначеного часу трансферу.

Для посадки в машину необхідний роздрукований ваучер або номер бронювання з вашого телефону.

Згідно заповненими вами даними, вас повинна очікувати машина з фірмовими знаками компанії Go Airlink NYC. Однак якщо машини не виявилося (згідно з правилами безпеки аеропортів, парковка маршруток не дозволена перед виходом з терміналів) - не турбуйтеся - машина вас чекає десь поблизу. Знайдіть the Ground Transportation Desk (зазвичай на першому поверсі при виході з терміналу) - пред'явіть вашу роздруківку агенту, або якщо агента не виявилося, наберіть на телефоні (поруч з Ground Transportation Desk) # 18 - для з'єднання з диспетчером GoAirink і повідомте йому, що ви прибули і очікуєте машини. Машину відразу ж відправлять за вами.

Трансфер з JFK на лімузинах і приватних VIP-машинах

Замовлення лімузинів і приватних ВІП машин для зустрічі в аеропорту JFK. Ну а якщо бажаєте побалувати себе і організувати ВІП-зустріч, то можна замовити лімузин для зустрічі в / з аеропорту. Детальніше про те як і де це зробити, а також про вартість в статті оренда елітних авто в Нью-Йорку . Залежно від розміру лімузина вартість поїздки обійдеться від $ 210 до $ 368, плюс обов'язкові чайові в розмірі 20% від суми. Carmel Limo Service

Трансфер з JFK на таксі

А чи знаєте ви що ...

Більш 100+ пам'яток і екскурсій Нью-Йорка покривається карткою Нью-Йорк Пасс вартістю 134 $.

Таксі - ще один варіант як добораться з JFK в Манхеттен. Чи не дешевий і не найприємніший. Скажу просто: Нью-йоркське таксі - спробуй раз - запам'ятаєш надовго !! ;-) Вартість проїзду обійдеться в 52 $ + додаткові плати (платні дороги) + плата за годину пік 4.50 $ (з 16:00 до 20:00) + чайові (Обов'язково! 15-20% від загальної вартості).

Трансфер з JFK на метро

Також в місто можна дістатися на метро. Це найдешевший спосіб. Однак, в цьому випадку потрібно буде готовим до постійних змін в роботі руху поїздів Нью-Йорк метро . Також необхідно ознайомиться з тим як користуватися AitTrain в JFK , За який також доведеться заплатити 5 $. Читайте про вартості Нью-Йоркського метро .

Дякуємо за Вашу підтримку!

Новости